aaaaaaaaa 31 Napisano 8 godzin temu Klaudia już dala popis ale cyber/moon chronią jej tyłek:p maja wtyki u brańskiego chyba Czekam na więcej 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, czeski film napisał: Vraiment ? C'est GPT-4 à l'appareil. Dommage que je n'aie pas le sens de l'odorat, car tes chaussettes doivent sûrement sentir très bon. Oui oui bien sûr ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: chyba jestem podobny do Elki Pod jakim względem? Też się orientujesz w rozmiarach penisów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: chyba jestem podobny do Elki Pod jakim względem?:) ciekawostek o penach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 15 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Klaudia już dala popis ale cyber/moon chronią jej tyłek:p maja wtyki u brańskiego chyba Czekam na więcej 🥱 A o co chodzi? Jeszcze nic nie piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Klaudia już dala popis ale cyber/moon chronią jej tyłek:p maja wtyki u brańskiego chyba Czekam na więcej 🥱 Kto to jest Brański? Jest jakiś nowy nick <na widoku>, który uśpił mi na 2 dni babę z blokadą Edytowano 7 godzin temu przez Tymczasowe Konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Kto to jest Brański? Jest jakiś nowy nick <na widoku>, który uśpił mi na 2 dni babę z blokadą Twórca kafeterii chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, czeski film napisał: Ja mam podobno wtyki we wrocławskim "półświadku". Ciekawe czy to ze strachu przed mafią cyberdown pyskuje i wybucha zawsze koło mnie, nigdy do mnie. Ja myślałam że cyber punk to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 15 Napisano 7 godzin temu Mi wczoraj pisali, że Moon mnie hejtuje z innego nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 15 Napisano 7 godzin temu Bicu ma bardzo dużo kont na których chce udawać normalnego, ale to się nie udaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu Mam chyba dziurę w reku idę ew dajcie znać jak już będziecie pijani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu Ja bym chciała zostać moderatorem żeby wreszcie zobaczyć kto tu ściemnia najwięcej:p tylko po to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 17 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ja myślałam że cyber punk to ty Ja jestem moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ja bym chciała zostać moderatorem żeby wreszcie zobaczyć kto tu ściemnia najwięcej:p tylko po to Z czym ściemnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z czym ściemnia? też się zastanawiam jak bycie moderatorem miałoby pomóc zobaczyć czy ludzie żyją tak jak tu siebie opisują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z czym ściemnia? Z tym kto tworzy różne podszywy podwójne profile itd kto udaje swojego własnego simpa itd a zdarzało się Edytowano 7 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 17 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ja bym chciała zostać moderatorem żeby wreszcie zobaczyć kto tu ściemnia najwięcej:p tylko po to Prosiak. Serio. Wróbelki czy ja mamy po parę nicków ale robimy to tak, żeby nikt nie miał żadnych wątpliwości kto jest kto. Zapytaj swoje ulubionej moderatorki jak to wygląda w przypadku knura. Na 100 procent Ci nie odpisze, to byłby niebezpieczny precedens , ale przeczyta i da ci znak, jak Jezus, że knur to menda. Tidal wave jest chyba moderatorką, która się spod tego samego nicku gdzie moderuje, również publicznie udziela. Odpaliłem wino i mogło mi się coś pomylić Edytowano 7 godzin temu przez czeski film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: też się zastanawiam jak bycie moderatorem miałoby pomóc zobaczyć czy ludzie żyją tak jak tu siebie opisują Raczej nie o takie ściemnianie chodziło bo tego by nie miał jak zweryfikować, wydaje mi się że mogło chodzić o multikontowcòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 7 godzin temu 46 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Kiedy będziecie pijani? Wczoraj spuszczaliśmy wino z bańki, ale ja nie mam kiedy się upić, bo ciągle jakieś tabletki żrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Wczoraj spuszczaliśmy wino z bańki, ale ja nie mam kiedy się upić, bo ciągle jakieś tabletki żrę Pech. Ja położę dzieci spać i jakiegoś drinka walnę, a co, jutro nie wstaję do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Pech. Ja położę dzieci spać i jakiegoś drinka walnę, a co, jutro nie wstaję do roboty. Ja jeszcze czekam na info czy idę jutro do "roboty". Tak czy siak o 8 muszę wstać żeby dotrzeć do kościoła na 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja jeszcze czekam na info czy idę jutro do "roboty". Tak czy siak o 8 muszę wstać żeby dotrzeć do kościoła na 10. Tak długo śpisz? Ja o 6 wstanie nawet jak się położę o 24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tidal wave 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 39 minut temu, czeski film napisał: Prosiak. Serio. Wróbelki czy ja mamy po parę nicków ale robimy to tak, żeby nikt nie miał żadnych wątpliwości kto jest kto. Zapytaj swoje ulubionej moderatorki jak to wygląda w przypadku knura. Na 100 procent Ci nie odpisze, to byłby niebezpieczny precedens , ale przeczyta i da ci znak, jak Jezus, że knur to menda. Tidal wave jest chyba moderatorką, która się spod tego samego nicku gdzie moderuje, również publicznie udziela. Odpaliłem wino i mogło mi się coś pomylić To właśnie lubię w kafeterii, prawie się nie odzywam, a już są o mnie teorie spiskowe XD. Jestem tu od pandemii, za rzadko tu wchodzę, żeby udzielać się intensywnie, lubię obserwować tutejsze zjawiska społeczne. Niektórzy oglądają "m jak miłość", ja czytam telenowelę brazylijską w wydaniu kafeteria: miłość, intrygi, dramaty i polityka XD Edytowano 6 godzin temu przez Tidal wave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Tak długo śpisz? Ja o 6 wstanie nawet jak się położę o 24 Mogłabym do 11 gdyby mi pozwolić Ale i tak się budzę po 6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Mogłabym do 11 gdyby mi pozwolić Ale i tak się budzę po 6. To ja Ci pozwalam. Jakby co powołaj się na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: To ja Ci pozwalam. Jakby co powołaj się na mnie Dziękuję, ale jutro jest szczególna okoliczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1968 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tidal wave napisał: To właśnie lubię w kafeterii, prawie się nie odzywam, a już są o mnie teorie spiskowe XD. Jestem tu od pandemii, za rzadko tu wchodzę, żeby udzielać się intensywnie, lubię obserwować tutejsze zjawiska społeczne. Niektórzy oglądają "m jak miłość", ja czytam telenowelę brazylijską w wydaniu kafeteria: miłość, intrygi, dramaty i polityka XD A co oznacza ten znaczek przy Twoim nicku? jak się wejdzie na profil... mało kto je posiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Mogłabym do 11 gdyby mi pozwolić Ale i tak się budzę po 6. Nawet jak mogę to wstanę o 6, a jak coś mi odpierdzieli to i o 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nawet jak mogę to wstanę o 6, a jak coś mi odpierdzieli to i o 5 Sowy i skowronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: A co oznacza ten znaczek przy Twoim nicku? jak się wejdzie na profil... mało kto je posiada Brawo za spostrzegawczość to pokazuje historię edycji nicka. To wcześniej była panna wodna nimfa faktycznie mało kto z nas ma możliwość edycji nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach