Ktoś całkiem obcy 126 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Miecz napisał: To jest ten moment, w którym Promyczka należy zostawić samemu sobie Oddzieliłem cię już od stada, a później chyba wiesz co następuje Edytowano 2 godziny temu przez Ktoś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 2 godziny temu Dnia 31.10.2024 o 14:09, Trevor Berbick napisał: Jak na cmentarzach i nie ma gdzie zaparkować a jeżeli można to z kilometr od cmentarza Dlatego planuję jutro rowerkiem podjechać na cmentarz i teraz moje pytanie czy mogę wejść z tym rowerem na cmentarz nie mówię żebym miał jeździć po cmentarzu rowerem tylko go prowadzić idąc Hulajnoga możesz zybie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 126 Napisano 2 godziny temu Co do tematu oczywiście nawet autem można wjechać, ale nie w taki dzień jak dzisiaj dlatego dzisiaj są podniesione słupki blokujące wjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 38 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Co do tematu oczywiście nawet autem można wjechać, ale nie w taki dzień jak dzisiaj dlatego dzisiaj są podniesione słupki blokujące wjazd. Nie skasowałeś auta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach