Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Dobra _Dusza napisał:

Buldog w kitce zawsze był chytry. Wszystko pokitrane po kątach i piwnicach, stare, przeterminowane, z czasów paczek pijarowych. 

A podobno koleżankom rozdawala, tak tak.. ...Już wierze. Ona nawet nigdy rozdania nie zrobila.

Przed chwilą, Etoile napisał:

A podobno koleżankom rozdawala, tak tak.. ...Już wierze. Ona nawet nigdy rozdania nie zrobila.

Mogła rozdawać koleżankom, bo to były realne byty - widywała je regularnie, pewnie czuła się wtedy lepsza, bogatsza, niczym przy rozdawaniu cukierków afrykańskim dzieciom, a potem mogła wypominać niewdzięczność i strugać z siebie ofiarę. Wicki to zupełnie obce osoby, żyjące gdzieś daleko, więc taka gratyfikacja trwałaby tylko chwilę, czyli w momencie podziękowań. Tam wszystko odbywa się na zasadzie transakcji i zaspokajania ego.

• Like 1
  • Thanks 1

6 minut temu, Etoile napisał:

Zapraszam na lajwy siwej, zobaczysz jak ona z wyglądu innych sie naśmiewa. Kiedyś była taka sytuacja że na tapetę wzięła gości z tindera. Sama uroda nie grzeszy ale innych wysmiewac to pierwsza.

Dokładnie, nie dość, że wyśmiewała urodę lub jej brak to jeszcze zasobność portfela, czy intelekt. Niestety nikt siwej nie chciał zapłacić za obiad, czy kawę, bo poza zmarnowanym czasem nie chciał inwestować nic więcej. 

1 minutę temu, Etoile napisał:

Niczego nie rozdawała. Siwa nie lubi ludzi, a najbardziej nie lubi ludzi szczęśliwych. Lubi kiedy cierpią tak jak ona. Słynne „ też tak macie” nigdy nie dotyczy pozytywnych emocji.  
To egocentryczna psychopatka.

• Like 1
  • Thanks 1

11 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Mogła rozdawać koleżankom, bo to były realne byty - widywała je regularnie, pewnie czuła się wtedy lepsza, bogatsza, niczym przy rozdawaniu cukierków afrykańskim dzieciom, a potem mogła wypominać niewdzięczność i strugać z siebie ofiarę. Wicki to zupełnie obce osoby, żyjące gdzieś daleko, więc taka gratyfikacja trwałaby tylko chwilę, czyli w momencie podziękowań. Tam wszystko odbywa się na zasadzie transakcji i zaspokajania ego.

Ona nie miala kolezanek, to byli znajomi pomidora.

• Like 1
  • Thanks 1

11 minut temu, Dobra _Dusza napisał:

Buldog w kitce zawsze był chytry. Wszystko pokitrane po kątach i piwnicach, stare, przeterminowane, z czasów paczek pijarowych. 

No właśnie pokitrane po kątach, a gadała, że wszystko rozdawała koleżankom. Założę się, że dała coś kilka razy po to tylko żeby później móc wypominać.
Obejrzałam vloga i widzę rozkapryszoną dziewczynkę, która udaje chorobę żeby nie iść do szkoły. Jest zadowolona bo osiągnęła cel i jeszcze jest w centrum uwagi bo jest biedna i chora. Nie kupuję tego, może chce coś osiągnąć przez to od rodziców? Jest wkurzona bo 6h nagrywek poszło do kosza, a to pewnie jakieś 2tys, no i teraz nie będzie ciągłości tej fascynującej historii. Chciała coś opowiedzieć co się działo, ale nie było o czym mówić i streściła 6h w trzech zdaniach. Działo się „dużo”, ale w sumie to nic. Po raz kolejny była u psychiatry. 

• Like 1

9 minut temu, Mi a napisał:

No właśnie pokitrane po kątach, a gadała, że wszystko rozdawała koleżankom. Założę się, że dała coś kilka razy po to tylko żeby później móc wypominać.
Obejrzałam vloga i widzę rozkapryszoną dziewczynkę, która udaje chorobę żeby nie iść do szkoły. Jest zadowolona bo osiągnęła cel i jeszcze jest w centrum uwagi bo jest biedna i chora. Nie kupuję tego, może chce coś osiągnąć przez to od rodziców? Jest wkurzona bo 6h nagrywek poszło do kosza, a to pewnie jakieś 2tys, no i teraz nie będzie ciągłości tej fascynującej historii. Chciała coś opowiedzieć co się działo, ale nie było o czym mówić i streściła 6h w trzech zdaniach. Działo się „dużo”, ale w sumie to nic. Po raz kolejny była u psychiatry. 

Chodzi tak często, bo chyba tylko tam czuję się zaopiekowana i bezpiecznie. 

Moje hity najnowszego wysrywu

1. Its enoł, odnośnie ne wem czy slyszyce, ale jak robe tak, to normalnie czuje jak krąg o krąg ociera, wece? I słyszę to, serio slysze, masakra. I nie nic ne pyszce bo zaraz będziecie mnie wysyłać do jakiegoś tego, jak on się nazywa, co tam masuje i mówi ci, że masz się nie garbić i w ogóle-its enoł"

To miało być its enough, fon: i/ynaf??

Nasza poliglotka

2. Na samym końcu cola w butelce i nalana do szklanki. 

W poprzednim wysrywie, oznajmiła, że nie pije coli

3. Oglada dobijający ja serial o tramach I przemocy rodzinnej, mowi że jest mega dobry serial, obejrzyjce sobie(z taka grobowa mina, że ja podziękuję), mowi że to może nie najlepszy serial na teraz, po czym mówi, że mama jej go poleciła

4. Cały wstep smutna minka, granie depresji, a po chwili mówi do kamery "tak wyglądam bez mejkapu, dobrze mi ten mejkap ostatnio wychodzi, coo?"

Nie wiem co powiedzieć,  ona jest jedną z tych rzeczy które się nie śniły filozofom

• Like 2
  • Haha 2

21 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

1. Its enoł, odnośnie ne wem czy slyszyce, ale jak robe tak, to normalnie czuje jak krąg o krąg ociera, wece? I słyszę to, serio slysze, masakra. I nie nic ne pyszce bo zaraz będziecie mnie wysyłać do jakiegoś tego, jak on się nazywa, co tam masuje i mówi ci, że masz się nie garbić i w ogóle-its enoł"

Nasza poliglotka

3. Oglada dobijający ja serial o tramach I przemocy rodzinnej, mowi że jest mega dobry serial, obejrzyjce sobie(z taka grobowa mina, że ja podziękuję), mowi że to może nie najlepszy serial na teraz, po czym mówi, że mama jej go poleciła

4. Cały wstep smutna minka, granie depresji, a po chwili mówi do kamery "tak wyglądam bez mejkapu, dobrze mi ten mejkap ostatnio wychodzi, coo?"

Nie wiem co powiedzieć,  ona jest jedną z tych rzeczy które się nie śniły filozofom

Nie mam już reakcji,ostatnie, zdanie złoto. Dla ciebie podwojny chinczyk w jednej dostawie.

Edytowano przez Szara mysz
  • Like 2

20 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

mowi że to może nie najlepszy serial na teraz, po czym mówi, że mama jej go poleciła

Mamo, twoja córka żyje od serialu do serialu, serial serialem popędza. Może kup jej jeszcze torbę słodyczy. 

• Like 1

Jakie miejsce na tatuaż z Rózinkiem wybrała? Co typujecie?

52 minuty temu, Karolajnaaaaa napisał:

Nasza poliglotka

Ja to zrozumialam jako: its a noł, ale czort jom wie tylko ralf raulen jom rozumie. 🤣

• Haha 2

56 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

Nasza poliglotka

Dla mnie hitem jest krąg. I jest to niesamowite, żeby kobieta po 40, wykształcona, oczytana 🥴 nie wiedziała, że się mówi kręg 🤯

• Haha 1

1 godzinę temu, Karolajnaaaaa napisał:

albo fizjonomom, jak mawiał Ferdek Kiepski 🤣

• Like 1
  • Haha 1

3 godziny temu, GabrielaNowicki napisał:

Komentarze pod linkiem grube, obraźliwe, ale i śmieszne. Głównie chyba faceci? Odbytousta mnie rozbawiły do łez 🤣 i generalnie choć bardzo surowe oceny, to trafione. Niestety. 

Zlatanowi drugi raz w tym roku szambo wylalo, powinna docenic larwy za kulture wypowiedzi. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Like 1

4 minuty temu, Busz3131 napisał:

Zlatanowi drugi raz w tym roku szambo wylalo, powinna docenic larwy za kulture wypowiedzi. 🤣

Mój chłop również podobnie do tamtych facetów określił szucz, gdy ją usłyszał i zobaczył. Wiem, że to buractwo, ale faceci czasami nie szczędzą słów. A zmierzam do tego, że czasami zaskakuje mnie jej wysokie mniemanie o sobie i przekonanie, że ona podoba się facetom 😳

• Like 1
  • Haha 1

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Mój chłop również podobnie do tamtych facetów określił szucz, gdy ją usłyszał i zobaczył. Wiem, że to buractwo, ale faceci czasami nie szczędzą słów. A zmierzam do tego, że czasami zaskakuje mnie jej wysokie mniemanie o sobie i przekonanie, że ona podoba się facetom 😳

Ja się przemocowcowi do Zakolaka nie przyznaję, bo w trosce o moje zdrowie psychiczne odciąłby mi internety.

• Haha 1

1 minutę temu, GabrielaNowicki napisał:

Tak faceci walą prosto z mostu. Mój też się nie szczypie  tylko nazywa rzeczy po imieniu 😃.

Zauwazylyscie że siutek jakby się wycofał? Ostatnio na lajwie go nie było. Gościu ewidentnie chciał się wybić dzieki niej. Niestety na więcej liczyć nie ma co.

3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Zostalo jej z dawnych lat, przed "wielkom dolewkom" 🤣 byla atrakcyjna. Teraz widac nie potrafi spojrzec w lustro i obiektywnie ocenic co sie podzialo. 🤣

Its a noł.

… i teraz się zastanawiaj, czy znamy ten sam angielski (ona zna pewnie ten lepszy i tak).

a) It’s a know

b) It’s enough

c) basik bish łodafak

• Haha 1

31 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Ja się przemocowcowi do Zakolaka nie przyznaję, bo w trosce o moje zdrowie psychiczne odciąłby mi internety.

Moja droga, mój mnie przyłapał przypadkiem 😁 i było mi sakramendzko wstyd, gdyż nie omieszkał skomentować się dosadnie, jak ja mogę coś takiego oglądać.

• Haha 1

6 godzin temu, Szara mysz napisał:

Nie szukam tu porad, a raczej chce znac doświadczenie innych osób,bo mam nieodparte wrażenie, że oani doktor u której bylam bardzo pochopnie je wypisała, wizyta trwala moze 8 minut, zgarnęła 3 stówki i to by było na tyle. Nie jetem ...em i wiem ze ulotka zawiera takie informacje.

Niestety nie da się powiedzieć jak lek na Ciebie zadziała i jakiś będą ewentualne skutki uboczne. Tego nawet najlepszy lekarz nie jest w stanie stwierdzić. 

Moje pierwsze leki były źle dobrane. Wcale nie poczułam się lepiej po tym jak zaczęłam je stosować. Dodatkowo sporo po nich przytyłam, co jeszcze bardziej mnie dobiło, bo nie dość że czułam źle psychicznie to jeszcze zmieniło się moje ciało. Kiedyś tutaj o tym pisałam, ale część osób mnie wyśmiała i sugerowała że się obzerałam. No cóż... Widocznie wiedzą o moim życiu, chorobie, lekach i leczeniu więcej ode mnie 😉

W każdym razie kiedy trafiłam na oddział od razu zmienili mi leki. Oczywiście potrzeba było +/- trzech tygodni żebym poczuła różnice, ale naprawdę świetnie się po nich czułam. Miałam więcej energii, wstanie z łóżka przestało mnie przerastać, zaczęłam chodzić na zajęcia plastyczne i z ceramiki. Wróciłam do czytania książek i spacerów. Waga zaczęła spadać co również nie było bez znaczenia dla mojej głowy. Jedyne co mi doskwierało po tych lekach to wieczne pragnienie. Cały czas musiałam mieć przy sobie butelkę z wodą. Rano pierwsze co robiłam to wypijalam duszkiem dwie wielkie szklanki wody. I później przez cały dzień myślę że spokojnie ze 3-3,5 litra wody i ziół wypijalam. 

Leki naprawdę pomagają. Jeśli źle się czujesz to je bierz. Naprawdę zobaczysz różnice. Jeśli musisz też iść na terapię to pomogą Ci ją przejść. Moja lekarz prowadząca zawsze powtarzała, że leki są takim samym elementem leczenia jak terapia. Oczywiście nie każdy pacjent ich potrzebuje. Ale jeśli jego samopoczucie jest złe to pomogą mu się pozbierać oraz zacząć i przejść terapię. Leki+terapia+praca nad sobą naprawdę mogą zdziałać cuda. 

Trzymam kciuki ❤️

30 minut temu, Plus napisał:

Wpycha do paszczy drwala na TT.

Zre jak zawsze obrzydliwie oczywiscie orgazmuje ale helloł jak ona wyglada łat de fak typowa karyna spod remizy... 

• Like 2

5 minut temu, MONIKA napisał:

Zre jak zawsze obrzydliwie oczywiscie orgazmuje ale helloł jak ona wyglada łat de fak typowa karyna spod remizy... 

I tak wygląda ten straszny epizod depresyjny 😁 nie wiem jak ktoś może wierzyć, że ona zmaga się z depresją i kilka dni temu była u psychiatry, który stwierdził, że jest źle 🤯

• Like 3

15 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

I tak wygląda ten straszny epizod depresyjny 😁 nie wiem jak ktoś może wierzyć, że ona zmaga się z depresją i kilka dni temu była u psychiatry, który stwierdził, że jest źle 🤯

Bo tam jest źle. BARDZO ŹLE. Tylko z innych względów 😄 

• Like 1

4 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Bo tam jest źle. BARDZO ŹLE. Tylko z innych względów 😄 

A jakich? W sensie inne zaburzenia?

48 minut temu, Krakowski Precel napisał:

Niestety nie da się powiedzieć jak lek na Ciebie zadziała i jakiś będą ewentualne skutki uboczne. Tego nawet najlepszy lekarz nie jest w stanie stwierdzić. 

Moje pierwsze leki były źle dobrane. Wcale nie poczułam się lepiej po tym jak zaczęłam je stosować. Dodatkowo sporo po nich przytyłam, co jeszcze bardziej mnie dobiło, bo nie dość że czułam źle psychicznie to jeszcze zmieniło się moje ciało. Kiedyś tutaj o tym pisałam, ale część osób mnie wyśmiała i sugerowała że się obzerałam. No cóż... Widocznie wiedzą o moim życiu, chorobie, lekach i leczeniu więcej ode mnie 😉

W każdym razie kiedy trafiłam na oddział od razu zmienili mi leki. Oczywiście potrzeba było +/- trzech tygodni żebym poczuła różnice, ale naprawdę świetnie się po nich czułam. Miałam więcej energii, wstanie z łóżka przestało mnie przerastać, zaczęłam chodzić na zajęcia plastyczne i z ceramiki. Wróciłam do czytania książek i spacerów. Waga zaczęła spadać co również nie było bez znaczenia dla mojej głowy. Jedyne co mi doskwierało po tych lekach to wieczne pragnienie. Cały czas musiałam mieć przy sobie butelkę z wodą. Rano pierwsze co robiłam to wypijalam duszkiem dwie wielkie szklanki wody. I później przez cały dzień myślę że spokojnie ze 3-3,5 litra wody i ziół wypijalam. 

Leki naprawdę pomagają. Jeśli źle się czujesz to je bierz. Naprawdę zobaczysz różnice. Jeśli musisz też iść na terapię to pomogą Ci ją przejść. Moja lekarz prowadząca zawsze powtarzała, że leki są takim samym elementem leczenia jak terapia. Oczywiście nie każdy pacjent ich potrzebuje. Ale jeśli jego samopoczucie jest złe to pomogą mu się pozbierać oraz zacząć i przejść terapię. Leki+terapia+praca nad sobą naprawdę mogą zdziałać cuda. 

Trzymam kciuki ❤️

Dzięki ♥️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się