Seven 462 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zdrowe pazury nie mają bruzd, przebarwień itd. Na paznokciach widać kondycję zdrowotną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Bezbarwne w przeszłości używałam i tak było, że podwadziłaś i schodził cały płatek. Teraz nie wiem jakie są, wcale nie maluję. Też nie wiem, jakiś czas temu zamówiłam w Hebe bezbarwny (tak przy okazji dobrałam bo mam ciut dłuższe paznokcie) i po godzinie powietrze pod nie się dostało i można było ściągnąć... dlatego szkoda pieniędzy i czasu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Niburdiama ma zmysł tworzenia ciała do osobowości, więc by mogła się pojawić i podpowiedzieć swoimi oczami. Nie powiem, też jakieś mgliste obrazy w głowie tworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wyobraźnię pozostawiam tylko dla wyjątkowych kotków Prawda to. Każdy ma wybranego kotka i o nim śni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nieprawda. Kupuję najtańsze i nigdy mi płatami nie schodzi lakier. Najlepiej nałożyć dwie warstwy i trzeba je dobrze rozprowadzić. Polecam też hartowanie pod zimnym strumieniem wody. W takim razie trafiasz na jakieś lepsze... serio próbowałam różnych o i nawet odgniecenia się na nich pojawiają takie mikro ryski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Też nie wiem, jakiś czas temu zamówiłam w Hebe bezbarwny (tak przy okazji dobrałam bo mam ciut dłuższe paznokcie) i po godzinie powietrze pod nie się dostało i można było ściągnąć... dlatego szkoda pieniędzy i czasu : ) Dłuższe czyli jak długie? Mnie lakier przeszkadza, mam wrażenie że coś ciężkiego mi na nich leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Wyobraźnię pozostawiam tylko dla wyjątkowych kotków A widzisz, ja swojego wyglądu nie ukrywam. Zdjęcie mam w avku teraz Ty pokaż fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie powiem, też jakieś mgliste obrazy w głowie tworze Myślisz, że jesteś jedyna? Jejku, ja już dawno wszystkich sobie stworzyłam. Ciebie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Dłuższe czyli jak długie? Mnie lakier przeszkadza, mam wrażenie że coś ciężkiego mi na nich leży. Ten wolny brzeg no taki 4 mm ale to max jak są dłuższe to skracam bo mam problem z pisaniem na kafe : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A widzisz, ja swojego wyglądu nie ukrywam. Zdjęcie mam w avku teraz Ty pokaż fotę Żółte oczy ma jedynie 0,1% społeczeństwa. Wyjątkowa jesteś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Prawda to. Każdy ma wybranego kotka i o nim śni. Tak albo o jeżu może śnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, marawstala napisał: Też nie wiem, jakiś czas temu zamówiłam w Hebe bezbarwny (tak przy okazji dobrałam bo mam ciut dłuższe paznokcie) i po godzinie powietrze pod nie się dostało i można było ściągnąć... dlatego szkoda pieniędzy i czasu : ) A ja juz od kilku lat robię żelowe hybrydy i mam święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ten wolny brzeg no taki 4 mm ale to max jak są dłuższe to skracam bo mam problem z pisaniem na kafe : ) A po co ci takie długie? Okej, rozumiem - lubisz. Teraz jest moda na dłuższe paznokcie u stóp, widziałaś takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: A widzisz, ja swojego wyglądu nie ukrywam. Zdjęcie mam w avku teraz Ty pokaż fotę Ja też mam swoje zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Prawda to. Każdy ma wybranego kotka i o nim śni. I tu słowo klucz, trzeba mieć tego wybranego kotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak albo o jeżu może śnić Każdy ma jakiegoś bzika, kota, rybki oraz psa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A ja juz od kilku lat robię żelowe hybrydy i mam święty spokój. Rozumiem, niby tak... żelowe wytrzymują najdłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Żółte oczy ma jedynie 0,1% społeczeństwa. Wyjątkowa jesteś. Dziś już drugi raz słyszę na forum że jestem wyjątkowa, najpierw z powodu osobowości teraz wyglądu... wow... taka ilość komplementów jest przytłaczająca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: A widzisz, ja swojego wyglądu nie ukrywam. Zdjęcie mam w avku teraz Ty pokaż fotę Serio to Ty? Kurcze nie używasz maszynki do golenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I tu słowo klucz, trzeba mieć tego wybranego kotka Wybrałeś czy samo się wybrało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Wybrałeś czy samo się wybrało? Nic się nie wybrało, samodzielny tygrys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Dziś już drugi raz słyszę na forum że jestem wyjątkowa, najpierw z powodu osobowości teraz wyglądu... wow... taka ilość komplementów jest przytłaczająca Trzeba ci parabatai ponawrzucać żeby równo było. Nie może tak być, że tylko pozytywnie bo to szkodliwe dla zdrowotności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nic się nie wybrało, samodzielny tygrys Rozumiem. Serce nie sługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Serio to Ty? Kurcze nie używasz maszynki do golenia no dobra to było przed wizytą u kosmetyczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: A po co ci takie długie? Okej, rozumiem - lubisz. Teraz jest moda na dłuższe paznokcie u stóp, widziałaś takie? Wcześniej przez długi czas miałam zupełnie krótkie, później zaczęłam zapuszczać i tak sobie rosną a też nie chce mi się co chwilę piłować : ) Nie widziałam : ) ponoć jak wolny brzeg jest za krótki to niedobrze no paznokcie mogą wrastać, ale jak za długi to też chyba niekoniecznie tym bardziej w krytym obuwiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Dziś już drugi raz słyszę na forum że jestem wyjątkowa, najpierw z powodu osobowości teraz wyglądu... wow... taka ilość komplementów jest przytłaczająca Więc widoczne taka jesteś. Jeszcze trochę a będziesz mieć swój fanklub i będziesz ich idolką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Więc widoczne taka jesteś. Jeszcze trochę a będziesz mieć swój fanklub i będziesz ich idolką Oooo już mam lubią sobie czasem na mnie wsiąść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: A po co ci takie długie? Okej, rozumiem - lubisz. Teraz jest moda na dłuższe paznokcie Już nie i na szczęście te "kurze pazury/szpice" też Kojarzą mi się z białymi kozakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Trzeba ci parabatai ponawrzucać żeby równo było. Nie może tak być, że tylko pozytywnie bo to szkodliwe dla zdrowotności. No no, żeby mi się w główce nie poprzewracało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Wcześniej przez długi czas miałam zupełnie krótkie, później zaczęłam zapuszczać i tak sobie rosną a też nie chce mi się co chwilę piłować : ) Nie widziałam : ) ponoć jak wolny brzeg jest za krótki to niedobrze no paznokcie mogą wrastać, ale jak za długi to też chyba niekoniecznie tym bardziej w krytym obuwiu. Kiedyś widziałam twoją dłoń z kciukiem. Popatrz sobie w sieci jak to wygląda u stóp. Niektóre kobiety mają tak długie, że im wystają z butów, w sensie sandałków. Mnie się nie widzi taki szyk. Ciekawe co ty powiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach