Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: Nie wiem nie wydaje ci się dziwne że nikt nie wspomina o szynszyli po czym on rzuca tekst o zazdrości o szynszyle ? chyba że to facet z tzw kobieca energia szkoda że im nie pyklo, tacy podobni oboje takie zapędy do pisania wierszy;) niesamowite wręcz Jak nie wspomina jak wspomina o jego pochodzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ostatnio od ogóra się dowiedziałam że istnieje takie określenie jak "nieródka". Pjoter kozia brodka to chodzące inwalidztwo umysłowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Na ircu i ja pisałam. Ja na informatyce w podstawówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: A libed pisze. To on też psychiczny z Choroszczy i pewnie nawet z tym eksem razem siedzi w celi. Wiem że pisze ale libed to tu siedzi od poczatkow i to stary dziad jes jeszcze ma it zainteresowania myślę że jakby dziś to odkrył by sie nie wkręcił. On ma sentyment do tego forum. Ale pisałam wyżej że sorry libed zdania nie zmieniam mimo że on tu siedzi wychodzę na chwilę wlazł parę msc temu i co go tak wkręciło? Owsiki? Nawet jego ‚bylej’ Tu dawno nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Hi drajw ju krejzi. Ewidentnie. Drążysz temat niczym owsik odbyt a to już o czymś swiadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: Jedyna możliwość że to tacy jednak nikt z moich znajomych męskich nie pisze na forach co dopiero na kafeterii. A z damskich ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Baj de lej. Jak nisko musi upasc osoba z macica by udawac swoich własnych adoratorów. Nimfeczi byla w tym mistrzynią. A propos macic kiedy złoto dla pol.skiej pięściarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: A z damskich ile? Jedna ale nie tu i oewnie raz na 5 msc. W sumie nie wiem czy pisze czy tylko czyta Edytowano 4 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Weż wyluzuj. teśknisz za typem którego nawet nie znasz xD Masz podobny styl do nibusi. Ona też widzi rzeczy których nie ma i tworzy swoje fantasmagorie. Tęsknota urojona. Twoja za rozumem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ostatnio od ogóra się dowiedziałam że istnieje takie określenie jak "nieródka". Naukowa wersja lambadziary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Jak nie wspomina jak wspomina o jego pochodzeniu. No może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: A propos macic kiedy złoto dla pol.skiej pięściarki? A co w ciążę zaszła ze medal się należy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Hi drajw ju krejzi. Ewidentnie. Drążysz temat niczym owsik odbyt a to już o czymś swiadczy. Hahaha coś w tym jest. Bardziej mnie napędza wizja że to mogłaby być szynszyla . To by było zbyt poyebane. Jego to tam yebac pewnie dostał kosza na tinderze gdańskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Ja rozumiem że mam dążyć do obniżenia poziomu i zapytanie jakim towarem jest dziewczyna która wrzuca na kafeterie zdjęcie w biustonoszu;) wypowoesz się ‚chwilunio’? Napisałeś może wiersz z tej okazji?;) Ale cię wzięło bedzie inba na pół roku 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu A tak na serio to co was obchodzi kto jest kim. Wchodzisz piszesz jest beka wychodzisz i czego do szczęścia wam trzeba? Wiedzy jaki zyeb siedzi po drugiej stronie? A na co to komu. Wszyscy normalniejsi wiedza ze niektórzy sami ze sobą napjerdalaja od x lat ale to ich choroba umysłową nie nasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ale cię wzięło bedzie inba na pół roku 🥳 Zara kończę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Masz podobny styl do nibusi. Ona też widzi rzeczy których nie ma i tworzy swoje fantasmagorie. Tęsknota urojona. Twoja za rozumem. Serio, nie wiedzałem, że kafe jest tak do bani jak mi mawiano. Nie dziwię się że twój miszel i pewnie inni normalni tu nie wchodzą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: wychodzę na chwilę wlazł parę msc temu i co go tak wkręciło? Owsiki? Nawet jego ‚bylej’ Tu dawno nie ma. No ejjj, przecież to oczywiste, że został tu dla mnie. Olśniony blaskiem mej zayebistości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Hahaha coś w tym jest. Bardziej mnie napędza wizja że to mogłaby być szynszyla . To by było zbyt poyebane. Jego to tam yebac pewnie dostał kosza na tinderze gdańskim Szynszyla to enigmatyczna postać. Ale wątpię że się bawi w takie pierdy. Chyba ze dla jaj więc tym bardziej nie ma co przeżywać. Zapytaj milficy od trenera syna bo prywatnie się bujały po 3city. Może łona coś się wypowie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: A tak na serio to co was obchodzi kto jest kim. Wchodzisz piszesz jest beka wychodzisz i czego do szczęścia wam trzeba? Wiedzy jaki zyeb siedzi po drugiej stronie? A na co to komu. Wszyscy normalniejsi wiedza ze niektórzy sami ze sobą napjerdalaja od x lat ale to ich choroba umysłową nie nasza. Bo to świadczy o ludziach i to jest przerażające. Wyobrażasz sobie założyć konto i np udawać znajomego babki? Albo simpa własnego? Przeciez to cringe totalny. To że jesteśmy w necie nic nie zmienia. Czasem miałam pomysł na jakiś trolling ale potem stwierdzałam - yezu ale to jest przecież kompletnie pohebane bo musiałabym x y z (oszukać kogoś przede wszystkim). mnie to fascynuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: W sumie nie wiem czy pisze czy tylko czyta To zależy co umi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: No ejjj, przecież to oczywiste, że został tu dla mnie. Olśniony blaskiem mej zayebistości. Ty weź tego jajcarza zabierz ode mnie. Obrzydliwie tępy osobnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: A co w ciążę zaszła ze medal się należy? Przebadali najbardziej kobiecą z uczestniczek igrzysk i zrobiło się wesoło w uj czyli w mikrope.nis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Bo to świadczy o ludziach i to jest przerażające. Wyobrażasz sobie założyć konto i np udawać znajomego babki? Albo simpa własnego? Przeciez to cringe totalny. To że jesteśmy w necie nic nie zmienia. Czasem miałam pomysł na jakiś trolling ale potem stwierdzałam - yezu ale to jest przecież kompletnie pohebane bo musiałabym x y z (oszukać kogoś przede wszystkim). mnie to fascynuje Mnie nie fascynuje już w ogóle. Ludzie są serio poyebani niektórzy i chyba nie warto się zagłębiać w meandry ich umysłów które kaza im udawac. Może to jakiś rodzaj mitomanii. Albo rozdwojenia jazni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Szynszyla to enigmatyczna postać. Ale wątpię że się bawi w takie pierdy. Chyba ze dla jaj więc tym bardziej nie ma co przeżywać. Zapytaj milficy od trenera syna bo prywatnie się bujały po 3city. Może łona coś się wypowie . No żaba ja też chyba zna i wyżej się wypowiada że niby nie ona. Ale Chój wie tak naprawdę * * Chój jako istota wszechwiedząca dobra macie rację nie ma co podgrzewać tematu. Mnie zaskakuje po prostu jaknmozna nawet w necie napisać komuś bez powodu coś b.chamskiego no ale cóż widocznie ktos ma dzięki temu lepszy wieczór. Mnie chyba ludzie nie przestaną zaskakiwać i całe życie się będę uczyć jak bardzo są wspaniałomyślni koniec tematu i zazdrości o szynszyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, ferrytyna napisał: Ja rozumiem że mam dążyć do obniżenia poziomu i zapytanie jakim towarem jest dziewczyna która wrzuca na kafeterie zdjęcie w biustonoszu;) wypowoesz się ‚chwilunio’? Napisałeś może wiersz z tej okazji?;) Niech rani mnie mocniej Niech rani mnie aż do krwi Każdy dotyk czuły aż po ból Teraz ranić może jeszcze ostrzej Rań mnie mocniej! Niech rani mocno gdy stoję wciąż O jeden krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Przebadali najbardziej kobiecą z uczestniczek igrzysk i zrobiło się wesoło w uj czyli w mikrope.nis Niektóre baby wyglądają jak chłopy ale są babami. Zwłaszcza lesby. Nie rozumiem problemu. Chyba że rzeczywiście chowa ptaka to wtedy won z nim nią whateva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Na pewno nie nim, musisz szukać dalej. Z wykopu jestem, ale macie burdel straszny. Z wykopu to jest Szczerbatek. Może jesteś Szczerbaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Mnie nie fascynuje już w ogóle. Ludzie są serio poyebani niektórzy i chyba nie warto się zagłębiać w meandry ich umysłów które kaza im udawac. Może to jakiś rodzaj mitomanii. Albo rozdwojenia jazni. Tego się nauczyłam na Kafe. Bez beki teraz. Żeby się nie pochylać nad każdym psycholem i nie próbować każdego ‚zrozumieć’. Kafe coś mi dało w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ferrytyna napisał: pomysł na jakiś trolling Chciałabym przed śmiercią zaznać jak to jest trollować w duecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach