Ktoś całkiem obcy 130 Napisano 6 godzin temu Jarasz zielsko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? On tak papierosa przezywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu Tym ja palacy 5 pod rząd przed snem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: On tak papierosa przezywa Papierosów nie pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 1 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? Pet to na Podlasiu marichuanen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 2 godziny temu ja ostatnio tez jaralem i jednak wole nie jarac tego goowna, bo na nastepny dzien jestem leniwy i mi sie nic nie chce, nawet myslec czy sie uczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 130 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Better Call Paul napisał: Pet to na Podlasiu marichuanen? Używa się zamienników bo to nielegalne i niekoniecznie pet, bo można powiedzieć "słucham muzyki" wtajemniczeni wiedzą o co biega i też niekoniecznie tylko na Podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 130 Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, BSDF0RALL napisał: ja ostatnio tez jaralem i jednak wole nie jarac tego goowna, bo na nastepny dzien jestem leniwy i mi sie nic nie chce, nawet myslec czy sie uczyc To zależy jaka odmiana i widocznie kopciłeś tą która zamula. Automaty tanie paliłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 130 Napisano 1 godzinę temu Też zależy z czego palisz, z kim i najważniejsze etap suszenia zielska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 1 godzinę temu duzo odmian palilem i zawsze jest to samo na nastepny dzien, mimo ze jak mialem faze to sie duzo smialem, ale jednak znudzilo mi sie to i wole dobre jedzenie i witaminki od palenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 1 godzinę temu ja za to nie place tylko np przyjezdza do mnie kumpel i kreci bo ma i jaramy ja za darmo, nie jestem takim deebilem zeby placic za narkotyki albo palenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anal Phil 2 Napisano 1 godzinę temu O, już 9. Pora przyjąć trochę witaminek xD https://iili.io/2ouJMzP.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 1 godzinę temu znudzilo mi sie juz picie piwa ja bardzo duzo rzeczy probowalem, nawet crack palilem kilka razy z kumplami angolami ze szklanej lufy i fajna faze mialem ^^ i jednak skonczylem na dobrym jedzeniu i witaminki B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach