Obluda 1 Napisano 3 Listopad Mężuś załóżyl sobie konto na Badoo. Twierdzi, że nikogo nie szuka. Twierdzi, że odpisywał tylko. Sam nie zaczepiał. Nikogo nie szuka a odpisuje innym kobietom. Pyta o prozaiczne rzeczy czyli chce poznać. Za totalna ma mnie ...kę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 3 Listopad 43 minuty temu, Obluda napisał: Za totalna ma mnie ...kę. a ile bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 756 Napisano 3 Listopad 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: a ile bierzesz? Krеtynkę albo idiоtke wykropkowalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 3 Listopad Mężulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda1234567 56 Napisano 3 Listopad 3 godziny temu, Obluda napisał: Mężuś załóżyl sobie konto na Badoo. Twierdzi, że nikogo nie szuka. Twierdzi, że odpisywał tylko. Sam nie zaczepiał. Nikogo nie szuka a odpisuje innym kobietom. Pyta o prozaiczne rzeczy czyli chce poznać. Za totalna ma mnie ...kę. Też sobie zaluż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 4 Listopad Bardzo słabej jakości provo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 129 Napisano 4 Listopad 20 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał: a ile bierzesz? K trochę nie pasuję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach