Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu Co fajnego w chlaniu później głowa boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Dobra, bo jak na razie same kobiety na to ognisko, trochę dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Co fajnego w chlaniu później głowa boli Trzeba tak pić, żeby nie bolała. Jak spotkanie będzie udane, to niech boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No po takim czasie nie picia to podejrzewam że bym padła pierwsza. Przy niskich temperaturach inaczej alkohol działa na organizm. Może być tak, że będziemy robić 4 rundy do nocnego po nową dostawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Dobra, bo jak na razie same kobiety na to ognisko, trochę dziwnie Bo tu same alkoholiczki siedza kto tu normalny siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu Kobieta jak jest normalna to ma partnera i mu teraz obciaga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Bo tu same alkoholiczki siedza kto tu normalny siedzi Nie przesadzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu A nie marzy żeby morde zachlac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, malowany napisał: Dobra, ja będę Ciebie pilnował ha ha już to widzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Leżak widzę że ci depresja minęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Nie przesadzaj Był tiktoka taki jak ładna a samotna to alkoholiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: w Wigilię? Wtedy mam imieniny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Leżak widzę że ci depresja minęła Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Przy niskich temperaturach inaczej alkohol działa na organizm. Może być tak, że będziemy robić 4 rundy do nocnego po nową dostawę Biorę to na siebie, Elcia ze mną pójdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, ferrytyna napisał: Myślałam ze to mit o tym łożysku caryca niech sie wypowie Myślałam, że kobiety jedzące łożyska występują tylko w artykułach stażystów redakcji nowoczesnych gazet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Dlaczego? Bo się zapuszczasz na spacer na inne tematy jak zresetować IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Ile się zbieralem na pokój 7,5 mca mi dojebali urzędowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Biorę to na siebie, Elcia ze mną pójdzie To już się napiliśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Biorę to na siebie, Elcia ze mną pójdzie Chyba w krzoki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: ha ha już to widzę Damy radę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Chyba w krzoki Bez takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mit, ze jedza czy mit, ze zdrowe? Nie ma zadnych naukowych dowodow na to, ze to jest zdrowe, za to sa na to, ze mozna sobie zaszkodzic. Ale niektorzy to jedza, nie wiem jak sie moga do tego zmusic, zwraca mi sie na sama mysl. Ja słyszałam, że to można gdzieś dać do sproszkowania a potem sobie łykać kapsułeczkę. Jeden ma w apteczce ashwagandę, drugi łożysko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Bo się zapuszczasz na spacer na inne tematy jak zresetować IP? Jak to zresetowac nie wiem co ty chcesz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Był tiktoka taki jak ładna a samotna to alkoholiczka Ze mną nie wypijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Bo się zapuszczasz na spacer na inne tematy jak zresetować IP? jak masz stałe przypisane przez dostawcę to nic nie zdziałasz w ten sposób (resetując urządzenie) możesz użyć VPN zamiast tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Łozysko w lodowce to najlepsza dieta odchudzajaca, nie chce sie tam nawet podchodzic. Ale obok leży chleb, w szafie płatki i konserwy. Da się ż(r)yć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, malowany napisał: Dobra, bo jak na razie same kobiety na to ognisko, trochę dziwnie To ja właśnie tak się czułam jak kiedyś mój ex zabrał mnie ze sobą (nie wiem po cholerę) na wieczór kawalerski naszego kolegi który odbywał się na polanie w środku lasu i z ogniskiem. Nie powiem jak ja się tam czułam będąc jedyną dziewczyną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jak to zresetowac nie wiem co ty chcesz zrobić Bo mam bana na IP. I nie mogę siedzieć na WiFi na Kafe co mnie wqrwia. Zazwyczaj resetowałam router tzn tylko odłączałam od prądu i się zmieniało. A teraz nie działa nawet reset . Muszę siedzieć na danych będąc w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To ja właśnie tak się czułam jak kiedyś mój ex zabrał mnie ze sobą (nie wiem po cholerę) na wieczór kawalerski naszego kolegi który odbywał się na polanie w środku lasu i z ogniskiem. Nie powiem jak ja się tam czułam będąc jedyną dziewczyną. Ja nie wiem po cholere ty się zgodziłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: w Wigilię? A w Wigilię pewnie ma imieniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach