Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mig

Czy kobieta może czekać na mężczyznę, który spotyka się z inną?

Polecane posty

Cześć,

Mam taką sytuację - od 4 miesięcy spotykam się z mężczyzną. W gronie jego znajomych (których ja też znam) jest kobieta zauroczona nim. Ona wie, że ten mężczyzna spotyka się ze mną, ale chyba nadal żywi nadzieję, że będzie z nią. Nie chcę zagłębiać się w szczegóły jej zachowań, nie będę też mojego partnera odcinać od znajomych. 

Miałyście taką sytuację? Bo raczej powinna zająć się swoim życiem i szukać partnera dla siebie

Edytowano przez Mig

Jakoś nie chcę mi się wierzyć w to, że jakaś laska miała by specjalnie czekać na konkretnego gościa, kobiety takie nie są. One podchodzą do tego na zasadzie "nie ten to inny, tego światu jest pół kwiatu" i tak właśnie to wygląda, bo kobiety zawsze mają jakiś adoratorów i propozycje. Czekać to sobie może facet, który i tak jest samotny i i tak nie ma nikogo innego na oku, ale nie kobiety.

8 minut temu, Juan Veron napisał:

Jakoś nie chcę mi się wierzyć w to, że jakaś laska miała by specjalnie czekać na konkretnego gościa, kobiety takie nie są. One podchodzą do tego na zasadzie "nie ten to inny, tego światu jest pół kwiatu" i tak właśnie to wygląda, bo kobiety zawsze mają jakiś adoratorów i propozycje. Czekać to sobie może facet, który i tak jest samotny i i tak nie ma nikogo innego na oku, ale nie kobiety.

może ona nie ma, bo naprawdę widać, że nie odpuszcza mojego... 

Cóż, jej życie

14 minut temu, Mig napisał:

może ona nie ma, bo naprawdę widać, że nie odpuszcza mojego... 

Cóż, jej życie

czyli chcesz mi powiedzieć, że to jakaś wyjątkowa blaza? bo sory ale każda nawet przeciętna kobieta, która nie odstrasza wyglądem to nie będzie czekała miesiącami za gościem, który jest zajęty (i jak mniemam raczej nie jest jego jakąś miłością) tylko żyje swoim życiem, a jeżeli to blastojs to możesz być również spokojna o swojego chopa.

7 godzin temu, Mig napisał:

Cześć,

Mam taką sytuację - od 4 miesięcy spotykam się z mężczyzną. W gronie jego znajomych (których ja też znam) jest kobieta zauroczona nim. Ona wie, że ten mężczyzna spotyka się ze mną, ale chyba nadal żywi nadzieję, że będzie z nią. Nie chcę zagłębiać się w szczegóły jej zachowań, nie będę też mojego partnera odcinać od znajomych. 

Miałyście taką sytuację? Bo raczej powinna zająć się swoim życiem i szukać partnera dla siebie

Taaak,  ja kiedyś poczekałam i się doczekałam 😊 ale później i tak nam nie wyszło. 😄 Tylko, żeby była jasność,  nie latałam za nim, po prostu byłam w jego życiu obecna.  Zresztą potem sam mi powiedział że te wszystkie laski które się przewinęły nic nie znaczyły bo tylko mnie kochał, ale ponoć go oniesmielalam i bał się że go odrzucę. Może to był kit, ale wtedy mnie tym ujął 😉

No czasem kogoś ciężko zastąpić tak się tylko mówi tego kwiatu jest pol światu, moze dla niej typ jest najatrakcyjniejszy i brak fajniejszych na horyzoncie którzy by wzbudzali jakieś głębsze uczucia xd 

Edytowano przez Vlad Srakula

2 godziny temu, Vlad Srakula napisał:

Co to jest blastojs

blatojs = blaza = panienka niezbyt urodziwa z twarzy 😉  inaczej granat jeszcze.. 

6 minut temu, Juan Veron napisał:

blatojs = blaza = panienka niezbyt urodziwa z twarzy 😉  inaczej granat jeszcze.. 

Osłabiasz mnie 😁

12 godzin temu, Mig napisał:

Cześć,

nie ma takiego wagonu, którego nie można odczepić

5 godzin temu, parabatai napisał:

Taaak,  ja kiedyś poczekałam i się doczekałam 😊 ale później i tak nam nie wyszło. 😄 Tylko, żeby była jasność,  nie latałam za nim, po prostu byłam w jego życiu obecna.  Zresztą potem sam mi powiedział że te wszystkie laski które się przewinęły nic nie znaczyły bo tylko mnie kochał, ale ponoć go onieśmielałam i bał się że go odrzucę. Może to był kit, ale wtedy mnie tym ujął 😉

- wszystkie swoje dziewczyny poderwałem na ten sam tekst

- ja nie jestem taka jak wszystkie

- Nie, Ty jesteś inna, wyjątkowa...

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

- wszystkie swoje dziewczyny poderwałem na ten sam tekst

- ja nie jestem taka jak wszystkie

- Nie, Ty jesteś inna, wyjątkowa...

Nie napisalam że uważał że jestem wyjątkowa, tylko że przez ten cały czas był we mnie zakochany.

12 minut temu, parabatai napisał:

Nie napisałam że uważał że jestem wyjątkowa, tylko że przez ten cały czas był we mnie zakochany.

Wiem wiem ale tak mi się skojarzyło

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Móc to może, nikt jej nie zabroni.

ale jednak widmo krążącego nad głową sępa miłości moze trochę zepsuć popołudnie 😄

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

ale jednak widmo krążącego nad głową sępa miłości moze trochę zepsuć popołudnie 😄

A to zalezy jeszcze od dwoch czynnikow, zachowania faceta oraz jej poczucia wartosci.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować