parabatai 557 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Oszalałaś nie wysyłaj mi takich fotek, religia mi na to nie pozwala przepraszam, w takim razie tylko buźka w avku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oszalałaś nie wysyłaj mi takich fotek, religia mi na to nie pozwala Edytowano 4 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Seven napisał: Wstajesz rano, serwujesz kawkę na dzień dobry, uśmiechasz się i chcesz przenosić góry i nagle ktoś wskakuje ci na plecy. Szok? Czy co? U mnie takie rzeczy się dzieją, to już nie szokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1973 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Trzeci raz próbuję wkleić link i kicha. Marka tego lakieru, to Wow! dzięki Wow! Nie da się nie zapamiętać : ) może w hebe będzie. Dobrej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: przepraszam, w takim razie tylko buźka w avku Wyślij najwyżej padnie z wrażenia i pójdzie do spowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: przepraszam, w takim razie tylko buźka w avku Buźkę to mi daj to ją wycałuje całą Gdzie straciłaś rzęsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Idę dziewczęta i rodzynku. Spokojnej nocy. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Buźkę to mi daj to ją wycałuje całą Gdzie straciłaś rzęsy? pani kosmetyczce ręka poleciała przy jednym oku, to stwierdziłyśmy że drugie tez trza na łyso żeby rowno było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 687 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: dzięki Wow! Nie da się nie zapamiętać : ) może w hebe będzie. Dobrej nocy To bardzo popularny lakier. Nie wiem czy kupisz w Hebe. Tam raczej droższe są. Mam obok siebie 3 małe drogerie i w każdej jest ten lakier. Jak trafisz, kup te najmniejsze buteleczki. Też uciekam. Kolorowych snów życzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Wyślij najwyżej padnie z wrażenia i pójdzie do spowiedzi Nie chce miec chopocka na sumieniu, albo co gorsza, jego spowiednika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: pani kosmetyczce ręka poleciała przy jednym oku, to stwierdziłyśmy że drugie tez trza na łyso żeby rowno było Już u niej nigdy bym nie usiadł w fotelu, nigdy nie wiadomo gdzie by jej ręka poleciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: To bardzo popularny lakier. Nie wiem czy kupisz w Hebe. Tam raczej droższe są. Mam obok siebie 3 małe drogerie i w każdej jest ten lakier. Jak trafisz, kup te najmniejsze buteleczki. Też uciekam. Kolorowych snów życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie chce miec chopocka na sumieniu, albo co gorsza, jego spowiednika Myślę że spowiednik już wiele w życiu widział i słyszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Już u niej nigdy bym nie usiadł w fotelu, nigdy nie wiadomo gdzie by jej ręka poleciała Poleciała po całości Jak widać na zdjęciu zresztą, to pani, bardziej bym się pana obawiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Myślę że spowiednik już wiele w życiu widział i słyszał I sam doświadczył jakby mógł inaczej ferować sprawiedliwe pokuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Poleciała po całości Jak widać na zdjęciu zresztą, to pani, bardziej bym się pana obawiała A co taki pan mógłby Ci zrobić jak on sam byłby w strachu co innego pani jej ręka by poleciała za nisko i mogła by coś obciąć, rzęsy to pikuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A co taki pan mógłby Ci zrobić jak on sam byłby w strachu co innego pani jej ręka by poleciała za nisko i mogła by coś obciąć, rzęsy to pikuś Myślisz że mogłabym stracić wszystkich 6 moich cycków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 40 Napisano 4 godziny temu Dobra ja muszę kończyć idę spać bo późno już dla mnie a jutro rano praca. Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Myślisz że mogłabym stracić wszystkich 6 moich cycków Akurat chodziło mi o mnie, ale u Ciebie niech chociaż zostaną dwa, dwa za odpowiednie aby zająć się nimi i odpowiednio pieścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra ja muszę kończyć idę spać bo późno już dla mnie a jutro rano praca. Dobranoc. Dobrej nocy chyba już wszyscy spadamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 557 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Akurat chodziło mi o mnie, ale u Ciebie niech chociaż zostaną dwa, dwa za odpowiednie aby zająć się nimi i odpowiednio pieścić Ty tylko myślisz o sobie, a to JA byłam u kosmetyczki!!! Jest już późno i zaczynamy bredzić ze zmęczenia Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 80 Napisano 4 godziny temu Myślę i o Tobie, o nas Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach