Niedługo zbankrutuje huh 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czemu miałaby uciec? Dobrze wiesz jak niektórzy mają z ex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał: Dobrze wiesz jak niektórzy mają z ex Nie bardzo wiem o czym mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 43 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał: Zrób sobie prezent i kup pod choinkę Najpierw będzie Halloween, a późno Mikołaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 6 godzin temu Dostałam powiadomienie ‚bawidamek ze szczywilka obserwuje cię’ i się boję teraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedługo zbankrutuje huh 8 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie bardzo wiem o czym mówisz. To co mi pisałaś na priv o kimś Nie polecam tego zjěba zepsutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, aaaaaaaaa napisał: Dostałam powiadomienie ‚bawidamek ze szczywilka obserwuje cię’ i się boję teraz musiałaś się pochwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: musiałaś się pochwalić Jeszcze w połączeniu z tym awatarem a co się wstydzisz inni fani i tak by zobaczyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu mam teraz dwóch amantów na profilu jeden wizytator a drugi obserwator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Jeszcze w połączeniu z tym awatarem a co się wstydzisz inni fani i tak by zobaczyli nie bo ukryłem tylko ty to widzisz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie bo ukryłem tylko ty to widzisz xD A kiedy ukryłeś a można tak ukrywac? Nawet nie wiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: A kiedy ukryłeś a można tak ukrywac? Nawet nie wiedziałam tam się zaznacza czy to inni widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tam się zaznacza czy to inni widzą Aha spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu No faktycznie jakiś blady jesteś taki niewyraźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Aha spoko Ale wkopałaś absztyfikanta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Ale wkopałaś absztyfikanta. donosiciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: donosiciel Ja to rozumiem. Zawsze marzyła o tym żeby mieć simpa, po prostu musiała się pochwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 72 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 godzin temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Już jesteś na tyle duży aby samodzielnie myśleć i nie słuchać mamy. Mama nie rozumie w jakiej jestem sytuacji i się nie przejmowała że będę sam albo że tak jak żyłem to do niczego nie dojdę. Ona mówi że jestem ładny chłopak i się marnuję. 40stka nie odpowiedziała. Myślałem że jakoś się pożegna, życzy mi powodzenia, podsumuje spotkanie, udzieli rad. Co jej szkodzi napisać parę zdań. Edytowano 4 godziny temu przez Urmaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja to rozumiem. Zawsze marzyła o tym żeby mieć simpa, po prostu musiała się pochwalić. No i nawet ten opłacony simp gdzieś odpłynął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: donosiciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Urmaj napisał: Mama nie rozumie w jakiej jestem sytuacji i się nie przejmowała że będę sam albo że tak jak żyłem to do niczego nie dojdę. Ona mówi że jestem ładny chłopak i się marnuję. 40stka nie odpowiedziała. Myślałem że jakoś się pożegna, życzy mi powodzenia, podsumuje spotkanie, udzieli rad. Co jej szkodzi napisać parę zdań. jakich rad i czemu ty nie możesz się odezwać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ale wkopałaś absztyfikanta. Ciekawe co by Libed powiedział jakby Muchos posłuchał jego rad i że śląskiej baby przerzucił się na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, aaaaaaaaa napisał: No i nawet ten opłacony simp gdzieś odpłynął Bo mu nie dawałaś atencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ciekawe co by Libed powiedział jakby Muchos posłuchał jego rad i że śląskiej baby przerzucił się na mnie Że dobrze wybrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Bo mu nie dawałaś atencji. Dawałam ale on był jakiś dziwny mimo że opłacony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Że dobrze wybrał? To pewnie by się doczepił że milf i że niedługo się rozpadnę właściwie to wg jego obliczeń już zaczęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Dawałam ale on był jakiś dziwny mimo że opłacony Może przelew nie doszedł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Może przelew nie doszedł? Może albo był nowy w biznesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: To pewnie by się doczepił że milf i że niedługo się rozpadnę właściwie to wg jego obliczeń już zaczęłam To domniemywam, że cię nie dotyka abyś się nie rozsypała jak Voldemort w finale filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Może albo był nowy w biznesie Ćwiczył na innych i dobrze mu szło. Czyli twoja wina hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Ćwiczył na innych i dobrze mu szło. Czyli twoja wina hahaha. To zawsze jest moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach