ferrytyna 17 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Bo ja wiem. Jak jest gorąco to też ci pojeżdżamy za libeda. Ale nie od najtańszego towaru bez jaj. Są jakieś granice ja typa ledwo kojarze. Ale cóż przebywanie w Choroszczy ma swoją cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Krejzi jest zazdrosna o powodzenie Szynszyli To jest jakiś fenomen. To jej powodzenie. Pewnie sama napjerdala jako jej 2 dniowi eksowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Nie buntuj się. Jakoś przez wakacje się odzwyczaiłam. Teraz przynajmniej o tej porze robię coś pożytecznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Zwyczajnie? Toż to forum dyskusyjne. Przecież nie trzeba mówić dziecku, że się dyskutowało o kupie. Tak jak pewnie nie wszyscy mówią dzieciom, że powstały z połączenia alkoholu i pobytu w dyskotekowym kibelku. To byl zart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ale nie od najtańszego towaru bez jaj. Są jakieś granice ja typa ledwo kojarze. Ale cóż przebywanie w Choroszczy ma swoją cenę. Kto jak kto ale ty powinnaś mieć dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Prowadzają zamęt bommerki Po krótkim namyśle stwierdzam, że zdziwić mnie tu już tylko może rozmowa w temacie łod początku, do sameeego konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: No nie ma fřajera bo ps3 slim kupuje w lombardzie. Można Libeda nie lubic, bo mnie też wkórwia i czasami mam ochotę wlać mu pasem, ale uważam, że ma tutaj największe poczucie humoru i tego mu nikt nie zabierze Edytowano 2 godziny temu przez ZblokowanaGrażynka Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Jakoś przez wakacje się odzwyczaiłam. Teraz przynajmniej o tej porze robię coś pożytecznego. Bożena masuje fallusa według instrukcji szamanki płaczącej przy pogrzebie myszy. Czy to koniec telewizji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Można Libeda nie lubic, bo mnie też wkórwia i czasami mam ochotę wlać mu pasem, aż uważam, że ma tutaj największe poczucie humoru i tego mu nikt nie zabierze Yyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Krejzi jest zazdrosna o powodzenie Szynszyli Faktycznie jesteś złośliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bo coraz zimniej i zawsze ot jakaś izolacja Słusznie. A klatę można golić do świątecznego swetra. Albo na świąteczny sweter Edytowano 2 godziny temu przez Caryca z czubrycą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Krejzi jest zazdrosna o powodzenie Szynszyli Że co? Po pół litra jesteś? Za mocno sobie wziąłeś pomysł malowanego z tematu do głowy czy o co chodzi? Szynszyle lubię więc oddzielę twoją osobę od niej gruba kreska. Broń Boże od takich byłych to jest właśnie to co pisałam wcześniej o związkach. Jesteś sobie w związku po czym lądujesz z kimś takim jako byłym masakra Edytowano 2 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Można Libeda nie lubic, bo mnie też wkórwia i czasami mam ochotę wlać mu pasem, aż uważam, że ma tutaj największe poczucie humoru i tego mu nikt nie zabierze Jak bym mu pokazał tak ja wiem 10 moich transakcji z 523 50tys to by się wyhustal bo zmienilbym mu światopogląd że to istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: Ale nie od najtańszego towaru bez jaj. Są jakieś granice ja typa ledwo kojarze. Ale cóż przebywanie w Choroszczy ma swoją cenę. Tak samo jak bycie empatycznym. Też mi przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 2 godziny temu Chyba że to szynszyla ale nie chce mi się w to wierzyć. CHYBA że Choroszcz czyha w nas wszystkich u niektórych głębiej u niektórych płycej? Po to bym mogła być modem - sprawdzić who is who myślę że byłyby dobre jaja i kolejne materiały na doktorat z psychiatrii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 2 godziny temu Szynszyla, Makaron