Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niburdiama

Ale o co w ogóle chodzi?

Polecane posty

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

idz tam do libeda lepiej

A ty z forum wyjdź bo podobno odszedłeś. Jakieś miliard razy 

ja tez jestem zly, niestety

skrzywdzilem moja ukochana katiuszke, a ona sie obrazila na mnie i juz 5 miesiecy nie pisalismy ;(

4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

jakby leosia mi wybaczyla to bym wyszedl, a tak to niestety, nudzi mi sie i nie mam co robic

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

ja tez jestem zly, niestety

skrzywdzilem moja ukochana katiuszke, a ona sie obrazila na mnie i juz 5 miesiecy nie pisalismy ;(

To ta babcia rosyjska? Zacznij brac leki bo ciebie kiedyś serio na narządy rozdadza 

9 minut temu, Megi_ona napisał:

Dobrze mówi. Każdy ma prawo lubić kogo chce.

Po co tak pisal ze lubi ze mna pogadac a nagle cos odwrotnego. A zali sie ze ktos jest wredny. No coz...nie chce mi sie nawet komentowac 😎

Edytowano przez Niburdiama

10 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Dobra ja nie jestem na tyle kreatywna i nie mam na tyle wyobraźni żeby się wczuć w te omamy księżniczki niburdiamy 😄 nie lubię baśni 

Niczym to sie nie rożni o tych zachowan co opisalas czy zmyslilas. Whatever. 👋😎

5 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

To ta babcia rosyjska? Zacznij brac leki bo ciebie kiedyś serio na narządy rozdadza 

chcialabys wygladac jak babcia rosyjska 😎

4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Granice absurdu zostały osiągnięte spadam 😄

spadaj i nie wracaj, pa

1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał:

Owczarek niemiecki, długowłosy. Ale nie była sterylizowana. W tym roku dopadła ją alergia, wyprowadzanie jej z tego lekami i sterydami spowodowało komplikacje w postaci guzka sutka. Teraz sterylizacja i usunięcie listwy. Echo serca, badania krwi i usg wyglądają dobrze.

Także, jeśli ktoś rozważa zwierzaka, trzeba się liczyć z kosztami leczenia. Alergia u psów rasowych to teraz jakaś plaga, a leczenie kosztowne.

No jeżeli chce się właściwie dbać o zdrowie i życie swoich pupili, zwłaszcza kiedy są starsze, trzeba mieć zasobny portfel.

Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Granice absurdu zostały osiągnięte spadam 😄

Sama jestes bez winy c'nie? Swiat jest niedobry...

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Po co tak pisal ze lubi ze mna pogadac a nagle cos odwrotnego. A zali sie ze ktos jest wredny. No coz...nie chce mi sie nawet komentowac 😎

Nie wiem może dopiero pokazał dziś jaki jest naprawdę. Tylko nie mogę znieść takich ludzi właśnie co nadają na innych że wredni a sami są tak naprawdę o wiele gorsi. 

8 minut temu, parabatai napisał:

No jeżeli chce się właściwie dbać o zdrowie i życie swoich pupili, zwłaszcza kiedy są starsze, trzeba mieć zasobny portfel.

Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.

Dziękuję.

Mój portfel nie jest zbyt zasobny, idzie z pieniędzy na co innego zaplanowanych te kilka tys. Pies ważniejszy.

Edytowano przez Maryyyś_/

28 minut temu, Niburdiama napisał:

Sprawil mi przykrosc, bo myslalam, ze mnie lubi, a nic mu nie zrobilam 😕

Nie przejmuj się tym. On nie jest konsekwentny. Za parę dni mu przejdzie i znów będzie wyśpiewywał peany na Twoją cześć 😉

14 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Nie wiem jak mozna czegos takiego nie rozumiec i udawac ze wszystko robisz dobrze odzywajac sie niekulturalnie i dziwowac ze ktos potem ci jedzie. Przeciez nie jestes malym dzieckiem? To nie udawaj i ogarnij sie. Chcesz szacunku to i szanuj druga osobe. Sama to wywolujesz to nie mieszaj innych do swoich spraw.

Przed chwilą, parabatai napisał:

Nie przejmuj się tym. On nie jest konsekwentny. Za parę dni mu przejdzie i znów będzie wyśpiewywał peany na Twoją cześć 😉

😩

Nie wiem czy bede jeszcze miec ochote.

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Nie wiem jak mozna czegos takiego nie rozumiec i udawac ze wszystko robisz dobrze odzywajac sie niekulturalnie i dziwowac ze ktos potem ci jedzie. Przeciez nie jestes malym dzieckiem? To nie udawaj i ogarnij sie. Chcesz szacunku to i szanuj druga osobe. Sama to wywolujesz to nie mieszaj innych do swoich spraw.

Dlaczego grożono pobiciem mnie i moich dzieci za rozmawianie z określonymi osobami?

2 minuty temu, parabatai napisał:

Ale to już nie będzie to samo i wątpię by chciała się z nim zadawać a przynajmniej tak jak kiedyś.

Edytowano przez Megi_ona

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

😩

Nie wiem czy bede jeszcze miec ochote.

Masz chyba dobre serducho, urazy dlugo nie trzymasz, to mu przebaczysz 😉 co innego ja - ją będę pamiętliwa za nas obie 😄

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Ale to już nie będzie to samo i wątpię by chciała się z nim zadawać a przynajmniej tak jak kiedyś.

No wiem. Ja i Nubi dostalysmy tak samo. Nie wiem co mu odbiło, wczoraj gadał że jesteśmy w porządku dzisiaj że najgorsze z najgorszych. Wczoraj że jest po mojej stronie,  dzisiaj że mam go na forum omijać szerokim łukiem 🤷‍♀️ no tak chce to tak będzie miał.

1 minutę temu, parabatai napisał:

No wiem. Ja i Nubi dostalysmy tak samo. Nie wiem co mu odbiło, wczoraj gadał że jesteśmy w porządku dzisiaj że najgorsze z najgorszych. Wczoraj że jest po mojej stronie,  dzisiaj że mam go na forum omijać szerokim łukiem 🤷‍♀️ no tak chce to tak będzie miał.

A może dziś mocno popił? Bo jakiś powód musiał być takiego zachowania. Jasne skoro tak chce to będzie to miał on tylko na tym traci.

1 minutę temu, parabatai napisał:

Bo jesteście w porządku. Cały czas Wam to uświadamiałem, ale stawanie okoniem do całego forum z uwagi na Promyczka jest złe. Wszyscy Wam to piszą. Wiem, że kieruje Wami przekora, nie bo nie i koniec. Cóż więcej może każdy z nas zrobić? Nic. Musicie przekonać się na własnej skórze.

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

A może dziś mocno popił? Bo jakiś powód musiał być takiego zachowania. Jasne skoro tak chce to będzie to miał on tylko na tym traci.

Na czym niby tracę?

1 minutę temu, Miecz napisał:

Na czym niby tracę?

Kompletnie na niczym, nie słuchaj jej.

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Bo jakiś powód musiał być takiego zachowania. 

Oczywiście czysty pragmatyzm. Nie chcę go mieć na ogonie. Niech obsika swoje terytorium i już.

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Nie, nikt nic nie traci, każdy może tylko zyskać 😉

Kompletnie na niczym, nie słuchaj jej.

Nawet nie wiem kto to jest. Widzę, że robi wszystko żeby "zaistnieć".

Nie, nikt nic nie traci, każdy może tylko zyskać 😉

Święty spokój jest bezcenny. Z Bogiem! Nawiasem mówiąc fajnie to wygląda, że znowu wszystkiemu winny jest Miecz😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się