Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Paweł Polko

Dziewczyny, jakie danie byscie chciały na randke z facetem jakby miał coś zorganizowac?

Polecane posty

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

Rozumiem wtrącić jakieś słówko w stylu voilà od czasu do czasu ale nie wieloczłonowe nazwy instytucji gdzie językowo nic to nikomu nie mówi ani nawet w Polsce nie ma analogicznej instrukcji no do chója Wacława po co ? Why? Pourquoi? 😂

bo jezyk polski powinien zostac poddany likwiudacji tak smao jak narod polski 

Często niziny się tak wypowiadają zapominają polskich słow i używają spolszczonej wersji francuskiego słowa. Co zabawne, to śmiecenie języka jest wprost proporcjonalne do nieznajomości języka z którego czerpią by zaśmiecać. W efekcie własny język zaśmiecony a ten obcy nawet nie na poziomie żeby kupić bułkę. 🤪

Edytowano przez aaaaaaaaa

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Często niziny się tak wypowiadają zapominają polskich słow i używają spolszczonej wersji francuskiego słowa. Co zabawne, to śmiecenie języka jest wprost proporcjonalne do nieznajomości języka z którego czerpią by zaśmiecać. W efekcie własny język zaśmiecony a ten obcy nawet nie na poziomie żeby kupić bułkę. 🤪

czyli dobrze, dziala tak jak powinno 

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Ale jej tu nie ma.

Czasami jest i coś bredzi z błędami i myśli że jest Isabelle adjani i chce żebym się pojedynkowała z jej siostrą z Belgii 🤪🤣

Edytowano przez aaaaaaaaa

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Czasami jest i coś bredzi z błędami i myśli że jest Isabelle adjani i chce żebym się pojedynkowała z jej siostrą z Belgii 🤪🤣

Ale masz kompleksy.

2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Jak mam ci to wytlumaczyc ja pisze to co jadam i kupuje , ja nie wiem jak w Polsce to sie nazywa : D Tu to sie nazywa tak i tyle : D A jak chcesz to sobie szukaj : )

1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Ale masz kompleksy.

No ogromne 

1 minutę temu, Monalisa12, napisał:

Jak mam ci to wytlumaczyc ja pisze to co jadam i kupuje , ja nie wiem jak w Polsce to sie nazywa : D Tu to sie nazywa tak i tyle : D A jak chcesz to sobie szukaj : )

Serio nie wiesz jak są po po/lsku oliwki i migdały? Ile na emigracji? 1.5 roku? 

• Haha 1

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

oliwki i migdały?

przeciez w polsce nie wolno tego jesc ani kupowac jak polakowi pokazesz oliwki to sie przestraszy i ucieknie a jak migdaly to wyciagnie krzyz i sie zacznie modlic. 

• Haha 1

Przed chwilą, polak = śmieć napisał:

przeciez w polsce nie wolno tego jesc ani kupowac jak polakowi pokazesz oliwki to sie przestraszy i ucieknie a jak migdaly to wyciagnie krzyz i sie zacznie modlic. 

Wez już skończ z tym trollingiem 😂

13 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Avokado, serek philadelphia?

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Makrela? Węgorz?

Puszke tuńczyka z warzywami mogę wywalic na talerz dobra micha 8zl tera 

15 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Ha ha, ja tak mam, myslalam, ze za granicą nauczę się dobrze mowic po angielsku, a skonczylam tak, ze w obu jezykach mowie tragicznie.

14 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Ale gdzie, we Francji? 

Bo w PL to tylko angielskie słówka ze współczesności, wiadomo że francuskie zapożyczenia są i w angielskim i w polskim ale np w branży it i gamingowej to z natury rzeczy jest pełno takich słów. 

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, ja tak mam, myslalam, ze za granicą nauczę się dobrze mowic po angielsku, a skonczylam tak, ze w obu jezykach mowie tragicznie.

Watpie:p po pol/sku mowisz dobrze

I mnie to jest proste pytanie, zawsze gdy moj gotuje specjalnie dla mnie to mam to samo życzenie: spaghetti z sosem pomidorowym, bo uwielbiam jego sos pomidorowy i moglabym to jesc codziennie 🙂

A na pierwszej randce zrobil mi pieczone ziemniaki z czosnkiem i tym mnie przekupil (cos tam jeszcze bylo, ale te ziemniaki mnie przekonaly, bo lubię ziemniaki). 😄

2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Watpie:p po pol/sku mowisz dobrze

Dzięki, ale często wypadają mi słowka z glowy, może to skleroza po prostu.

Przy fajnym facecie nie myśli się co na talerzu.

Mogą być placki ziemniaczane i bez wina. Wystarczy, że on mi w głowie zawróci 😂

• Like 1

6 minut temu, polak = śmieć napisał:

polski gen, ale wiadomo ze pszenice najbardziej lubisz 

Ale to chyba w jakiejs bulce albo w chlebie, bo tak samej to nie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!