Rym Cym + 58 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Moje łażą właśnie. Ciekawe ile łupów przyniosą gdyby chodziły po ul głowackiego w łyszkowicach to zapewne worek kartofli Edytowano 6 godzin temu przez Rym Cym + 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Trzeba było mi dać a nie gowniakom Łap Ale się nie przyzwyczajaj 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: gdyby chodziły po ul głowackiego w łyszkowicach to zapewne worek kartofli a od ciebie worek kuuupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Rym Cym + napisał: gdyby chodziły po ul głowackiego w łyszkowicach to zapewne worek kartofli Poryczałam się ze śmiechu 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Monalisa12, napisał: halloween to diabelskie swieto , ja tego nie obchodze .... jutro dopiero obchodze Wszystkich Swietych i Zaduszki Też nie obchodze i źle mi się zaczęło kojarzyć tym bardziej jak ktoś obchodzi i Halloween i Wszystkich Świętych to może się to dla niego zle skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Poryczałam się ze śmiechu 🥰 tylko w nachy nie popuść bapciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: tylko w nachy nie popuść bapciu Które to dziś konto upośledzony Przemku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Które to dziś konto upośledzony Przemku? nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał: nie wiem To się odwal od Dutcha, bo do pięt mu nie dorastasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 6 godzin temu Ja mam cukierki z kawą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: To się odwal od Dutcha, bo do pięt mu nie dorastasz. DUTCH OBRAŻAŁ NIMFETKE I BĘDZIE TU TYRANY DOŻYWOTNIO ZA TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 488 Napisano 6 godzin temu U nas też wystawia się dynie do ogrodu albo wiesza coś w oknie lub na drzwiach i wiadomo kto obchodzi. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Qwerty88 napisał: Moje łażą właśnie. Ciekawe ile łupów przyniosą Dzwonię do mopsu, że młodociani są bez opieki i wałęsają się nocą 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 310 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Dzwonię do mopsu, że młodociani są bez opieki i wałęsają się nocą 🥸 Przydałby im sie nocleg na izbie dziecka, bo z dobrobytu sie w du/pach przewraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Przydałby im sie nocleg na izbie dziecka, bo z dobrobytu sie w du/pach przewraca Mają chociaż co jeść czy całe 800+ wydajesz na fajki i alkohol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, ZDZICHUUUU napisał: DUTCH OBRAŻAŁ NIMFETKE I BĘDZIE TU TYRANY DOŻYWOTNIO ZA TO Ciekawe czy ona kiedyś zrozumie, że z premedytacją non-stop mącisz szambo i tylko dzięki tobie w końcu wybija prosto w nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 310 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał: Mają chociaż co jeść czy całe 800+ wydajesz na fajki i alkohol? nie na fajki tylko na dziw/ki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Dumbino napisał: Ciekawe czy ona kiedyś zrozumie, że z premedytacją non-stop mącisz szambo i tylko dzięki tobie w końcu wybija prosto w nią. No tak w końcu wrzuciłeś jej intymne foto bo podobno cię zdenerwowałem xd. Na szczęście Ona jest za inteligentna na takie wymówki i wie kto naprawdę Ją krzywdzi. Edytowano 5 godzin temu przez ZDZICHUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach