Ktoś całkiem obcy 129 Napisano 6 godzin temu Jarasz zielsko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? On tak papierosa przezywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu Tym ja palacy 5 pod rząd przed snem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 5 godzin temu Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: On tak papierosa przezywa Papierosów nie pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 1 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jarasz zielsko ? Pet to na Podlasiu marichuanen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 2 godziny temu ja ostatnio tez jaralem i jednak wole nie jarac tego goowna, bo na nastepny dzien jestem leniwy i mi sie nic nie chce, nawet myslec czy sie uczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 129 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Better Call Paul napisał: Pet to na Podlasiu marichuanen? Używa się zamienników bo to nielegalne i niekoniecznie pet, bo można powiedzieć "słucham muzyki" wtajemniczeni wiedzą o co biega i też niekoniecznie tylko na Podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 129 Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, BSDF0RALL napisał: ja ostatnio tez jaralem i jednak wole nie jarac tego goowna, bo na nastepny dzien jestem leniwy i mi sie nic nie chce, nawet myslec czy sie uczyc To zależy jaka odmiana i widocznie kopciłeś tą która zamula. Automaty tanie paliłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 129 Napisano 1 godzinę temu Też zależy z czego palisz, z kim i najważniejsze etap suszenia zielska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 1 godzinę temu duzo odmian palilem i zawsze jest to samo na nastepny dzien, mimo ze jak mialem faze to sie duzo smialem, ale jednak znudzilo mi sie to i wole dobre jedzenie i witaminki od palenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 1 godzinę temu ja za to nie place tylko np przyjezdza do mnie kumpel i kreci bo ma i jaramy ja za darmo, nie jestem takim deebilem zeby placic za narkotyki albo palenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anal Phil 2 Napisano 1 godzinę temu O, już 9. Pora przyjąć trochę witaminek xD https://iili.io/2ouJMzP.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 17 Napisano 57 minut temu znudzilo mi sie juz picie piwa ja bardzo duzo rzeczy probowalem, nawet crack palilem kilka razy z kumplami angolami ze szklanej lufy i fajna faze mialem ^^ i jednak skonczylem na dobrym jedzeniu i witaminki B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach