PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: jedno z drugim nie ma zwiazku dziecko od posiadania telefonu nie glupieje. Od posiadania pistoletu również jeszcze nikt nie zginął. Dobra ja kończę bo widzę że żadnej podniety umysłowej już nikt we mnie tu nie wywoła xD robota czeka na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie pamiętam w którym kraju postulowano żeby wymienić zegary na elektroniczne w szkołach na salach egzaminacyjnych, bo dzieci się stresują nie mogąc sprawdzić ile czasu im zostało do końca egzaminu. Kurfa no. Kiedyś paru upośledzonych takich było a teraz to już plaga thebilizmu. Ale dalej patrzmy na Zachód. to nie wina zachodu tylko genów. za duzo dotacji na dzieci i glaby maja ich coraz wiecej a tak to by ich nie bylo stac bo glab zwykle wykonuje prosta prace i niewiele zarabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Mopsiarze to tępi ludzie. Tacy nie za bystrzy. W związku z tym biznesy są poza ich zasięgiem. Jeśli myślisz że patologia to jedynie ta z bloku socjalnego która wali moczem i alko to jestes w wielkim błędzie. nie tylko taka ale jak u kogos wiekszosc cpa to prawdopodobie w takim miejscu mieszka. otoczenie w ktorym sie mieszka wiele mowi o czlowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie misiu. To ty łykasz aż za bardzo wszystko bez zrozumienia i dystansu. W dodatku wydaje ci się że jak ktoś coś napisał dobrego o partii której ty nienawidzisz to już go skazuje na bycie tepakiem. Niestety ale twoje magiczne myslenie nigdy nie będzie prawda. nic mi sie nie wydaje pamietam jak kilka dni temu zajawione opowiadalayscie o propagandowym pisowskim programie ze przeniesli do innej telewizji nie wiem jak mozna takie cos tendencyjne ogladac jak 50 pisiorow krzyczy na jednego lewaka co prowadzi chlop ktory lal zone i kochanke i prawi moraly w tym programie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, libedowsky napisał: nic mi sie nie wydaje pamietam jak kilka dni temu zajawione opowiadalayscie o propagandowym pisowskim programie ze przeniesli do innej telewizji nie wiem jak mozna takie cos tendencyjne ogladac jak 50 pisiorow krzyczy na jednego lewaka co prowadzi chlop ktory lal zone i kochanke i prawi moraly w tym programie Schlebiasz mi. Są rzeczy których nawet twój światły umysl nie udźwignie. Zatem nie trudź się po próżnicy i pomysł o łasce i dobrobycie które spłynęły na nasz kraj. Uśmiechnij się. Jesteś kùrwa w ukrytej kamerze. Edytowano 5 godzin temu przez PacjętkaChoroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Dlatego dzieci palą papierosy. Nie zabraniajmy im, po prostu złe geny wykończą się rakiem zanim się rozmnożą. Uniwersalna recepta na wszystkie problemy by libed. no dokladnie jak rodzic pali to i dziecko chce. najlepiej nie palic to dziecko nie bedzie i problemu nie ma a jak rodzic pali i dziwi sie ze dziecko tez chce to nie rozumiem tego takie dziecko ma wzorce i geny wiec i tak bedzie palic i tyle. te dzieci czesto pala od 9 roku zycia tylko sie kryja znam takie przypadki to wina rodziców jak sie pali w domu to dzieckos ie przywyczaja ja bym, nie dal rady palic bo mnie ten dym przeszkadza tym dzieciom nie rpzeszkadza bo od kolyski go wdychaja. to wina rodzicow a nie innych dzieci. innych dzieci to moze byc wina posrednia jak nikt w rodzinie nie pali a dziecko chce sie dostosowac do otoczenia ktore pali bo jest bezmyslne. ale jak rodzic palacz i bezmyslny to palenie dzieic jest jego wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: jak mozna takie cos tendencyjne ogladac Z trudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu podobnie jak dzieci pija jak widzi jak stary z wujkami nawaleni co weekedn albo0 swieta to tez sadzi ze to fajne. wiec nie dziwi mnie wcale ze dzieic sie maluja pewnie matka siedzi rpzed lustrzem 1h przed wyjsciem do ludzi a dziecko to bacznie obserwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: A kiedy Grodzki? a co onm ukradl bo ja slyszalem ze zmuszal do zakupu cegielek na szpital czyli nie on kradl a szpital. i to nie byly panstwowe pieniadze kazdy moze zlozyc zawiadomienie to scigane z urzedu jak dal lapowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Od posiadania pistoletu również jeszcze nikt nie zginął. Dobra ja kończę bo widzę że żadnej podniety umysłowej już nikt we mnie tu nie wywoła xD robota czeka na mnie oczywiscie ze to nie wina telefonu jeden bedzie mial telefon do gier drugi bedzie jakies zje.bane tiktoki nagrywal itd. to zwykle narzedzie jak komputer moze miec rozne zastosowania pozytywne tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: nie tylko taka ale jak u kogos wiekszosc cpa to prawdopodobie w takim miejscu mieszka. otoczenie w ktorym sie mieszka wiele mowi o czlowieku TY CHYBA NIE MASZ POJĘCIA CO SIĘ W PRYWATNYCH SZKOŁACH DZIEJE WŚRÓD BANANOWCÓW JEST NAJWIĘCEJ ĆPUNÓW I DROBNYCH DILERÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Schlebiasz mi. Są rzeczy których nawet twój światły umysl nie udźwignie. Zatem nie trudź się po próżnicy i pomysł o łasce i dobrobycie które spłynęły na nasz kraj. Uśmiechnij się. Jesteś kùrwa w ukrytej kamerze. no za pisu byl dobrobyt bo byly wyzsze wplywy do budzetu bo glapinski dbal o wysoka inflacji jednak mnie to nie sluzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: oczywiscie ze to nie wina telefonu jeden bedzie mial telefon do gier drugi bedzie jakies zje.bane tiktoki nagrywal itd. to zwykle narzedzie jak komputer moze miec rozne zastosowania pozytywne tez Czuje się taka dokształcona dzis. Ariwederczi internetowi towarzysze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MOCNY STULEJ napisał: TY CHYBA NIE MASZ POJĘCIA CO SIĘ W PRYWATNYCH SZKOŁACH DZIEJE WŚRÓD BANANOWCÓW JEST NAJWIĘCEJ ĆPUNÓW I DROBNYCH DILERÓW to tez prawda bo do prywatnych szkol zwykle rodzice wysylaja swoje glaby ktore w normalnej szkole sobie nie radza albo uznaja ze nauczyciele dla ich bejbikow sa niemili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: to tez prawda bo do prywatnych szkol zwykle rodzice wysylaja swoje glaby ktore w normalnej szkole sobie nie radza albo uznaja ze nauczyciele dla ich bejbikow sa niemili Haha of kors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: to tez prawda bo do prywatnych szkol zwykle rodzice wysylaja swoje glaby ktore w normalnej szkole sobie nie radza albo uznaja ze nauczyciele dla ich bejbikow sa niemili TO W KOŃCU PATOLOGIA ĆPA CZY GŁĄBY? BO TERAZ ZMIENIASZ WERSJĘ WIDZĘ PATOLOGII NIE STAĆ NA PRYWATNE SZKOŁY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: bo glapinski dbal o wysoka inflacji jednak mnie to nie sluzy Jakie to jest tępe xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu rozna patola ci z adhd autysci, dzieci januszy biznesu chodza do prywatnych szkol bo w panstwowych mieli problem z zachowaniem a w prywatnych nauczyciele musza to tolerowac na szczescie ja chdozilem w czasach jak byla jedna prywatna szkola w miescie wiec normalni chodzili do normalnych a jak dziecko darlo jape na lekcji czy biegalo po lawkach to szlo do specjalnej tam mieli np. kraty na klatce schodowej zeby nie skoczyli na glowke z poreczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MOCNY STULEJ napisał: TO W KOŃCU PATOLOGIA ĆPA CZY GŁĄBY? BO TERAZ ZMIENIASZ WERSJĘ WIDZĘ PATOLOGII NIE STAĆ NA PRYWATNE SZKOŁY to ze ktos ma pieniedze nie znaczy ze nie jest patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał: TO W KOŃCU PATOLOGIA ĆPA CZY GŁĄBY? BO TERAZ ZMIENIASZ WERSJĘ WIDZĘ PATOLOGII NIE STAĆ NA PRYWATNE SZKOŁY Widzę, że przejmujesz pacjenta więc mogę iść spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu a dilerzy to sie chwali to przedsiebiorcze dzieci sa do nich nic nie mam. niech zarabiaja na de,bilach z dzieci dealerów moga wyrosnac przedsiebiorczy ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Jakie to jest tępe xD a tak nie bylo ?wierzysz ze inflacja to wina putina i w cal;ej europie byla jak w polsce ? wieksza inflacja wyzsze wplywy z vat nie wiem czego nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: rozna patola ci z adhd autysci, dzieci januszy biznesu chodza do prywatnych szkol bo w panstwowych mieli problem z zachowaniem a w prywatnych nauczyciele musza to tolerowac na szczescie ja chdozilem w czasach jak byla jedna prywatna szkola w miescie wiec normalni chodzili do normalnych a jak dziecko darlo jape na lekcji czy biegalo po lawkach to szlo do specjalnej tam mieli np. kraty na klatce schodowej zeby nie skoczyli na glowke z poreczy Samozaoranie. Niestety libed. Widać jak na dłoni ze masz kompleksy niewyksztalconego prowincjonalnego głupka który w głębi serca zazdrości ludziom z wyżyn społecznych. Wszystko negujesz i sprowadzasz do patologii byleby tylko we własnych oczach to oczernić i choć na chwilę poczuć się lepiej. Ja też jestem prosta chłopka ale widzę co widzę. Ty zaś wszedzie widzisz patologię i wydaje ci się że każdy głupszy niż Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: a tak nie bylo ?wierzysz ze inflacja to wina putina i w cal;ej europie byla jak w polsce ? wieksza inflacja wyzsze wplywy z vat nie wiem czego nie rozumiesz. Nie samym vatem żyje budżet. Teraz mafiozy przestały płacić vat, przeczytaj babę z KAS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 5 godzin temu Nazywasz autystów patologia a sam masz zaburzenia pisania i dysleksję. Takich jak ty się nazywało dėbilem zwyczajnym jeszcze do niedawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Samozaoranie. Niestety libed. Widać jak na dłoni ze masz kompleksy niewyksztalconego prowincjonalnego głupka który w głębi serca zazdrości ludziom z wyżyn społecznych. Wszystko negujesz i sprowadzasz do patologii byleby tylko we własnych oczach to oczernić i choć na chwilę poczuć się lepiej. Ja też jestem prosta chłopka ale widzę co widzę. Ty zaś wszedzie widzisz patologię i wydaje ci się że każdy głupszy niż Ty. ja patologie widze dopiero od jakiegos czasu wiec oznacza to ze stalems ie prowincjonalnym glupkiem w doroslym zyciu nie wiem czego i komu zazdroszcze i co to sa wyzyny spoleczne zawsze moglbym byc bardziej wyksztalcony ale kompleksow na tym punkcie nie mam wiekszosc ludzie nawet egzaminu wstepnego by nie zdala ktore byly za moich czasow tak uwazam ze pisiory to tepaki i sa glupsi i jak ktos sie cieszy jak glupi do sera odnosnie tego co napsialem o wzroscie vat i inflacji to nie ja jestem ignorantem. co jak co ale mechanizmy ekonomiczne na pewno lepiej rozumiem niz ty czy pieprz i piszecie zwyklke bzdury odnosnie budzetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie samym vatem żyje budżet. Teraz mafiozy przestały płacić vat, przeczytaj babę z KAS. powielasz pisowskei bzdury luka w vat zmniejszyla sie w winiku split payment ktory wprowadzil poprzedni rzad po prostu firmy nadplacaja vat bo masz na odzielnym koncie i zeby te pieniedze przeznaczyc na cos inego niz podatki musisz sie prosic urzedu skarbowego. nie chce mi sie tego tlumaczyc inflacja powoduje wzrost vat i innych podatkow np. akcyzy etc. to nie tylko o vat chodzi pis od mafi vatowskich odzyskal 20 milionow taki to byl ich sukces jestes ekonomicznym ignorantem poslugujacym sie sloganami nie chce mi sie tlumaczyc podstaw bo jestes w tej dziedzinie jak te dzieci ktore sie nie znaja na zegarku trzeba by ci tlumaczyc absolutne podstawy pis ukrywal w funduszach dlugi, nbp skupowal poanstowe obligacje dlatego zadluzali sie ile chcieli, robil papierowy zysk i wplacal do budzetu rozne byly machloje zeby na papierze to jakos wygladalo. obecnie mamy budzet pisu bo z poprzedniego roku wg zmiany metodyki liczenia czyli bez ukrywania dlugów w funduszach jak pfr i bez okradania np. rezerwy demograficznej z ktorej wyplaca sie emerytury 13 mamy 240 miliardow dlugu to pokazuje jak pis rzadzil. jedyne sukcesy jakei mial to inflacja i wplywy z niej i lupienie np. przez orlen na paliwach reszta dochodow leza;a o lwocza;la tp sa mity o lepszej sciagalnosic vaty luka vatowska przez opstatnie lata ROSLA spadala na poczatku rzadow pisu to efekt wlasnie oddzielnego konta na ktore wplacany jest vat z czasem zlodzieje sie przekwalifikowali i znowu luka zaczela rosnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 4 godziny temu Caryca nie nakręcaj go na PiS tematy on musi spać libus taś taś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nazywasz autystów patologia a sam masz zaburzenia pisania i dysleksję. Takich jak ty się nazywało dėbilem zwyczajnym jeszcze do niedawna. ale ja nie usprawiedliwiam sie zadna dysleksja jestem ignorantem i niechlujem i nie szukam udprawiedliwien wiem ze dyslektyk moze pisac prawidlowo jak sie bedzie staral bo ja bym mogl tak pisac ale mi sie nie chce a rodzice czesci dzieci z adhd czy autyzmem uwazaja ze inni maja tolerowac zachowanie ich dzieci bo one maja papier ze maja to i owo wiec niech sie mecza. jak sie gdzies nie chca meczyc to czesto daja ich do prywatnych szkol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1964 Napisano 4 godziny temu Jak pracowałam w szkole (taki epizod) to przez cały czas miałam w głowie "za jakie grzechy ja tutaj jestem" serio podziwiam tych którzy dają radę... kiedyś siostra opowiada mi, że jakieś dziecko w przedszkolu jak pies wgryzlo się nauczycielce w rękę i ciężko go było od niej odczepić... jakieś takie nabuzowane i mega głośne mamy to młode pokolenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach