Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie wiem. Serio nie pamiętam. Ustawiłam sobie taką tapetę startową w telefonie, więc najpewniej pobrany z pinterest. Tam są piękne zdjęcia, tapety itd. Nie wchodzę na pinterest, bo jak już wejdę, to nie mogę wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Ale faktycznie ona też takie wierszyki pisała. Tu można w paranoje popaść na tym forum. czyli ja jestem zazdrosna ale to o mnie ktoś pisze ‚wiersz’ że jestem najtańszym towarem no klei się to totalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jemu kupili rodzice ten typ nic nie potrafi nawet sobie poczty odblokowac. A jakie to ma znaczenie kto mu kupił? Ciebie i tak przestanie niedługo stać na utrzymanie tej rudery i komornik zapuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: No widzisz, musisz bo się udusisz Męczą mnie twoje końskie zaloty podrywaj kogoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Poproszę Klaudię o jakieś kontakty do adminów i się dowiem kto to;) w końcu jestem tania dzifka to nic nie tracę wyślę jakąś część ciała i się dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ale faktycznie ona też takie wierszyki pisała. Tu można w paranoje popaść na tym forum. czyli ja jestem zazdrosna ale to o mnie ktoś pisze ‚wiersz’ że jestem najtańszym towarem no klei się to totalnie Nie rozumiesz. To taka metafora życia. O szczegółu pytaj klitusiowa paczkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Męczą mnie twoje końskie zaloty podrywaj kogoś innego Nieźle ci popjerdoliło z tego leserstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: U bendzamina wojewody. Bożesztymój, co za zestaw. Lewacki krindż eksploduje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie wchodzę na pinterest, bo jak już wejdę, to nie mogę wyjść Dlaczego? Te pomysły kulinarne? Odnawianie mieszkań, dzierganie i inne takie? Idzie się tam zatracić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Dzisiaj wyczuwam tutaj okres. Jak by nie patrzeć jest ferrytyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Poproszę Klaudię o jakieś kontakty do adminów i się dowiem kto to;) w końcu jestem tania dzifka to nic nie tracę wyślę jakąś część ciała i się dowiem Ale kto cię nazwał tanią dzifką? Dobrze, że nie bezpłodną starą rurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Jak by nie patrzeć jest ferrytyna. Zazdrosna totalnie dzis. Poczuła miętę przez bibułę do typa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Zazdrosna totalnie dzis. Poczuła miętę przez bibułę do typa. Odewzała się Boni która marzy o miszelu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Pravvik to by ci akurat przyklasnął. Uee no taki pra.wik zreinkarnowany szynszylowo. Pieruńska cenzura, nie mogę zapamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ten zaszczyt przypada tylko mnie. Przykro mi. Szynszyla jest leciwa i nie kręci Przemków. Ja to jednak muszę bardziej kawę na środek stołu posuwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: A jakie to ma znaczenie kto mu kupił? Ciebie i tak przestanie niedługo stać na utrzymanie tej rudery i komornik zapuka A was bez pracy stać się utrzymać na 60m2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Odewzała się Boni która marzy o miszelu xD No część makaron. Nadal widzę że żyjesz fantazja o byciu włoskim kochankiem z bogata mimika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Dlaczego? Te pomysły kulinarne? Odnawianie mieszkań, dzierganie i inne takie? Idzie się tam zatracić. Po prostu obrazy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W sumie tak na chłopski rozum. ktory wasz były z reala (bez żadnej proweniencji kafeteryjnej bo to wiadomo że coś innego) loguje się tutaj jako były , wbija się w grono bryluje regularnie, jego była stąd odchodzi a on tu zostaje na forumku i dalej pisze ? Nie wyobrażam sobie żeby mój były facet zalogował się tu wlazł i pisał regularnie nawet jakby mnie tu dawno nie było.w ogóle to myślę że pkt 1 nie miałby miejsca raczej by tylko wlazł. to jest pytanie o prawdopodobieństwo psychologiczne;) ja wiem że to Kafe ale still. jeśli to szynszyla to powinna poprosić Akimka o azyl Na jego oddziale. Edytowano 4 godziny temu przez ferrytyna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu Wiem jedno. Nasze spotkanie face to face będzie wielką klęską. Na trzeźwo! Po alkoholu każdy zaliczy SOR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Ale kto cię nazwał tanią dzifką? Dobrze, że nie bezpłodną starą rurą No i widzisz Grażyna, zawsze wychodzą twoje braki intelektualne. W sumie dobrze wiedzieć czego nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja to jednak muszę bardziej kawę na środek stołu posuwać Niektorzy stad chwała się że inne rzeczy na stole posuwają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Po prostu obrazy. Mam to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: No część makaron. Nadal widzę że żyjesz fantazja o byciu włoskim kochankiem z bogata mimika. Niestety rozczaruje Cię, bo nawet koło niego nie stałem, nie jestem makaronem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: W sumie tak na chłopski rozum. ktory wasz były z reala (bez żadnej proweniencji kafeteryjnej bo to wiadomo że coś innego) loguje się tutaj jako były , wbija się w grono bryluje regularnie, jego była stąd odchodzi a on tu zostaje na forumku i dalej pisze ? Nie wyobrażam sobie żeby mój były facet zalogował się tu wlazł i pisał regularnie nawet jakby mnie tu dawno nie było. to jest pytanie o prawdopodobieństwo psychologiczne;) ja wiem że to Kafe ale still. jeśli to szynszyla to powinna poprosić Akimka o azyl Na jego oddziale. Za mało zyjesz smarku bo nie takie rzeczy się fizjologom śniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Ale kto cię nazwał tanią dzifką? Dobrze, że nie bezpłodną starą rurą Przeczytaj sobie wierszyk ostatnią strofę pana ‚wychodzenachwile’ aka RZEKOMy były szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Niestety rozczaruje Cię, bo nawet koło niego nie stałem, nie jestem makaronem. To kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Poczuła miętę przez bibułę do typa. Czy to celowe krzyżowanie związków frazeologicznych czy ja już się gubię literacko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Niestety rozczaruje Cię, bo nawet koło niego nie stałem, nie jestem makaronem. A koło jaj to chyba tylko w kurniku. Teksty także oklepane niczym jaja koniotrzepa. Tylko na tyle cie stać? Wieczorna marzy o miszelu. Co to kůrwa jest? To ma być sztuka? To jest jakiś pastisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu A ja już niestety swoją teorie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach