RymCymXX 3 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ale to ci mówiłem już dawno temu że powinieneś sobie coś takiego przenosnego kupić No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek tnx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, RymCymXX napisał: No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek tnx Ja idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 21 godzin temu pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu no dobra to zawmaiam ta konsole z screen protector i etui do przechowywania xD moze jak sobie odpale takiego sonic na tym i bede zasuwal tym niebieskim liskiem, to zapomne w koncu o Leo, i nie bede o niej myslal i pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu kupuje tez official hub ze mi laduje, moge podlaczyc hdmi albo dwa wejscia do usb 3xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu no coz, Klaudiusz nie chce pierscionka, to sobie kupuje konsole przenosna taka do grania i bede napieerdalal w gierki i odejde w koncu ze srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu 304 dolary haha no niezle, ale bede gral w gry XD jakies fajne mmorpg sobie sciagne z niezla grafika i sie uzaleznie i znikne XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu no i zamowione aaa ;D jak sobie odpale jakies gierki typu sonic albo jakies z ps1 i ps2 i bedzie plynnie dzialalo jak na filmikach yt to chyba wyjde z ciala XD i swoje sluchawki podlacze za 1000zl i 35 funtow kabel zegnaj Filip... milobylo Cie poznac zegnaj na zawsze jak przyjdzie ci konsola XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu poobczajam sobie diablo immortal i mmorpg na androida i jakies world of warcraft na pewno jest na androida XD juz sie nie moge doczekac, ale jestem podekscytowany, najlepszy prezent na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 72 Napisano 20 godzin temu a kto to jest ta Karolina Dupieński? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu gry z windowsa tez podobno bedzie na tym dzialac, bo podobno mozna grac na arm procesorach juz w gry z windowsa XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 20 godzin temu z nintendo switch tez podobno dzialaja gierki no niezle xD to bedzie zabawwa XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, RymCymXX napisał: zamawiam to retroid pocket 5 mozna na tym emulowac gry z ps2 ps1 wii ale bede mial radoche A co cię interesuje z tych systemów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, Rym Cym + napisał: a kto to jest ta Karolina Dupieński? to taka nimfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, ferrytyna napisał: to taka nimfa MAGA Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 230 Napisano 14 godzin temu Jak zmyje tapetę, to taka przeciętna Karyna. A w kwestii jej spłukania finansowego - i tyle warte właśnie to ślepe wierzenie leżaka we wszystko, co widzi na tiktokach i innych badziewiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 54 Napisano 14 godzin temu to ta ktora stary 70 letni dziad z sosnowca sprzedawca hiundajow dupil ? ona jest prze paskudna zeby lezak taka kupic to musisz jak ten krzysztof porowski najpierw posiedziec pare lat w areszcie a pozniej dostac odszkodowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 54 Napisano 14 godzin temu ciezko spotkac brzydszego chlopa niz on to musi byc juz najnizsza polka prostytutek ze zoostaja podreczna takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, James Sunderland✓ napisał: A co cię interesuje z tych systemów? Wszystko xD Ale crash team racing koniecznie chce pograc z ps1. no i sonic z nindento zawsze chcialem obczaic jakies stare retro rpg na inne konsololo ogolnie tyle gier mi pojdzie, ze bede mial w co grac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 14 godzin temu Juz sie nie moge doczekac XD w sumie 8 rdzeniowy procesor snapdragon 865 podobno daje rade xD. Z ps2 jak sobie odpale god of war 2 to nie bede z lozka wychodZil tylko gral Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Bylem sceptyczny ale jak zobaczylem filmiki jak ktos gra w gierki na tym, kolory i 60fps full hd ekran to sie zakochalem Edytowano 14 godzin temu przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 13 godzin temu Wow ale konsola do mnie idzie xD to dopiero pre order od 14 listopada wysylkisie zaczynajA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, libedowsky napisał: to ta ktora stary 70 letni dziad z sosnowca sprzedawca hiundajow dupil ? ona jest prze paskudna zeby lezak taka kupic to musisz jak ten krzysztof porowski najpierw posiedziec pare lat w areszcie a pozniej dostac odszkodowanie No ta:p ten gość to jakiś gangus gospodarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 14 Napisano 10 godzin temu Dupieńska to ten gatunek, który nawet do Dubaju poleci przyjąć kloca, byle hajs się zgadzał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 14 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, KochamKlaudiusza<3 napisał: Ja chce juz moje Retroid Pocket 5 XD kto przewinie czas w przyszlosc o 3 tygodnie? Wýpíerdalaj z tym spamem ciężki downie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 202 Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, ZłyKróliczek napisał: A w kwestii jej spłukania finansowego - i tyle warte właśnie to ślepe wierzenie leżaka we wszystko, co widzi na tiktokach i innych badziewiach. ja mam zablokowanego tiktoka. szkoda czasu na oglądanie. poza tym pierwszy raz czytam o tej kobiecie. zupełnie nie wiem kim ona jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 9 godzin temu lezak, bralbys? bo ja tak https://files.catbox.moe/vecj2s.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 8 godzin temu up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, RymCymXX napisał: Wszystko xD Ale crash team racing koniecznie chce pograc z ps1. no i sonic z nindento zawsze chcialem obczaic jakies stare retro rpg na inne konsololo ogolnie tyle gier mi pojdzie, ze bede mial w co grac xD A bo myślałem że jesteś pc master race xD fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, ZłyKróliczek napisał: Jak zmyje tapetę, to taka przeciętna Karyna. A w kwestii jej spłukania finansowego - i tyle warte właśnie to ślepe wierzenie leżaka we wszystko, co widzi na tiktokach i innych badziewiach. Tyle są warte marzenia samic że se ogarną milionera. Chciałbym twojego janusza 1,6m zobaczyć. W życiu nic nie ma za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach