malowany 101 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Kamień z serca. Wolałabym się napierd...ć, niż słuchać jego muzyki. Aż taka zła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Sorry, ponioslo mnie z faktami, wlasnie jestem po lekturze ksiazki na temat ludzkiego ciala i wystapil u mnie efekt Dunninga–Krugera Ja już zaczęłam przymykać oko widząc teksty o jedzeniu. To w myśl postanowień: Ewka, nie żryj po nocach! Ty uratowałaś mnie od niecnych zapędów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Lo matko, a jest taki fetysz? Takie od matki to raczej jest ok skoro dziecko to je. Tak w ogole to dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja kolezanka po porodzie zjadla łozysko Myślałam ze to mit o tym łożysku caryca niech sie wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Aż taka zła? Nie ma złej muzyki. Albo nam coś w ucho wpada, albo nie. Poezja śpiewana, klasyka, disco polo i biesiadne nie są dla mnie. Ot, co. Może 4 pory roku Zima Vivaldiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie ma złej muzyki. Albo nam coś w ucho wpada, albo nie. Poezja śpiewana, klasyka, disco polo i biesiadne nie są dla mnie. Ot, co. Może 4 pory roku Zima Vivaldiego. Ja nie wiem, co on tam nagrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie ma złej muzyki. Albo nam coś w ucho wpada, albo nie. Poezja śpiewana, klasyka, disco polo i biesiadne nie są dla mnie. Ot, co. Może 4 pory roku Zima Vivaldiego. A Zenek martyniuk to dobry muzyk? Zaskoczył na film biograficzny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: Myślałam ze to mit o tym łożysku caryca niech sie wypowie Mit, ze jedza czy mit, ze zdrowe? Nie ma zadnych naukowych dowodow na to, ze to jest zdrowe, za to sa na to, ze mozna sobie zaszkodzic. Ale niektorzy to jedza, nie wiem jak sie moga do tego zmusic, zwraca mi sie na sama mysl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Mit, ze jedza czy mit, ze zdrowe? Nie ma zadnych naukowych dowodow na to, ze to jest zdrowe, za to sa na to, ze mozna sobie zaszkodzic. Ale niektorzy to jedza, nie wiem jak sie moga do tego zmusic, zwraca mi sie na sama mysl. Że jedzą fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu Umawiają sie na picie beze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu Libed chyba nie żyje po szczepieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Ja już zaczęłam przymykać oko widząc teksty o jedzeniu. To w myśl postanowień: Ewka, nie żryj po nocach! Ty uratowałaś mnie od niecnych zapędów Łozysko w lodowce to najlepsza dieta odchudzajaca, nie chce sie tam nawet podchodzic. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Umawiają sie na picie beze mnie. Ty masz miejsce obok mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Ja nie wiem, co on tam nagrywa Też nie wiem. Słyszałaś kiedyś kilka jego piosenek i wiem, że to nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Umawiają sie na picie beze mnie. Na razie we dwójkę idą w grudniu na łąkę pić krowie mleko mnie chyba będzie bolała głowa w tym terminie (nie to żeby ktoś mnie zaprosił ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Też nie wiem. Słyszałaś kiedyś kilka jego piosenek i wiem, że to nie dla mnie. To coś tam wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Umawiają sie na picie beze mnie. Mialam zaproponowac, ze nas bedziesz pilnowac jako ta, ktira podobno nie pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Na razie we dwójkę idą w grudniu na łąkę pić krowie mleko mnie chyba będzie bolała głowa w tym terminie (nie to żeby ktoś mnie zaprosił ) W grudniu nie ma krów na łące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Mialam zaproponowac, ze nas bedziesz pilnowac jako ta, ktira podobno nie pije. Kto nie pije ten z policji Nie bierzcie jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Ty masz miejsce obok mnie Odrazu lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Na razie we dwójkę idą w grudniu na łąkę pić krowie mleko mnie chyba będzie bolała głowa w tym terminie (nie to żeby ktoś mnie zaprosił ) W grudniu to trochę chyba za zimno na picie na łace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mialam zaproponowac, ze nas bedziesz pilnowac jako ta, ktira podobno nie pije. No nie pije, może kiedyś w końcu się jednak napije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: milkszejka piernikowego opi3rdoliłbym ~~My milkshake brings all the boys to the yard~~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Odrazu lepiej. Ktoś musi mnie pilnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: A Zenek martyniuk to dobry muzyk? Zaskoczył na film biograficzny? Nie oglądałam. Nie lubię disco polo. Nie będę negować jego popularności. 2 dni temu nie mogłam odejść od łapka, bo mi ulubiona muzyka grała. Stik Figure (reggae). Muszę mieć słuchawki, bo rówieśnicy robią wielkie oczy, czego ja słucham. Gdyby widzieli pliki, a Lil Wayne, Tupac, Snoop Doog itd, muzyka klubowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, malowany napisał: To coś tam wiesz Ty też, skoro wiesz o jego istnieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Kto nie pije ten z policji Nie bierzcie jej Dokładnie, każdy musi pić, kretów nie potrzebujemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Ktoś musi mnie pilnować 1 minutę temu, malowany napisał: Dokładnie, każdy musi pić, kretów nie potrzebujemy No po takim czasie nie picia to podejrzewam że bym padła pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No po takim czasie nie picia to podejrzewam że bym padła pierwsza. Dobra, ja będę Ciebie pilnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, przewr(l)otna napisał: Zapytałam, bo moje pierwsze skojarzenie z tonickiem jest, bleeeee. Nie odważyłam się nigdy napić mleka od krowy prosto po dojeniu. Koziego też nie tknęłam. Ja pamiętam jak piłem tonic na miejscu w Społemie ze szklanej buteleczki z kapslem - Tonic rządzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, przewr(l)otna napisał: Mam w grudniu urodziny. Okazja już jest w Wigilię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach