PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Czy to celowe krzyżowanie związków frazeologicznych czy ja już się gubię literacko? Bardzo mje zaimponowałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Drzemie w tobie jednak jakas Iskra. Iskra nie bycia madka jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: W sumie tak na chłopski rozum. ktory wasz były z reala (bez żadnej proweniencji kafeteryjnej bo to wiadomo że coś innego) loguje się tutaj jako były , wbija się w grono bryluje regularnie, jego była stąd odchodzi a on tu zostaje na forumku i dalej pisze ? Nie wyobrażam sobie żeby mój były facet zalogował się tu wlazł i pisał regularnie nawet jakby mnie tu dawno nie było. to jest pytanie o prawdopodobieństwo psychologiczne;) ja wiem że to Kafe ale still. jeśli to szynszyla to powinna poprosić Akimka o azyl Na jego oddziale. Szczerze? Gdyby mój facet przeczytał tu na wyrywki 3 tematy, zakazałby wejść dożywotnio. W przypadku braku posłuszeństwa wywali przez balkon łapka i wszystkie telefony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: To kim jesteś? Na pewno nie nim, musisz szukać dalej. Z wykopu jestem, ale macie burdel straszny. Edytowano 4 godziny temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Na pewno nie nim, musisz szukać dalej. Niemożliwe. A wszystkie po cichu marzyłyśmy ze jednak makaron kejm bak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: W sumie tak na chłopski rozum. ktory wasz były z reala (bez żadnej proweniencji kafeteryjnej bo to wiadomo że coś innego) loguje się tutaj jako były , wbija się w grono bryluje regularnie, jego była stąd odchodzi a on tu zostaje na forumku i dalej pisze ? Nie wyobrażam sobie żeby mój były facet zalogował się tu wlazł i pisał regularnie nawet jakby mnie tu dawno nie było. to jest pytanie o prawdopodobieństwo psychologiczne;) ja wiem że to Kafe ale still. jeśli to szynszyla to powinna poprosić Akimka o azyl Na jego oddziale. 1. Stalker 2. Jestem tak zayebisty, że muszę sprawdzić dla kogo mnie porzuciła. 3. Narobię jej siary z zemsty. 4. Co to za miejsce, że moja inteligentna luba tyle tu czasu spędzała? Wchodzę na chwilę sprawdzić. Rzeczywiście, jest cudownie, zostaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: 1. Stalker 2. Jestem tak zayebisty, że muszę sprawdzić dla kogo mnie porzuciła. 3. Narobię jej siary z zemsty. 4. Co to za miejsce, że moja inteligentna luba tyle tu czasu spędzała? Wchodzę na chwilę sprawdzić. Rzeczywiście, jest cudownie, zostaję. Zbyt banalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Jak by nie patrzeć jest ferrytyna. Śmierdzi żelazem:p wychodzę na chwilę też obstawiałam że to osoba menstruujaca, w 1 poscie teraz dodam że to osoba menstruujaca po 0.5 ja już swoje wiem a wy sądźcie co cchcecie:p Edytowano 4 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: smarku Aaaah, jakie to urocze. Babcia do wnusi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Niemożliwe. A wszystkie po cichu marzyłyśmy ze jednak makaron kejm bak. Nie wiem. Mam z tyłu to, ale nie jestem żadnym makaronem dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bardzo mje zaimponowałaś. Bo ja nieudolnie, ale jednak, chcę się zbliżyć do kandydowania do czworokąta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: 1. Stalker 2. Jestem tak zayebisty, że muszę sprawdzić dla kogo mnie porzuciła. 3. Narobię jej siary z zemsty. 4. Co to za miejsce, że moja inteligentna luba tyle tu czasu spędzała? Wchodzę na chwilę sprawdzić. Rzeczywiście, jest cudownie, zostaję. Za rzadko pisze. Rzadko i regularnie. na samym początku wiele osób pisało że za dużo wie jak na nowego kafeteria to nie jest męskie zajęcie mówcie co chcecie (sorry libed ale czysta brudna prawda) facet to sobie grę włączy albo memy poogląda a nie będzie pitolił farmazonów na upadłym forum dla bab. A już na pewno nie młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: ja już swoje wiem a wy sądźcie co cchcecie:p No, taki tekst najlepszy. Rzuci triumfalną eureką i zostawi wszystkich w niewiedzy. Może blefuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu Czemu właśnie się nie roochacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Nie wiem. Mam z tyłu to, ale nie jestem żadnym makaronem dziewczyno. Oł jea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Aaaah, jakie to urocze. Babcia do wnusi. Już jednego wnuka ma, nie wiedziałam że też ma wnuczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Bo ja nieudolnie, ale jednak, chcę się zbliżyć do kandydowania do czworokąta Jesteś pieprzem w oku bezdzietnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: facet to sobie grę włączy albo memy poogląda a nie będzie pitolił farmazonów na upadłym forum dla bab. A już na pewno nie młody W związku bym tu nie wchodził lachona szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: No, taki tekst najlepszy. Rzuci triumfalną eureką i zostawi wszystkich w niewiedzy. Może blefuje. Nie wiem nie wydaje ci się dziwne że nikt nie wspomina o szynszyli po czym on rzuca tekst o zazdrości o szynszyle ? chyba że to facet z tzw kobieca energia szkoda że im nie pyklo, tacy podobni oboje takie zapędy do pisania wierszy;) niesamowite wręcz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Za rzadko pisze. Rzadko i regularnie. na samym początku wiele osób pisało że za dużo wie jak na nowego kafeteria to nie jest męskie zajęcie mówcie co chcecie (sorry libed ale czysta brudna prawda) facet to sobie grę włączy albo memy poogląda a nie będzie pitolił farmazonów na upadłym forum dla bab. A już na pewno nie młody A jaki on tam młody, 40 lat ma, to na ircu i gadu gadu pasiony. Przecież my tu czat uprawiamy a nie dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Bo ja nieudolnie, ale jednak, chcę się zbliżyć do kandydowania do czworokąta Leżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: A jaki on tam młody, 40 lat ma, to na ircu i gadu gadu pasiony. Przecież my tu czat uprawiamy a nie dyskusje. Na ircu i ja pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 4 godziny temu Piszcie wolniej, bo nie nadazam czytac. To nie Szynszyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: A jaki on tam młody, 40 lat ma, to na ircu i gadu gadu pasiony. Przecież my tu czat uprawiamy a nie dyskusje. Jedyna możliwość że to tacy jednak nikt z moich znajomych męskich nie pisze na forach co dopiero na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Baj de lej. Jak nisko musi upasc osoba z macica by udawac swoich własnych adoratorów. Nimfeczi byla w tym mistrzynią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jesteś pieprzem w oku bezdzietnic. Ostatnio od ogóra się dowiedziałam że istnieje takie określenie jak "nieródka". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jesteś pieprzem w oku bezdzietnic. Jestem wygrywem ewolucyjnym, samicą alfa i omega, kaleką, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie oł je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Jedyna możliwość że to tacy jednak nikt z moich znajomych męskich nie pisze na forach co dopiero na kafeterii. A libed pisze. To on też psychiczny z Choroszczy i pewnie nawet z tym eksem razem siedzi w celi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Ja rozumiem że mam dążyć do obniżenia poziomu i zapytanie jakim towarem jest dziewczyna która wrzuca na kafeterie zdjęcie w biustonoszu;) wypowoesz się ‚chwilunio’? Napisałeś może wiersz z tej okazji?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Oł jea. Weż wyluzuj. teśknisz za typem którego nawet nie znasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach