Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Przy tej okazji napisze co dzisiaj zjadlam: na sniadanie hash brown, szpinak, fasolke i pieczonego grzyba, na obiad salatke z baru salatkowego plus jajko jako proteina, na kolacje weganska sausage roll ze sklepu i milkshake piernikowy. Plus jablko, mandarynke i kawe w ciagu dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 7 godzin temu a ja mam dyniową ale ulubiona to ramen poza tym mam makaron de lux który nikomu poza mną nie smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Znowu bawidamek ze Szczywilka mnie obserwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Moja nie ale nie miałam już weny. Następna zrobię kurkowa. A ulubiona to pomidorowa Kurki uwielbiam, ale jeszcze takiej nie jadłem, raz robilem rydzowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 7 godzin temu milkszejka piernikowego opi3rdoliłbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ja mam dyniową ale ulubiona to ramen poza tym mam makaron de lux który nikomu poza mną nie smakuje Lubię też z dyni to jedna zupa krem którą lubię tak to nie przepadam za tymi kremami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Znowu bawidamek ze Szczywilka mnie obserwuje tak se myślałem że to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Kurki uwielbiam, ale jeszcze takiej nie jadłem, raz robilem rydzowa To polecam raz zrobiłam taką była pyszna. Trzeba najpierw je podsmażyć ale ogólnie łatwo się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu Jutro chyba na keto wjeżdżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: tak se myślałem że to ty Mam blokadę na tamtym za złe sprawowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Mam blokadę na tamtym za złe sprawowanie ja się ciągle fatalnie sprawuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: milkszejka piernikowego opi3rdoliłbym Dobry byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: To polecam raz zrobiłam taką była pyszna. Trzeba najpierw je podsmażyć ale ogólnie łatwo się robi Pewnie łatwo, ale nie wiem czy kurki nadają się na zupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Przy tej okazji napisze co dzisiaj zjadlam: na sniadanie hash brown, szpinak, fasolke i pieczonego grzyba, na obiad salatke z baru salatkowego plus jajko jako proteina, na kolacje weganska sausage roll ze sklepu i milkshake piernikowy. Plus jablko, mandarynke i kawe w ciagu dnia. A ja resztkę rogala na śniadanie i stara zupe kolacja nie wiem czy będzie bo głowa Mi pęka i leżę pod kocem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Dobry byl. o...ę se gorącą czekoladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: A ja resztkę rogala na śniadanie i stara zupe kolacja nie wiem czy będzie bo głowa Mi pęka i leżę pod kocem słabo mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: To polecam raz zrobiłam taką była pyszna. Trzeba najpierw je podsmażyć ale ogólnie łatwo się robi A jak robisx? Krem czy w kawalkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Pewnie łatwo, ale nie wiem czy kurki nadają się na zupę Nadają ja wzięłam przepis z kwestii smaku chyba zrób jak lubisz zupy to była chyba najlepsza jaka zrobiłam i innym też smakowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: słabo mi Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A jak robisx? Krem czy w kawalkach? W kawałkach ja nie lubię zup krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Gadamy jak normalni ludzie. Ale dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Zresztą, nie sezon na kurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Czemu? nwm zmęczony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Zresztą, nie sezon na kurki Nie? Ja widziałam i robiłam makaron z tydzień temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Gadamy jak normalni ludzie. Ale dziwnie Bo selki nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nwm zmęczony jestem Aha chyba długo cię nie było w długi weekend było dużo inb na Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Bo selki nie ma A o co macie kosę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Ja też nie wszczynam inb bo jestem osłabiona korzystajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Nie? Ja widziałam i robiłam makaron z tydzień temu Listopada jest, koniec grzybów powoli, kurek tym bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: A o co macie kosę? To internety, nie mam tu z nikim kosy, chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach