Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak masz stałe przypisane przez dostawcę to nic nie zdziałasz w ten sposób (resetując urządzenie) możesz użyć VPN zamiast tego No właśnie na neostradzie kiedyś były takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak masz stałe przypisane przez dostawcę to nic nie zdziałasz w ten sposób (resetując urządzenie) możesz użyć VPN zamiast tego Kurde to dziwne bo wcześniej (inny dostawca netu) działało. Teraz mam coś innego i ten sposób nie dziala. Czyli tylko VPN? To lipa … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: Chyba w krzoki Ej. Może bez takich. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To ja właśnie tak się czułam jak kiedyś mój ex zabrał mnie ze sobą (nie wiem po cholerę) na wieczór kawalerski naszego kolegi który odbywał się na polanie w środku lasu i z ogniskiem. Nie powiem jak ja się tam czułam będąc jedyną dziewczyną. Zabrał drewno do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ej. Może bez takich. xd Ja tu jestem od tematów bzykalniczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, malowany napisał: Ze mną nie wypijesz? Ja wolę inne rozrywki https://ibb.co/Hx25kc0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: No właśnie na neostradzie kiedyś były takie rzeczy A ty nie dostajesz banów na IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: Kurde to dziwne bo wcześniej (inny dostawca netu) działało. Teraz mam coś innego i ten sposób nie dziala. Czyli tylko VPN? To lipa … Może wtedy miałaś zmienny a teraz stały ip No vpn uwiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 2 godziny temu Spotkanie towarzyskie, da ci więcej frajdy niż po R no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Spotkanie towarzyskie, da ci więcej frajdy niż po R no Nie sądzę żeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, malowany napisał: Ja nie wiem po cholere ty się zgodziłaś No właśnie jak wyszłam z domu to jeszcze nie wiedziałam gdzie jadę, jakbym wiedziała to w życiu bym nie poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Może wtedy miałaś zmienny a teraz stały ip No vpn uwiera A jak do nich napiszę że nie mogę wejść na kafeterię to mi zmienia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Jak byłem na obiedzie rodzinnym to masakra ileż można siedzieć przy stole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Spotkanie towarzyskie, da ci więcej frajdy niż po R no Na tym spotkaniu towarzyskim będą tylko wszyscy święci? Pffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jak byłem na obiedzie rodzinnym to masakra ileż można siedzieć przy stole Tam będziesz siedział na trawie w grudniu. Będzie zahebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No właśnie jak wyszłam z domu to jeszcze nie wiedziałam gdzie jadę, jakbym wiedziała to w życiu bym nie poszła. Dziwne pomysły ma twój boy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: A jak do nich napiszę że nie mogę wejść na kafeterię to mi zmienia? Możesz również skontaktować się ze swoim dostawcą usług internetowych i poprosić go o zmianę Twojego prywatnego adresu IP . Większość dostawców usług internetowych ma numery kontaktowe klientów, pod które możesz zadzwonić, aby złożyć taką prośbę, i zazwyczaj chętnie to zrobią.28 paź 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Zabrał drewno do lasu Właśnie do tej pory nie mam pojęcia w jakim celu mnie wziął, poważnie. xd Na szczęście szybko odbiłam od towarzystwa. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Na tym spotkaniu towarzyskim będą tylko wszyscy święci? Pffffff Oprócz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, malowany napisał: Dziwne pomysły ma twój boy Mój były boy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Możesz również skontaktować się ze swoim dostawcą usług internetowych i poprosić go o zmianę Twojego prywatnego adresu IP . Większość dostawców usług internetowych ma numery kontaktowe klientów, pod które możesz zadzwonić, aby złożyć taką prośbę, i zazwyczaj chętnie to zrobią.28 paź 2023 O widzisz. To tak zrobie. Jak mi zmienią będę musiała być święta na kafeterii. Będę jak pieprz to na pewno nie dostanę bana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Właśnie do tej pory nie mam pojęcia w jakim celu mnie wziął, poważnie. xd Na szczęście szybko odbiłam od towarzystwa. ;pp Gangbangu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1083 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Ale obok leży chleb, w szafie płatki i konserwy. Da się ż(r)yć. To tam tez trzeba polozyc lozysko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: A jak do nich napiszę że nie mogę wejść na kafeterię to mi zmienia? Nakręcą o tym Trudne sprawy. A jest jakaś romantyczna wersja trudnych spraw? Bo to by było o tym jak nawiązujesz więź z libedem i nagle dostajesz bana na amen. Rozpaczasz z powodu braku kontaktu z ukochanym. Byliście o krok od przejścia na priv kiedy widmo z Jukonu złośliwymi zgłoszeniami przerwał rozwijający się romans. Nominuję chwilunię do dopisania ciągu dalszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Właśnie do tej pory nie mam pojęcia w jakim celu mnie wziął, poważnie. xd Na szczęście szybko odbiłam od towarzystwa. ;pp A nie bałaś się odbijać w tym lesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Oprócz mnie Zepsuty, jak malowany. Będzie się działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: Tam będziesz siedział na trawie w grudniu. Będzie zahebiscie Trawa będzie podgrzewana, wszystko ogarnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: O widzisz. To tak zrobie. Jak mi zmienią będę musiała być święta na kafeterii. Będę jak pieprz to na pewno nie dostanę bana Ty ścieżkę życia mi ukażesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nakręcą o tym Trudne sprawy. A jest jakaś romantyczna wersja trudnych spraw? Bo to by było o tym jak nawiązujesz więź z libedem i nagle dostajesz bana na amen. Rozpaczasz z powodu braku kontaktu z ukochanym. Byliście o krok od przejścia na priv kiedy widmo z Jukonu złośliwymi zgłoszeniami przerwał rozwijający się romans. Nominuję chwilunię do dopisania ciągu dalszego. Haha ale to by mogło mieć miejsce. Pamiętam jak czepek miała qrwice w moim kierunku i mówiła że będzie mnie zgłaszać a libed nie zgłaszaj jej ! Po co ty ją zgłaszasz! Już wtedy robił umizgi na privie a ja bym sobie wtedy chyba z banem nie poradziła na samym początku nie byłam taka wyszkolona . Więc ten scenariusz mógłby mieć miejsce Edytowano 2 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: O widzisz. To tak zrobie. Jak mi zmienią będę musiała być święta na kafeterii. Będę jak pieprz to na pewno nie dostanę bana Ja mam dwa tablety do forum tylko i vpn ale przeszkadza bo to blokuje strumień video do tv albo zwalnia neta mocno albo głupie allegro wyje z puzlem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach