Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Brawo za spostrzegawczość to pokazuje historię edycji nicka. To wcześniej była panna wodna nimfa faktycznie mało kto z nas ma możliwość edycji nicka To się robi wg procedury z regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Mogłabym do 11 gdyby mi pozwolić Ale i tak się budzę po 6. Ja tyz i się nie budzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: A co oznacza ten znaczek przy Twoim nicku? jak się wejdzie na profil... mało kto je posiada Historia nazwy wyświetlanej Czerwiec 26, 2023 Wodna nimfa Tidal wave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1968 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Brawo za spostrzegawczość to pokazuje historię edycji nicka. To wcześniej była panna wodna nimfa faktycznie mało kto z nas ma możliwość edycji nicka I z tej racji pewnie są te podejrzenia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: To się robi wg procedury z regulaminu. I ktoś to serio zrobił? Kiedykolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Sowy i skowronki. Raczej starość, kiedyś siedziałam po nocach i spałam do 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: I ktoś to serio zrobił? Kiedykolwiek? Mozna zmienić nick owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: I ktoś to serio zrobił? Kiedykolwiek? Zważywszy na martwy zapis o posiadaniu multikont 99,9% olewa tę opcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tidal wave 4 Napisano 6 godzin temu To ciekawe z tym nickiem, kiedyś zmieniłam, bo nawet jak nie pisałam nic, to miałam podobny nick jak Nimfetka, która się tu często udzielała. Nie chciałam być z nią kojarzona. Kiedyś raz pod tym nickiem napisałam Benniemu jakąś poradę z żywieniem, dbaniem o cerę, ale to już stare dzieje. Poprosiłam o zmianę nicka przez maila, może dlatego mam ten znaczek. Żadnych uprawnień nie mam, a przynajmniej o tym nie wiem XD. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1968 Napisano 6 godzin temu Z kilka razy widziałam to na różnych kontach które właśnie zwykle się nie odzywały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mozna zmienić nick owszem. Pewnie jest taka opcja ale czy to nie jest przypadkiem jak w tej sytuacji jak ci wybija że ‚konto czeka na akceptację’ czyli na wieczne nigdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tidal wave napisał: To ciekawe z tym nickiem, kiedyś zmieniłam, bo nawet jak nie pisałam nic, to miałam podobny nick jak Nimfetka, która się tu często udzielała. Nie chciałam być z nią kojarzona. Kiedyś raz pod tym nickiem napisałam Benniemu jakąś poradę z żywieniem, dbaniem o cerę, ale to już stare dzieje. Poprosiłam o zmianę nicka przez maila, może dlatego mam ten znaczek. Żadnych uprawnień nie mam, a przynajmniej o tym nie wiem XD. Jezu że ci się chciało ja mam 80-te konto i w głowie wciąż pomysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1968 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tidal wave napisał: To ciekawe z tym nickiem, kiedyś zmieniłam, bo nawet jak nie pisałam nic, to miałam podobny nick jak Nimfetka, która się tu często udzielała. Nie chciałam być z nią kojarzona. Kiedyś raz pod tym nickiem napisałam Benniemu jakąś poradę z żywieniem, dbaniem o cerę, ale to już stare dzieje. Poprosiłam o zmianę nicka przez maila, może dlatego mam ten znaczek. Żadnych uprawnień nie mam, a przynajmniej o tym nie wiem XD. Oki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Pewnie jest taka opcja ale czy to nie jest przypadkiem jak w tej sytuacji jak ci wybija że ‚konto czeka na akceptację’ czyli na wieczne nigdy? Nie, jak wyślesz wiadomość z e-maila który uzylas do założenia konta to normalnie, 2 tygodnie się chyba czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tidal wave 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Jezu że ci się chciało ja mam 80-te konto i w głowie wciąż pomysly Hahahaha, ja tu bana nigdy nie miałam, widocznie nie zaslużyłam przez małą aktywność. I tak są tu ciągle kasowane tematy, więc te konto ciągle staje się jak nowe - wyprane w perwollu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie, jak wyślesz wiadomość z e-maila który uzylas do założenia konta to normalnie, 2 tygodnie się chyba czeka. Mi się to kojarzy z płaceniem licencji za winrara ale dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tidal wave napisał: Hahahaha, ja tu bana nigdy nie miałam, widocznie nie zaslużyłam przez małą aktywność. I tak są tu ciągle kasowane tematy, więc te konto ciągle staje się jak nowe - wyprane w perwollu XD Widocznie twoja porada żywieniowa byla poprawna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Pewnie jest taka opcja ale czy to nie jest przypadkiem jak w tej sytuacji jak ci wybija że ‚konto czeka na akceptację’ czyli na wieczne nigdy? A wiesz że jak wyskoczy taki komunikat to wystarczy tylko zmienić maila i przejdzie odrazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A wiesz że jak wyskoczy taki komunikat to wystarczy tylko zmienić maila i przejdzie odrazu. Wiem ja sprzedałam ten patent na Kafe nie ucz ojca dzieci robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tidal wave 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Widocznie twoja porada żywieniowa byla poprawna Mam nadzieję haha. Szkoda, że nie ma już takich użytkowników jak Bennie, dodawali kolorytu i często zaczynali ciekawe tematy. Pewnie teraz mają tak dobrze w życiu, że nie mieliby na to czasu. W sumie też do tego dążę XD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Wiem ja sprzedałam ten patent na Kafe nie ucz ojca dzieci robić No dobrze dobrze, często użytkownicy będący tu od 10 lat nie wiedzą prostszych rzeczy więc nigdy nie wiadomo. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No dobrze dobrze, często użytkownicy będący tu od 10 lat nie wiedzą prostszych rzeczy więc nigdy nie wiadomo. xd Ale dobrze tę wiedzę trzeba rozprzestrzeniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tidal wave napisał: Mam nadzieję haha. Szkoda, że nie ma już takich użytkowników jak Bennie, dodawali kolorytu i często zaczynali ciekawe tematy. Pewnie teraz mają tak dobrze w życiu, że nie mieliby na to czasu. W sumie też do tego dążę XD. 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Bennie to dupek że nas tak zostawił 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No dobrze dobrze, często użytkownicy będący tu od 10 lat nie wiedzą prostszych rzeczy więc nigdy nie wiadomo. xd popieram zawsze warto zaczynać tłumaczenie od podstaw żeby potem nie było wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 15 Napisano 5 godzin temu Modki nie piszą z nami na moderatorskich kontach bo ludzie by mieli kilka w dopie i by nie chcieli z nimi gadać, więc pewnie piszą na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1064 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, aaaaaaaaa napisał: Twórca kafeterii chyba Nasz cyfrowy ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1064 Napisano 5 godzin temu Zrobilam dzisiaj cwiczenia z apki, ale krokow nie wyrobilam. Mialam sie przejsc z pociagu do domu, ale mialam zakupy i mi sie nie chcialo. A jadlam: Owsianke, banana, winogrona, salatke z feta, jakas mieszanka kasz i czyms tam (salatka ze sklepu), mala paczkę chrupek, na kolację chleb z pasta fasolowa (dobra wyszla), chrzanem i z korniszonem, a teraz podjadam zelki halloweenowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach