RymCymXX 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ale to ci mówiłem już dawno temu że powinieneś sobie coś takiego przenosnego kupić No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek tnx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RymCymXX napisał: No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek tnx Ja idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 2 godziny temu pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu no dobra to zawmaiam ta konsole z screen protector i etui do przechowywania xD moze jak sobie odpale takiego sonic na tym i bede zasuwal tym niebieskim liskiem, to zapomne w koncu o Leo, i nie bede o niej myslal i pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu kupuje tez official hub ze mi laduje, moge podlaczyc hdmi albo dwa wejscia do usb 3xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu no coz, Klaudiusz nie chce pierscionka, to sobie kupuje konsole przenosna taka do grania i bede napieerdalal w gierki i odejde w koncu ze srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu 304 dolary haha no niezle, ale bede gral w gry XD jakies fajne mmorpg sobie sciagne z niezla grafika i sie uzaleznie i znikne XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu no i zamowione aaa ;D jak sobie odpale jakies gierki typu sonic albo jakies z ps1 i ps2 i bedzie plynnie dzialalo jak na filmikach yt to chyba wyjde z ciala XD i swoje sluchawki podlacze za 1000zl i 35 funtow kabel zegnaj Filip... milobylo Cie poznac zegnaj na zawsze jak przyjdzie ci konsola XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu poobczajam sobie diablo immortal i mmorpg na androida i jakies world of warcraft na pewno jest na androida XD juz sie nie moge doczekac, ale jestem podekscytowany, najlepszy prezent na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano 1 godzinę temu a kto to jest ta Karolina Dupieński? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu gry z windowsa tez podobno bedzie na tym dzialac, bo podobno mozna grac na arm procesorach juz w gry z windowsa XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 1 godzinę temu z nintendo switch tez podobno dzialaja gierki no niezle xD to bedzie zabawwa XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach