PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 4 godziny temu Jakie dramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, aaaaaaaaa napisał: A wczoraj też mu odwaliło? patatajke to ja otagowałam w środku psycho ataku ostatnio z nicka z @ a ona - ale o co chodzi? tu serio nie ma ratunku Nie wiem kto to patatajka, ale jesli niby ja to informuje, iz nie bylo mnie tu troche i zazywalam kapieli powietrznej wsrod pachnacych ludzi z rzeczywistosci Edytowano 4 godziny temu przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Jakie dramy. I pomyslec że o to, że deska serów za słona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) A kojarzycie taki motyw ze wiDmok zawsze komuś zarzuca że ‚sobie wali do tematu’? Myslicie że zniknął po to Żeby walić? Jak piroman który ogląda swoje dzieło? No skądś musiał ten pomysł o ‚waleniu do tematu’ wziac więc zapewne z autopsji. No bo czy ktoś z was walil kiedykolwiek do tematu na kafeterii? Edytowano 4 godziny temu przez aaaaaaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 43 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Nie wiem kto to patatajka, ale jesli niby ja to informuje, iz nie bylo mnie tu troche i zazywalam kapieli powietrzbej wsrod pachnacych, zywych ludzi z rzeczywistosci Nie ty , parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: I pomyslec że o to, że deska serów za słona... Nie wiem nie czytam wynurzen związanych z widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie wiem nie czytam wynurzen związanych z widmo. Ciebie też dziś nie poznaje. Ktos inny zalogował się na ten projekt? nie ten Mieczu, nie ta BBB. Zaczynam sie martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Ciebie też dziś nie poznaje. Ktos inny zalogował się na ten projekt? nie ten Mieczu, nie ta BBB. Zaczynam sie martwic Nie masz chyba nic do roboty w zyciu skoro obcymi się martwisz. W dodatku projektami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 134 Napisano 4 godziny temu Drogie Dziewczeta, Nibumbusi nie ma co tłumaczyć (nawet jak jest na konkretnych przykladach) ona jest impregnowana na sens waszych postow. Pomijam już całkowicie czy celowo, czy jest coś nie halo w IQ tudzież zdrowiu psychicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 4 godziny temu Chodzi o to żeby gdzieś w odpowiednim momencie, dostać tytuł Sir Czyli de facto być "serem" Karola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie masz chyba nic do roboty w zyciu skoro obcymi się martwisz. W dodatku projektami. Wyczuwam u Ciebie smutek w piśmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: Chodzi o to żeby gdzieś w odpowiednim momencie, dostać tytuł Sir Czyli de facto być "serem" Karola or Madam. I wtedy przedstawić się jako Serowy Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Maryyyś_/ napisał: Drogie Dziewczeta, Nibumbusi nie ma co tłumaczyć (nawet jak jest na konkretnych przykladach) ona jest impregnowana na sens waszych postow. Pomijam już całkowicie czy celowo, czy jest coś nie halo w IQ tudzież zdrowiu psychicznym. Jaja sobie robi. Ale racja nie ma co ja jak zobaczyłam że koleżanki są świadkiem ataków i to olewają to sobie odpuściłam już ‚misję’;) czasem tylko jeszcze dla sportu i rozwala mnie w sumie niburdiama i ta nazwa Promyczek idealne pseudo dla kryminalisty. Mam beke z tego jak babcia nibu go tym ośmieszyła a ten udaje że mu to pasi Edytowano 4 godziny temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Wyczuwam u Ciebie smutek w piśmie Chyba nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Niburdiama napisał: . A ja ponawiam pytanie, kolejny raz zignorujesz? 16 minut temu, Chochlik napisał: A pisanie ludziom i śmianie się, że byli w dzieciństwie gwàłceni to też stary joke z internetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Jaja sobie robi. Ale racja nie ma co ja jak zobaczyłam że koleżanki są świadkiem ataków i to olewają to sobie odpuściłam już ‚misję’;) czasem tylko jeszcze dla sportu i rozwala mnie nazwa Promyczek idealne pseudo dla kryminalisty. Mam beke z tego jak babcia nibu go tym ośmieszyła a ten udaje że mu to pasi Wprost nie moge wyjsc z podziwu jakie jeszcze ktos wytoczy argumenty, by mi zohydzic Promyka, a tymczasem powodem afery jest np. deska serow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: A ja ponawiam pytanie, kolejny raz zignorujesz? Tak. Nie pytaj bo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Chyba nie sądzę. To może nie wyspałaś sie? Wyczuwam mniej wigoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Wprost nie moge wyjsc z podziwu jakie jeszcze ktos wytoczy argumenty, by mi zohydzic Promyka, a tymczasem powodem afery jest np. deska serow. Dla mnie w tym momencie to ty możesz nawet do jukonu frunąc. Serio masz coś z garem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: To może nie wyspałaś sie? Wyczuwam mniej wigoru A patologii u promyka nie wyczuwasz? Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Tak. Nie pytaj bo to nie ma sensu. Mam czas to pytam, niech jej się zwoje przegrzeją od wypierania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: A ja ponawiam pytanie, kolejny raz zignorujesz? Slowo przeciwko słowu tradycyjnie jak z deska serow i serem gouda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Dla mnie w tym momencie to ty możesz nawet do jukonu frunąc. Serio masz coś z garem Ale ktorym ? 1. Garem na koncu teczy? 2. Na kuchni? To zasadnicze pytanie i kluczowa odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 134 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Jaja sobie robi. Ale racja nie ma co ja jak zobaczyłam że koleżanki są świadkiem ataków i to olewają to sobie odpuściłam już ‚misję’;) czasem tylko jeszcze dla sportu i rozwala mnie w sumie niburdiama i ta nazwa Promyczek idealne pseudo dla kryminalisty. Mam beke z tego jak babcia nibu go tym ośmieszyła a ten udaje że mu to pasi Normalnie, to by go tym określeniem wykastrowała. Ale, że nie ma z czego kastrować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: or Madam. I wtedy przedstawić się jako Serowy Adam Do nóżek Karola pada wielki serowy Adam wypchnięty na salony w królewskie medaliony w pończochach i apaszce z buńczuczną myślą w czaszce Imperium Brytów chroni nie dobywając broni Lecz z miną bardzo krewką potrząsa wciąż sakiewką i na zaszczyty liczy ów obiekt osobniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Mam czas to pytam, niech jej się zwoje przegrzeją od wypierania. Nie ma szans. Ten projekt ma za zadanie pisać jak bot i odpowiadać jedynie na wybrane pytania. Nie ma sensu dyskutowac z pewnymi osobami. Nawet owsik czasami ma większe przebłyski normalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: A patologii u promyka nie wyczuwasz? Dziwne. Nie wyczuwam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Nie wyczuwam. To ci czucie szwankuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał: Normalnie, to by go tym określeniem wykastrowała. Ale, że nie ma z czego kastrować... Widocznie moje słowa są inspirujące, zazdro? Jest nawet na forum Klitek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Slowo przeciwko słowu tradycyjnie jak z deska serow i serem gouda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach