kris888 198 Napisano 6 godzin temu (edytowany) przed kupnem nowych rzeczy powinieneś sobie zadać kilka pytań Czy naprawdę potrzebuję tego przedmiotu? Czy nie obejdę się bez niego? Czy ten zakup zaoszczędzi mi czasu? Czy zachęci mnie do marnowania czasu? Czy ten przedmiot przyniesie mi trwałą radość? Czy po prostu dostanę szybki strzał dopaminowy, kupując go? Edytowano 6 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu no 1tb ssd ale £100 ja prdl ale jakis niezly extreme ale latwo wydac £100 ide sie wysrac i to przemysle XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu myslalem ze te dyski to z £30 a nie kuurwa £100 zreszta 500GB mi wystarczy a nie 1TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ale rozmyslam jakbym na nim wgral ten system joborun to by mi tak laptop zapieerdalal o kuurwa, dalbym sobie 100GB w root partycje na wszystkie pliki XD 900GB do /home wow mialbym juz dysk na cale zycie XD Edytowano 6 godzin temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) dam sobie na razie spokoj zapytam portera jak wroce czy warto kasa nie ucieknie xD ale laptopy z ssd w cenie poogladam sobie na ebay jakie laptopy bez dysku sprzedaja moze coa bedzie fajne a tanio to sobie dokupie 1tb ssd i bedzie mega Edytowano 6 godzin temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, kris888 napisał: przed kupnem nowych rzeczy powinieneś sobie zadać kilka pytań Czy naprawdę potrzebuję tego przedmiotu? Czy nie obejdę się bez niego? Czy ten zakup zaoszczędzi mi czasu? Czy zachęci mnie do marnowania czasu? Czy ten przedmiot przyniesie mi trwałą radość? Czy po prostu dostanę szybki strzał dopaminowy, kupując go? Marnowanie czasu to praca w życiu chodzi tylko o jednego trejda a ja spiepszylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu no zdarza sie ja z katiuszka tez spieprzylem bo koledzy poczestowali alkoholem czy dragami i za nic nie placilem, ale mialem fajna faze przynajmniej a katiuszka juz na mnie wkoorwiona bo ja nietrzezwy i odeszla na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu ide jeszcze do asda sprawdzic czy tam moze jakies dyski sa ale watpie ogolnie teraz chyba mi sie przyda przerwa od kompa a wiecej czasu na outdoor, ale swojego laptopa x200 moge noaic ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 6 godzin temu W pracy się marnuje połowę życia bo resztę spisz i ludzie się godzą ale to jest marnowanie dla jakiegoś janusza albo korporacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) mi sie teraz przyda wlasnie przerwa id kompa a wiecej na outdoor spedzac czasu swojego x200 malego moge nosic ze soba bo malo zajmuje gdzies w pubie sovie zawsze naladuje baterie Edytowano 6 godzin temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 6 godzin temu Jeszcze ludzie są tak głupi że zamiast zarobić 5 1 wydać 4 zainwestować po 5latach miech milion z bessy na hosse to wydają na lososie z serki feta i muszą tyrac 40lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: jeszcze ludzie są tak głupi że zamiast zarobić 5 1 wydać 4 zainwestować o ile jeszcze na singlu jest to w jakiś sposób wykonalne, o tyle jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu, to już tak prosto nie da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, BSDF0RALL napisał: ale rozmyslam jakbym na nim wgral ten system joborun to by mi tak laptop zapieerdalal o kuurwa, dalbym sobie 100GB w root partycje na wszystkie pliki XD 900GB do /home wow mialbym juz dysk na cale zycie XD Za dużo 1tb na systemowa ja mam 53,4gb na system Windows 7 jest na styk 14,7gb mam wolnego ale bywa że sobie tworzę obraz gry czy coś na pulpicie więc dobrze mieć trochę puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Nowe hdd to i tak są fejki resetowany przebieg u chinczyka po prostu weź taki co ma test ok dobry i będzie dobrze szkoda przeplacac. Jaki test? Gdzie to się kupuje na olx? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu na systemowa root 100GB reszta to home na tych systemam co uzywam to troche inaczej sa partycje niz na goowndows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: o ile jeszcze na singlu jest to w jakiś sposób wykonalne, o tyle jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu, to już tak prosto nie da się. Na singlu nie jest chyba że by to byla zdalna bo wychodzenia z domu do pracy powodują koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Urmaj napisał: Jaki test? Gdzie to się kupuje na olx? Na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: bo wychodzenia z domu do pracy powodują koszty tak, ale na tym też można przyciąć jak ja mam do pracy około 3 km z domu. mógłbym teoretycznie wydać na dojazd ale po co? jak byłoby więcej niż 10 km no to już dojazd ma sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: na systemowa root 100GB reszta to home na tych systemam co uzywam to troche inaczej sa partycje niz na goowndows Ja mam 53,5 + 170 + 32gb karte sd to też 30gb czyli Mam system + 200gb gdzie 170 i 30 osobno Do tego oczywiście podlanczam pendrivy 8/16 lub hdd 160/500 1tb mam w ps5 xsx i ps3 Jeszcze 320gb w ps4 Karty mikro sd w kuchni 64gb W tabletach sony mam 16gb jedna bo jeden jest 32gb drugi 16+16 Ps2 nie mam dysku twardego sprzedałem za 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: W pracy się marnuje połowę życia bo resztę spisz i ludzie się godzą ale to jest marnowanie dla jakiegoś janusza albo korporacji Marnowałem dla rodziców a oni z tego nic nie mieli bo się cofali technologicznie bo skoro ja za darmo ręcznie robiłem. Gdyby mnie nie było to by kupowali maszyny i hy lepiej na tym wyszli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: tak, ale na tym też można przyciąć jak ja mam do pracy około 3 km z domu. mógłbym teoretycznie wydać na dojazd ale po co? jak byłoby więcej niż 10 km no to już dojazd ma sens. W lato w upal po 3km to bym w pracy byl spieczony mokry zmęczony i smierdzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: tak, ale na tym też można przyciąć jak ja mam do pracy około 3 km z domu. mógłbym teoretycznie wydać na dojazd ale po co? jak byłoby więcej niż 10 km no to już dojazd ma sens. Rowerem jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 6 napisał: W lato w upal po 3km to bym w pracy byl spieczony mokry zmęczony i smierdzial a kto ci każe pędem lecieć. idziesz sobie spacerkiem powoli i zdążysz. tylko trzeba odpowiednio sobie czas zaplanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Urmaj napisał: Rowerem jeździsz? nie, na piechotę idę. ale ja do długich dystansów przyzwyczajony 6 km w obie strony - dla mnie to spacerek. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu Ja byłem w pradzie po 3km +- chociaż może zrobiłem 9 bo bladzilem tu droga zamknięta tam coś No i jak tam wpadlem to się modlilem by mnie nie obslugilal ten młody blond lachon bo bylem jak skwarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Ja byłem w pradzie po 3km +- chociaż może zrobiłem 9 bo bladzilem tu droga zamknięta tam coś No i jak tam wpadlem to się modlilem by mnie nie obslugilal ten młody blond lachon bo bylem jak skwarek Jaki tablet polecasz lub ipad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Urmaj napisał: Rowerem jeździsz? Odnośnie pamięci pendrive do zdjęć właśnie skopiowałem 5147 plików a dotarlo 5137 Czyli 10 fot ci szlag trafi przy każdych 10gb w perspektywie czasu ssd umiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: No i jak tam wpadlem to się modlilem by mnie nie obslugilal ten młody blond lachon bo bylem jak skwarek a czemu nie? ona niejednego klienta widziała. nie ma się czym przejmować gorsze typy pewnie przychodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Jaki tablet polecasz lub ipad? Ipad pro 11 m4 i tylko ten bo jest wreszcie na oled itd Ewentualnie 13 ale nie kupuj bo za duże ja mam bo mam ale ja to ja Z sony z4 jest ostatni mnie zadowala ale to stary sprzęt na androidzie 7.0.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach