ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wiecie może jak zresetować ip ? Bo muszę siedzieć na danych w domu na głupiej kafeterii i mnie to wkurza. Reset rout era nie zadziałał Edytowano 6 godzin temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu Kurki tutaj trudno dostac, chyba ze sie trafia w polskim sklepie. Wczoraj jadlam zupe dyniowa u kolezanki, a na deser zrobila gruszki gotowane w grzancu, a do tego lody waniliowe i pistacje, dobre to bylo, grzanca potem dopilysmy zeby sie nie znarnowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ja mam dyniową ale ulubiona to ramen poza tym mam makaron de lux który nikomu poza mną nie smakuje Wlasnie, ramen to jedna z moich ulubionych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Listopada jest, koniec grzybów powoli, kurek tym bardziej Aaa to lipa. Myślałam że jeszcze zrobię tę zupę. Ale poszukam może jeszcze gdzieś znajdę kurasy. Ja się nie znam na grzybach i sezonach:p jak widzę że coś jest to biere jszzczd myślę że mogłoby być dobre gnocchi z kurkami śmietana i koperkiem i cebulą. Taki sos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Kurki tutaj trudno dostac, chyba ze sie trafia w polskim sklepie. Wczoraj jadlam zupe dyniowa u kolezanki, a na deser zrobila gruszki gotowane w grzancu, a do tego lody waniliowe i pistacje, dobre to bylo, grzanca potem dopilysmy zeby sie nie znarnowal. O niedlugo sezon na grzaniec ty to umiesz pocieszyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ferrytyna napisał: Aha chyba długo cię nie było w długi weekend było dużo inb na Kafe wgl nie wchodziłem do teraz co było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, ferrytyna napisał: Mam blokadę na tamtym za złe sprawowanie 10 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ja się ciągle fatalnie sprawuję Wychodzi na to ze ja jedyna porządna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: O niedlugo sezon na grzaniec ty to umiesz pocieszyc U mnie juz sie zaczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Mama zrobi pierogi z rydzami na święta, tylko czy pojadę heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj w sklepie była degustacja pasztetu kurkowego. Kurka, jakie to było wstrętne. Nie dość że smak ujowy to jeszcze konsystencja jakby tonę żelatyny dali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ferrytyna napisał: Wiecie może jak zresetować ip ? Bo muszę siedzieć na danych w domu na głupiej kafeterii i mnie to wkurza. Reset rout era nie zadziałał w tym wypadku wejdź w innej przeglądarce albo w trybie incognito chyba że masz bana na sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: O niedlugo sezon na grzaniec ty to umiesz pocieszyc u nas w Gdańsku na jarmarku świątecznym sprzedajo grzańca ale jest drogi i niedobry i chodzę z własnym w termosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Dzisiaj w sklepie była degustacja pasztetu kurkowego. Kurka, jakie to było wstrętne. Nie dość że smak ujowy to jeszcze konsystencja jakby tonę żelatyny dali. nie lubię kurek za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: u nas w Gdańsku na jarmarku świątecznym sprzedajo grzańca ale jest drogi i niedobry i chodzę z własnym w termosie Jak na każdym jarmarku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wgl nie wchodziłem do teraz co było ? A głównie to jakieś walki z niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie lubię kurek za bardzo Do sosu ideolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu Herbata z sokiem winogronowym jest lepsza od tych waszych grzańców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: u nas w Gdańsku na jarmarku świątecznym sprzedajo grzańca ale jest drogi i niedobry i chodzę z własnym w termosie Najgorsze są te takie grzance gotowce ala galicyjski co się zeby kleją i taki wstrętny sztuczny smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: w tym wypadku wejdź w innej przeglądarce albo w trybie incognito chyba że masz bana na sprzęt Właśnie na IP mam bo nie działa z żadnej przeglądarki. Zazwyczaj wystarczało resetowanie routera ale teraz mam inny i inny dostawca netu i to nie działa więc z kompa nie mogę wejść na Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Dzisiaj w sklepie była degustacja pasztetu kurkowego. Kurka, jakie to było wstrętne. Nie dość że smak ujowy to jeszcze konsystencja jakby tonę żelatyny dali. A po co robić pasztet z Kurek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu Narcyzjuszowi sie nie spodobała nasza pogawędka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu Fajny nick ktoś sobie zrobił do blokowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Herbata z sokiem winogronowym jest lepsza od tych waszych grzańców. moja herbata zimowa jest lepsza niż twoja z sokiem winogronowym ale jak bez cukru to lubię xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu Temat family friendly, nie nie sapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu Zaszalałeś niczym biznesmenel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu Ja tam wszystko wypiję co mi dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja tam wszystko wypiję co mi dadzą. Idziemy pić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 5 godzin temu O działa to dobrze bo już zaczęłam odpływać w dywagacjach o sensie życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 5 godzin temu Wolę jednak o sosie grzybowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Idziemy pić? Ok, ale ostrzegam, ze mam slaba glowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach