Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Już nie i na szczęście te "kurze pazury/szpice" też Kojarzą mi się z białymi kozakami Mogą być lekko długie, tylko tylko za opuszkę palca, u dłoni i koniecznie bez lakieru. Tak mi się podoba najbardziej. A wiesz, że białe kozaki zaczynają znowu być na czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, marawstala napisał: Wcześniej przez długi czas miałam zupełnie krótkie, później zaczęłam zapuszczać i tak sobie rosną a też nie chce mi się co chwilę piłować : ) Nie widziałam : ) ponoć jak wolny brzeg jest za krótki to niedobrze no paznokcie mogą wrastać, ale jak za długi to też chyba niekoniecznie tym bardziej w krytym obuwiu. Wow- to marka najtańszego lakieru do paznokci. Polecam kupić te najmniejsze buteleczki (jak na obrazku). Nałóż dokładnie 1 cienką warstwę. Dokładnie, czyli dobrze przycisnąć pędzelek do płytki paznokcia. Po 2 minutach przyłóż pazury pod strumien zimnej wody i odczekaj 30 minut. Potem kolejna cienka warstwa, zimna woda i gotowe. Jak chce mieć taki efekt kilka dni, pokrywam jeszcze pazury utwardzaczem diamentowym lub szybkoschnącym bezbarwnym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: No no, żeby mi się w główce nie poprzewracało Tak jest! Może ten dzień nadejdzie jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Seven napisał: Rozumiem. Serce nie sługa. Co ja poradzę jak żadna nie chce mi się oświadczyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Wow- to marka najtańszego lakieru do paznokci. Polecam kupić te najmniejsze buteleczki (jak na obrazku). Nałóż dokładnie 1 cienką warstwę. Dokładnie, czyli dobrze przycisnąć pędzelek do płytki paznokcia. Po 2 minutach przyłóż pazury pod strumien zimnej wody i odczekaj 30 minut. Potem kolejna cienka warstwa, zimna woda i gotowe. Jak chce mieć taki efekt kilka dni, pokrywam jeszcze pazury utwardzaczem diamentowym lub szybkoschnącym bezbarwnym. Kto by mi kazał tyle cudować żeby się podobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Tak jest! Może ten dzień nadejdzie jutro? Albo nie nadejdzie wcale, wszak nie zna się dnia ani godziny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, parabatai napisał: no dobra to było przed wizytą u kosmetyczki Hahahaha no to teraz poproszę o wizerunek po wizycie u kosmetyczki Lubię podziwiać piękno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Co ja poradzę jak żadna nie chce mi się oświadczyć Nie mają śmiałości. Jesteś taki Tajemniczy, że onieśmielasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Kto by mi kazał tyle cudować żeby się podobać. W avku są moje pazury. Maluję najczęściej o tej porze gdy piszę z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie mają śmiałości. Jesteś taki Tajemniczy, że onieśmielasz. A co ma piernik do wiatraka? A podobno jest równouprawnienie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Albo nie nadejdzie wcale, wszak nie zna się dnia ani godziny. Wstajesz rano, serwujesz kawkę na dzień dobry, uśmiechasz się i chcesz przenosić góry i nagle ktoś wskakuje ci na plecy. Szok? Czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie mają śmiałości. Jesteś taki Tajemniczy, że onieśmielasz. Boją się jego że im odmówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: W avku są moje pazury. Maluję najczęściej o tej porze gdy piszę z wami O masz ci los. Szczerze ładnie to wygląda z boku. Chociaż nie chciałabym takich bo mi by było dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A co ma piernik do wiatraka? A podobno jest równouprawnienie Dużo ma. Może jaka łypie na ciebie okiem z pożądania i nie wie jak zagaić bo se myśli, że pewnie nie dla psa kiełbasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha no to teraz poproszę o wizerunek po wizycie u kosmetyczki Lubię podziwiać piękno mam taką fotę po wizycie... ale to kiedyś... na osobności... bo się wstydzę, bo jestem tam nagusieńka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: W avku są moje pazury. Maluję najczęściej o tej porze gdy piszę z wami Ładne są tylko trzeba lubieć takie mieć i to nie dla mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Seven napisał: Kiedyś widziałam twoją dłoń z kciukiem. Popatrz sobie w sieci jak to wygląda u stóp. Niektóre kobiety mają tak długie, że im wystają z butów, w sensie sandałków. Mnie się nie widzi taki szyk. Ciekawe co ty powiesz? Dawno temu, ale faktycznie. Dobra masz pamięć. Teraz zerknęłam : ) niektóre to aż krogulcze... moda wyłącznie na lato i pewnie żelowe bo weź naturalnie takie sobie zapuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Boją się jego że im odmówi. Właśnie. Strach. Brak wiary. Zaufania. Wszystko po kawałku i nic się nie wydarza. Jedno siedzi i drugie siedzi i marzą o sobie w ukryciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wow- to marka najtańszego lakieru do paznokci. Polecam kupić te najmniejsze buteleczki (jak na obrazku). Nałóż dokładnie 1 cienką warstwę. Dokładnie, czyli dobrze przycisnąć pędzelek do płytki paznokcia. Po 2 minutach przyłóż pazury pod strumien zimnej wody i odczekaj 30 minut. Potem kolejna cienka warstwa, zimna woda i gotowe. Jak chce mieć taki efekt kilka dni, pokrywam jeszcze pazury utwardzaczem diamentowym lub szybkoschnącym bezbarwnym. A jakaś konkretną nazwę pamiętasz? Oki popatrzę na takie jak będę kiedyś w drogerii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: O masz ci los. Szczerze ładnie to wygląda z boku. Chociaż nie chciałabym takich bo mi by było dziwnie. Rozumiem. Też maluję gdy mam wenę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Ładne są tylko trzeba lubieć takie mieć i to nie dla mnie. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Dawno temu, ale faktycznie. Dobra masz pamięć. Teraz zerknęłam : ) niektóre to aż krogulcze... moda wyłącznie na lato i pewnie żelowe bo weź naturalnie takie sobie zapuść. Krogulce. Doskonałe określenie. Czasem widuję takie szpony gdzie lakier prawie odpadł a paznokcie niemal szurają po chodniku. Jest gdzieś kobieta o kilkumetrowych, własnych paznokciach które nosi w woreczkach na codzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Rozumiem. Też maluję gdy mam wenę. Tobie ma się podobać i ty masz się czuć dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Dużo ma. Może jaka łypie na ciebie okiem z pożądania i nie wie jak zagaić bo se myśli, że pewnie nie dla psa kiełbasa. Ale jak nie spróbuję to tego się nie dowie Ze mną łatwo można zagadać np podchodzi do mnie dziewczyna i mówi, masz ochotę na piwko ja stawiam i oczywiście ja się godzę na to i przy piwku rozmowa się rozkręca o ile ona będzie mówiła do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabatai napisał: mam taką fotę po wizycie... ale to kiedyś... na osobności... bo się wstydzę, bo jestem tam nagusieńka Oszalałaś nie wysyłaj mi takich fotek, religia mi na to nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) na razie sie ucze o seerwerach i syysaadminka, to wazniejsze niz reklamowanie, bo ja mam caly seerwer dedykowany na glowi ei musze sie uczyc xD to musze cale przerobic XD wiki.ircnow.org/?n=Adminforces.Training Edytowano 3 godziny temu przez BSDF0RALL 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 3 godziny temu Idę dziewczęta i rodzynku. Spokojnej nocy. Dobranoc. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Krogulce. Doskonałe określenie. Czasem widuję takie szpony gdzie lakier prawie odpadł a paznokcie niemal szurają po chodniku. Jest gdzieś kobieta o kilkumetrowych, własnych paznokciach które nosi w woreczkach na codzień. Ekscentryczne, na żywo z takimi się nie spotkałam. : ) trochę ryzykowne, że zawadzi takim paznokciem i uszkodzi palce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, marawstala napisał: A jakaś konkretną nazwę pamiętasz? Oki popatrzę na takie jak będę kiedyś w drogerii... Trzeci raz próbuję wkleić link i kicha. Marka tego lakieru, to Wow! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Idę dziewczęta i rodzynku. Spokojnej nocy. Dobranoc. Też uciekam, dobranoc : ) 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach