Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kiroshi

o mój bosze

Polecane posty

Chcę byzkac wszystkie fajne laski, kręcą mnie nawet starsze babki z fajnym cycem, jak żyć.

Ostatnio widziałem taką milf w markecie, 40 plus, cyce jak donice. Mąż pewnie się już nimi nie jara, ja bym pieścił jak poyebany 😭 albo małolate bez stanika, jak jej bimbaly luzem były, coś pięknego i yebana nie miała stanika

ciekawe jak tam sernik klaudiusza, ale bym opedzlowal, teraz wlasnie bym sobie zjadl sernik i herbatka lub kawka zbozowa

Ludzie to nie łabędzie, wmawianie sobie, że przy jednej cały zycie, przecież to chore

2 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

ja jestem labedziem

Żaden facet nie jest łabędziem, to tylko tłumienie w sobię potrzeb seksualnych

Nawet jak masz zaybista laske i chętna, to i tak chcesz innej. Jak jeździsz ferrari, to i tak byś się chciał przejechać Lamborghini, tak to działa.

Edytowano przez kiroshi

1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał:

Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. 

Mi nie

ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal

jedyna opcja dlaczego mialbym chciec inna dziewczyne niz ta ktora mam, to jakbym ja zobaczyl zinnym facetem, wtedy to juz koniec :D

1 minutę temu, BSDF0RALL napisał:

ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal

Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną

5 minut temu, kiroshi napisał:

Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną

jakos pisalismy ze soba tyle czasu codziennie i olalem nawet klaudiusza dla katiuszki, a wczesniej lecialem na klaudiusza, ale katiuszka mnie porwala na moje forum

i po kilku miesiacach prawie sie spotkalismy i mielismy jechac razem w podroz po Europie, tak sie zlozylo ze w czwartek zaczalem balowac z kumplem a w niedziele/poniedzialek rano bylem mocno zniszczony i przecpany a w poniedzialek wyladowalem w szpitalu bo sie wyjeebalem na rowerze i nici z wyjazdu i wspolnej podrozy, znowu zostalem w Anglii, bo Anglia mnie nie chce puscic do Polski :/

Edytowano przez BSDF0RALL

no i to, ze nadal pragne katiuszke marze o niej, ale mysle, ze mozliwe, ze znalazla sobie juz kogos a o mnie zapomniala i mnie ojszczala i co bede do smierci czekal na katiuszke, a ona z innym gachem juz, tak jak z kwikernes bylo

ojszczala mnie ja za nia plakalem i myslalem, ze sie spotkamy, a ona w tym czasie sie hajtnela i sobie dwa bombelki zrobila, kiedy ja plakalem, i to samo z katiuszka teraz przechodze, a Katiuszka do mnie az z Moskwy do Anglii przyleciala, zeby sie ze mna spotkac, a ja dalem ciala i nie dalem rady sie z nia spotkac ;/

moze jakis brudas wsadzil jej fajerwerke do tylka, bo teraz sie obchodzi tutaj happy deevali jakies goowno happy udlawi i brudasy wychodz ana ulice i strzelaja fajerwerki juz od wczoraj co wieczor i jest halas i mnie wkuurwiaja

Edytowano przez BSDF0RALL

Diwali, hinduskie swieto swiatel, teraz do bonfire night będą fajerwerki, tak jest przeciez co roku.

nie wiem czemu ta katiuszka mnie tak znienawidzila, powaznie, mielismy sie kochac i byc razem i podrozowac a skonczylo sie na tym, ze mnie znienawidzila a ja nadal jestem samotnym praawiczkiem i nigdy nie przytulilem sie do dziewczyny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować