Wujo 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) https://imgbox.com/a4wdMGBc Edytowano 4 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu i co ci to daje prawwiczku taka zarzutka jak juz nikt poza mna na to nei odpisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: i co ci to daje prawwiczku taka zarzutka jak juz nikt poza mna na to nei odpisze? Ty odpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 3 godziny temu Wyrazy współczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Projekt skorpion huh napisał: Wyrazy współczucia Czemu? 10 tysięcy miesięcznie mam za pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Czemu? 10 tysięcy miesięcznie mam za pracę nie pracujesz, matka cie utrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wujo napisał: Czemu? 10 tysięcy miesięcznie mam za pracę No właśnie dlatego, a powinno być Czemu? 10 tysięcy miesięcznie mam za lokatę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 3 godziny temu Nie wiem jak można być niewolnikiem i jeszcze cieszyc miche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Projekt skorpion huh napisał: No właśnie dlatego, a powinno być Czemu? 10 tysięcy miesięcznie mam za lokatę Za jaką lokate ty mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Projekt skorpion huh napisał: Nie wiem jak można być niewolnikiem i jeszcze cieszyc miche TY JESTEŚ NIEWOLNIKIEM WŁASNEGO SPIERRROLENIA PRZEZ CO NAWET NIE MASZ NAMIASTKI NORMALNEGO ŻYCIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Wujo napisał: Za jaką lokate ty mitomanie Normalnie weź sobie odłóż kapitału ze dwa miliony wrzuć na jakieś 6% netto rocznie w cokolwiek i masz 10tys bez pracy I tego współczuję bo bez inwestycji zajmuje to 17 lat jedząc opony w tym tirze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Wujo napisał: TY JESTEŚ NIEWOLNIKIEM WŁASNEGO SPIERRROLENIA PRZEZ CO NAWET NIE MASZ NAMIASTKI NORMALNEGO ŻYCIA uszaty pederasto nawet gdybys pracowal a nie siedzial na utrzymaniu matki to odlezak ma racje. nikt normalny nie cieszy sie z tego ze musi jezdzic transportem dlatego dobrze sie na tym zarabia hajs - bo to praca ktora niszczy i nikt nie lubi jej wykonywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 3 godziny temu Ide heblowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu zes sie nagral w ETS-a i myslisz ze to fajne jak jezdzenie ciezarowka na komputerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, polak = śmieć napisał: zes sie nagral w ETS-a i myslisz ze to fajne jak jezdzenie ciezarowka na komputerze. W ETS to już z 5 lat nie grałem. Tera jeżdżę w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Projekt skorpion huh napisał: Normalnie weź sobie odłóż kapitału ze dwa miliony wrzuć na jakieś 6% netto rocznie w cokolwiek i masz 10tys bez pracy I tego współczuję bo bez inwestycji zajmuje to 17 lat jedząc opony w tym tirze Ale pisałeś że ty masz lokate. Przecież ty w życiu 2 milionów nie będziesz miał. Edytowano 2 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wujo napisał: W ETS to już z 5 lat nie grałem. Tera jeżdżę w realu. palecm w duupie sobie jezdzisz nierobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, polak = śmieć napisał: uszaty pederasto nawet gdybys pracowal a nie siedzial na utrzymaniu matki to odlezak ma racje. nikt normalny nie cieszy sie z tego ze musi jezdzic transportem dlatego dobrze sie na tym zarabia hajs - bo to praca ktora niszczy i nikt nie lubi jej wykonywac. Prawie Każda praca niszczy. Ale nieróbstwo też i twój przykład i Leżaka tylko to potwierdza. Edytowano 2 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: palecm w duupie sobie jezdzisz nierobie Nie każdy jest taką kaleką jak ty że nawet prawa jazdy kat B w wieku 40 lat nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Nie każdy jest taką kaleką jak ty że nawet prawa jazdy kat B w wieku 40 lat nie ma przeciez to ty nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: przeciez to ty nie masz Ty i leżak nie macie i nigdy mieć nie będziecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Ty i leżak nie macie i nigdy mieć nie będziecie srednio mi zalezy wyjezdze te 60 godzin bo zaplacilem i pewnie bede mial jajca wyjeebane bo to strata czasu jest i marnowanie pieniedzy. poszedlem na kurs prawo jazdy tylko po to aby sie utwierdzic w przekonaniach ze to zabawa dla niewolnikow. nie ma zadnej korzysci poza pieniedzmi z jezdzenia samochodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, polak = śmieć napisał: srednio mi zalezy wyjezdze te 60 godzin bo zaplacilem i pewnie bede mial jajca wyjeebane bo to strata czasu jest i marnowanie pieniedzy. poszedlem na kurs prawo jazdy tylko po to aby sie utwierdzic w przekonaniach ze to zabawa dla niewolnikow. nie ma zadnej korzysci poza pieniedzmi z jezdzenia samochodem. Ja pierrdole 60 godzin co za kaleka Czyli dobrze że nie będziesz miał prawka xD Edytowano 2 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Ja pierrdole 60 godzin co za kaleka no tyle kurs na prawko trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu wiec neiw iem co sie tam miotasz uszaty menelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, polak = śmieć napisał: no tyle kurs na prawko trwa 30 godzin a nie 60. Ale podejrzewam że ty po 30 godzinach to nie umiałeś nawet ruszyć autem bez gaśnięcia silnika Ja jeebie co za łamaga aż mi ciebie szkoda się zrobiła krasnal Edytowano 2 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: 30 godzin a nie 60. Ale podejrzewam że ty po 30 godzinach to nie umiałeś nawet ruszyć autem bez gaśnięcia silnika 60 bo 30 praktyki i 30 teorii, ale nikt tych 30 teorii nie przeprowadza tylko robia praktyke. moze keidys sie odwazysz wrocic na prawko i wezmiesz instruktora ktory nie bedzie cie bil to se zobaczysz jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, polak = śmieć napisał: 60 bo 30 praktyki i 30 teorii, ale nikt tych 30 teorii nie przeprowadza tylko robia praktyke. moze keidys sie odwazysz wrocic na prawko i wezmiesz instruktora ktory nie bedzie cie bil to se zobaczysz jak jest. A to masz rację, ja na praktykę nawet nie chodziłem bo po chuuj. Sam się nauczyłem i na wewnętrznym egzaminie 3 razy pod rząd zdałem testy bez problemu. Edytowano 2 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wujo napisał: 30 godzin a nie 60. Ale podejrzewam że ty po 30 godzinach to nie umiałeś nawet ruszyć autem bez gaśnięcia silnika ja nie powinienem miec prawka przede wszystkim bo sie nie boje ani troche, jakby mnie janusz nie hamowal to bym w zabudownaym zapierrdala 100 an godzine i mial wyj...e w ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wujo napisał: A to masz rację, ja na praktykę nawet nie chodziłem bo po chuuj. Sam się nauczyłem i na wewnętrznym egzaminie 3 razy pod rząd zdałem testy bez problemu. no a panstwowy chuuja nie masz prawka uszaty mitoamnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach