Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 13 godzin temu Nie wiem czy wierzyć w miłość jeszcze wszystko jest sprzedajne dopa za pracę typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Nie wiem czy wierzyć w miłość jeszcze wszystko jest sprzedajne dopa za pracę typa Nigdy cię żadna nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, WIESLAW napisał: Nigdy cię żadna nie chciała W sumie zawsze za dobry jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 137 Napisano 13 godzin temu Nie wiem ale jest tak że w sytuacji podbramkowej włączy ci się faza przetrwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie wiem ale jest tak że w sytuacji podbramkowej włączy ci się faza przetrwanie. Ale ja chce zarabiać już bo nie mam wyjścia tylko nie wiem jak to ugryźć jeszcze wiadomo im mniej godzin pracy i wychodzenia z domu tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 12 godzin temu Wgl to jak w transie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 12 godzin temu Nie da się w tym życiu poddac pasji do gier i sexu tylko ciągle problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 6 Napisano 12 godzin temu Jeszcze typy grają normalnych a są gorsze przegrywy bo pijom na swój marny los do lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 9 godzin temu bo pijom na swój marny los do lustra x no wlasnie, ty chociaz nie chlosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 137 Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Ale ja chce zarabiać już bo nie mam wyjścia tylko nie wiem jak to ugryźć jeszcze wiadomo im mniej godzin pracy i wychodzenia z domu tym lepiej Wyjście jest zaciągnąć się gdzieś do stróżowania gdzie wpuścisz parę samochodów i nic nie robisz. Kokosów nie będzie , ale na życie ci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anal Phil 2 Napisano 8 godzin temu Mnie chcą same stare ruskie baby, mentalnie żyjące w ZSRR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 137 Napisano 8 godzin temu Najwięcej chyba na cmentarzu zarabia stróż, bo ma od 4 do 5 k , to tysiaka byś miał na tydzień i nic nie robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anal Phil 2 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wyjście jest zaciągnąć się gdzieś do stróżowania gdzie wpuścisz parę samochodów i nic nie robisz. Kokosów nie będzie , ale na życie ci wystarczy. Wiesz coś o tym, prawda Krzysio? Nie sądzę, żeby go to takiej pracy przyjęli, bo chyba w przeciwieństwie do ciebie nie ma orzeczenia o niepełnosprawności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 137 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Anal Phil napisał: Wiesz coś o tym, prawda Krzysio? Nie sądzę, żeby go to takiej pracy przyjęli, bo chyba w przeciwieństwie do ciebie nie ma orzeczenia o niepełnosprawności Brak takiego orzeczenia wcale go nie dyskwalifikuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 137 Napisano 8 godzin temu No i w takiej robocie miałbyś czas siedzieć w necie a nawet w gry grać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Anal Phil napisał: Mnie chcą same stare ruskie baby, mentalnie żyjące w ZSRR to masz fuksa, bo stare ruskie baby, mentalnie zyjace w zsrr sa fajne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1068 Napisano 7 godzin temu Stypiara juz sie nie chce spotykac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 89 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Stypiara juz sie nie chce spotykac? Jej tylko chodziło o sex 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 10 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Jeszcze typy grają normalnych a są gorsze przegrywy bo pijom na swój marny los do lustra Masz rację. Każdy Polak to pijak i złodziej. Wystarczy wejść do lasu, gdzie widać puste butelki po wódce i tonę śmieci. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 7 godzin temu trzeba bylo mowic skoro chcesz sex to prosze dokladac sie do czynszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 200 Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Nie wiem czy wierzyć w miłość jeszcze wszystko jest sprzedajne dopa za pracę typa transakcyjna natura związków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano 3 godziny temu Jeśli masz pieniądze to nie powinieneś mieć dużego problemu ze znalezieniem kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Żaba Monìka napisał: Stypiara juz sie nie chce spotykac? Wczoraj znowu zapomniał i przyłapany kłamał, że dzwoniła we czwartek i odwołała bo święto zmarłych. Zapomniał tylko, że z rana założył temat o braku chleba bo zapomniał, że święto zmarłych i sklepy zamknięte. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 200 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Barwy Jesieni napisał: Jeśli masz pieniądze to nie powinieneś mieć dużego problemu ze znalezieniem kobiety same pieniądze nie wystarczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 200 Napisano 3 godziny temu trójkąt atrakcyjności mężczyzny. co się na niego składa: zasoby wygląd status/pozycja społeczna ideałem są trzy elementy, ale i dwa dają już dużo. jeden element z tej układanki to za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Żaba Monìka napisał: Stypiara juz sie nie chce spotykac? To nazwa jednej sztucznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 136 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, kris888 napisał: trójkąt atrakcyjności mężczyzny. co się na niego składa: zasoby wygląd status/pozycja społeczna ideałem są trzy elementy, ale i dwa dają już dużo. jeden element z tej układanki to za mało. Hejka.Nie zgadzam się z tym,bo często ludzie poznają się w młodości.Wtedy często nie mają zasobów,pozycji społecznej,a wygląd to kwestia gustu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 134 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, Chochlik napisał: Wczoraj znowu zapomniał i przyłapany kłamał, że dzwoniła we czwartek i odwołała bo święto zmarłych. Zapomniał tylko, że z rana założył temat o braku chleba bo zapomniał, że święto zmarłych i sklepy zamknięte. Czyżby nawet nie zapalił znicza na grobie matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał: Czyżby nawet nie zapalił znicza na grobie matki? Nie, bo nie ma kasy i w ogóle zapomniał o świecie zmarłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 27 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KittyD napisał: Hejka.Nie zgadzam się z tym,bo często ludzie poznają się w młodości.Wtedy często nie mają zasobów,pozycji społecznej,a wygląd to kwestia gustu nie psuj im samopoczucia incele musza sobie jakas wymówke znalezc na swoj los to nie moze byc ich wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach