Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Paweł Polko

Dziewczyny, jakie danie byscie chciały na randke z facetem jakby miał coś zorganizowac?

Polecane posty

Ciekawi mnie Jakie najbardziej byście chciały danie na przykład do wina w domu Gdyby wasz facet miał coś zorganizować na wieczór Czy byłaby to pizza spaghetti a może coś bardziej oryginalnego w stylu homar krewetki czy inne takie wymyślne rzeczy powiedzcie szczerze Na co byście miały najbardziej ochotę żeby usiąść z facetem Wieczorem w ładnym stroju do butelki wina

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Swojską zapewne?

ty pewnie kaszanke najlepiej 

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ja nie wiem, sushi np ale takie samemu przygotowane a nie kupione w biedrze. 😄

Sushi jest bleeeee

1 minutę temu, Paweł Polko napisał:

Sushi jest bleeeee

wiadomo, dla polaka nie wolno do jedzenia takich rzecz. chleb z musztardom wpierrdalaj. 

• Haha 1

Nienawidzę kaszanki, bleee tak samo wątróbki bleee.

ale bbc lubisz 

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nigdy nic takiego nie mówiłam, to że wiedziałam co ten skrót oznacza to nie jest równoznaczne z tym że to lubię.

a skad wiesz czy lubisz czy nie skoro nie probowalas? 

Tak podejrzewam, chociaż z sushi miałam tak że dopóki nie spróbowałam to mówiłam że blee. xd

to musisz sprawdzic koniecznie bbc 

35 minut temu, Paweł Polko napisał:

Ciekawi mnie Jakie najbardziej byście chciały danie na przykład do wina w domu Gdyby wasz facet miał coś zorganizować na wieczór Czy byłaby to pizza spaghetti a może coś bardziej oryginalnego w stylu homar krewetki czy inne takie wymyślne rzeczy powiedzcie szczerze Na co byście miały najbardziej ochotę żeby usiąść z facetem Wieczorem w ładnym stroju do butelki wina

No ja np to bym chciala na apéritif ricard z lodem i z sokiem grenadine taki kolorowy : ) do tego moga byc np couronne de crevettes avec sauce asiatique i mais frit et salé ,olives farcies aux amandes  xD🙂 pozniej na przekaske moze byc potiron japonais hokkaido  rôti à l’ail np z dwoma malutkimi kolkami coulommiers do tego maciupki kawaleczek baguette saveur graines riche en fibres i co najwazniejsze lampeczka wytrawnego bialego winka : ) mmm  na glowne moze byc les nouilles de Singapour z krewetkami i z piersia z kury : ) do tego oczywiscie winko wytrawne biale takie lepsze  : ) na deser oczywiscie mala kawka taka pyszna aromatyczna i do tego charlotte aux amande 🙂 pieknie zrobiony stolik swieczuszki w tle muzyczka powazna tak po cichutku xD bukiet kwiatow i jestem Twoja ! : ) : D

Przed chwilą, Monalisa12, napisał:

No ja np to bym chciala na apéritif ricard z lodem i z sokiem grenadine taki kolorowy : ) do tego moga byc np couronne de crevettes avec sauce asiatique i mais frit et salé ,olives farcies aux amandes  xD🙂 pozniej na przekaske moze byc potiron japonais hokkaido  rôti à l’ail np z dwoma malutkimi kolkami coulommiers do tego maciupki kawaleczek baguette saveur graines riche en fibres i co najwazniejsze lampeczka wytrawnego bialego winka : ) mmm  na glowne moze byc les nouilles de Singapour z krewetkami i z piersia z kury : ) do tego oczywiscie winko wytrawne biale takie lepsze  : ) na deser oczywiscie mala kawka taka pyszna aromatyczna i do tego charlotte aux amande 🙂 pieknie zrobiony stolik swieczuszki w tle muzyczka powazna tak po cichutku xD bukiet kwiatow i jestem Twoja ! : ) : D

Czemu ty zawsze wtrącasz te francuskie wtrącenia nazwy potraw instytucji to nic nikomu nie mówi, to polskie forum. Nikt cię nie rozumie jak piszesz o propriétaire itd to ma być jakieś cool czy zapomnailes już że jesteś Polką na PL forum?

• Haha 1

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

Czemu ty zawsze wtrącasz te francuskie wtrącenia nazwy potraw instytucji to nic nikomu nie mówi, to polskie forum. Nikt cię nie rozumie jak piszesz o propriétaire itd to ma być jakieś cool czy zapomnailes już że jesteś Polką na PL forum?

dobrze pisze tak sie powinno pisac 

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Popisuje się. 

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

Popisuje się. 

To jest cringowe i pretensjonalne. Ja to robię jedynie jak chce wqrwic nimfę i jej poziom A0 😂

18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Koniecznie z łososiem, ale niekoniecznie surowym. 

robię z łososiem i ogórkiem i papryką ale szukam innych inspiracji

2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

To jest cringowe i pretensjonalne. Ja to robię jedynie jak chce wqrwic nimfę i jej poziom A0 😂

Ale jej tu nie ma.

Rozumiem wtrącić jakieś słówko w stylu voilà od czasu do czasu ale nie wieloczłonowe nazwy instytucji gdzie językowo nic to nikomu nie mówi ani nawet w Polsce nie ma analogicznej instytucji by to kogoś w ogóle obchodziło nawet gdy zdoła to przetłumaczyć, no do chója Wacława po co ? Why? Pourquoi? 😂

Edytowano przez aaaaaaaaa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się