i wiele innych którch tutaj nie ma, mają pewnie wywalone na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Przywołuje mi klimat pewnego teledysku dlatego pytam. Fajny. Nie wiem. Serio nie pamiętam. Ustawiłam sobie taką tapetę startową w telefonie, więc najpewniej pobrany z pinterest. Tam są piękne zdjęcia, tapety itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To byl zart. Hmmmm noo yy dobra, skoro tak mówisz to Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Hmmmm noo yy dobra, skoro tak mówisz to Haha Taki sam żart jak wielkie poczucie humoru libed. Czarny humor dzis tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bożena masuje fallusa według instrukcji szamanki płaczącej przy pogrzebie myszy. Czy to koniec telewizji? Ale gdzie to leci? O co kaman? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jak bym mu pokazał tak ja wiem 10 moich transakcji z 523 50tys to by się wyhustal bo zmienilbym mu światopogląd że to istnieje. Niczego tu nie pokazuj, bo dla mnie jesteś małowiarygodny. W dodatku jesteś leń, mopsiarz, bałaganiarz z brzuchem na wierzchu i brakiem zębów. Kiedyś Kermit wstawił tu akt własności domu, to hejtowałeś go z zazdrości, bo sam własnymi rękami zarobił na mieszkanie. Ty i tak skończysz na ulicy, więc dziękuj Bogu, że matka coś ci jednak dała 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 2 godziny temu Dobra Chój z nim. Niech se sam walczy o fejm a nie na moich plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ale gdzie to leci? O co kaman? U bendzamina wojewody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Krejzi jest zazdrosna o powodzenie Szynszyli Ona na pewno gdzieś tu siedzi na lewym koncie więc nie mogę jej krytykować, bo potem jakiś pra.wik będzie za mną latał z tekstem przeproś Szynszylę i zdy.yyc.haj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj wyczuwam tutaj okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Niczego tu nie pokazuj, bo dla mnie jesteś małowiarygodny. W dodatku jesteś leń, mopsiarz, bałaganiarz z brzuchem na wierzchu i brakiem zębów. Kiedyś Kermit wstawił tu akt własności domu, to hejtowałeś go z zazdrości, bo sam własnymi rękami zarobił na mieszkanie. Ty i tak skończysz na ulicy, więc dziękuj Bogu, że matka coś ci jednak dała 🥱 Jemu kupili rodzice ten typ nic nie potrafi nawet sobie poczty odblokowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Chyba że to szynszyla ale nie chce mi się w to wierzyć. CHYBA że Choroszcz czyha w nas wszystkich u niektórych głębiej u niektórych płycej? Po to bym mogła być modem - sprawdzić who is who myślę że byłyby dobre jaja i kolejne materiały na doktorat z psychiatrii Teraz ciężko sprawdzić. Każdy ma kilka sprzętów w domu. Można pisać z kilku urządzeń, innej przeglądarki, korzystając z jakiejś zapory i sruuuuu nawalać z samym sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ona na pewno gdzieś tu siedzi na lewym koncie więc nie mogę jej krytykować, bo potem jakiś pra.wik będzie za mną latał z tekstem przeproś Szynszylę i zdy.yyc.haj. Pravvik to by ci akurat przyklasnął. pewnie że siedzi. A na pewno czyta. Stąd się nie da odejść nagle ot tak i nic nie zaglądać to jest uzależnienie. Trzeba chwilę czasu żeby totalnie nie zajrzeć i nie być biernie, nie po 10 latach tu spędzonych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ona na pewno gdzieś tu siedzi na lewym koncie więc nie mogę jej krytykować, bo potem jakiś pra.wik będzie za mną latał z tekstem przeproś Szynszylę i zdy.yyc.haj. Ten zaszczyt przypada tylko mnie. Przykro mi. Szynszyla jest leciwa i nie kręci Przemków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jemu kupili rodzice ten typ nic nie potrafi nawet sobie poczty odblokowac. No widzisz, musisz bo się udusisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach