Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
PacjętkaChoroszczy

Wracaj natychmiast

Polecane posty

2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Widmo też ci nie obrabia dopy 😅Akurat to jest Moon, który hejtuje też Dumbo, a później plotkuje z nią i słodzi jej przez telefon. 

Z widmokiem już dawno skończyłam, a ten nick należy do bica.

Edytowano przez Ghost of You

8 minut temu, Vlad Srakula napisał:

bardzo sie w to angazujesz, jesli nie jestes bicu to mozesz z nim prowadzic misje ewangelizacyjna jak typowy hejterek ratlerek i opowiadac wszystkim o Klaudiuszach nawet jesli ich to nie interesuje.

a ty co się bawisz w simpiarę jej, a raczej "onego"? chciałabyś aby klaudiusz cię swoim mikro wyciupciał, co?

kiedyś pisałaś, ze kręcą cię gejki, więc pewnie lecisz na klaudiusza z mikro kuutangą

2 minuty temu, ecpu łyszkowice napisał:

a ty co się bawisz w simpiarę jej, a raczej "onego"? chciałabyś aby klaudiusz cię swoim mikro wyciupciał, co?

kiedyś pisałaś, ze kręcą cię gejki, więc pewnie lecisz na klaudiusza z mikro kuutangą

wole gejke nawet niezbyt kumata od psychików ktorzy chcieliby wiezic babe i karmic kiszonka zeby sobie na niej wyladowac frustracje.

Ani Moon, ani Bicu xDxD Wcześniej też pisałem z podobnego niku na "c", m in. krejzi i narcyz mnie kojarzyli, wy nie musicie, nara. xD

Beni odszedl na zawsze tak jak katiuszka dla mnie odeszla na zawsze wieki wiekow

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się