PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: No żaba ja też chyba zna i wyżej się wypowiada że niby nie ona. Ale Chój wie tak naprawdę * * Chój jako istota wszechwiedząca dobra macie rację nie ma co podgrzewać tematu. Mnie zaskakuje po prostu jaknmozna nawet w necie napisać komuś bez powodu coś b.chamskiego no ale cóż widocznie ktos ma dzięki temu lepszy wieczór. Mnie chyba ludzie nie przestaną zaskakiwać i całe życie się będę uczyć jak bardzo są wspaniałomyślni koniec tematu i zazdrości o szynszyle Jezu krejzi uspokój sie. Jesteś tu x czasu i naprawdę nie wiesz jak można napisać komuś coś chamskiego? Poza tym to tylko poezja i nic takiego nie napisało to coś bo już nie wiadomo hu jest hu. Za bardzo na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Niech rani mnie mocniej Niech rani mnie aż do krwi Każdy dotyk czuły aż po ból Teraz ranić może jeszcze ostrzej Rań mnie mocniej! Niech rani mocno gdy stoję wciąż O jeden krok Gościu, Ona ma Cię gdzieś, a ty wierszykami tu sypiesz ? xD Weż ogranij się i wyjdż na miasto, a nie przeżywasz laske jak sroka okres xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Chciałabym przed śmiercią zaznać jak to jest trollować w duecie... Mówiłaś że w czworokacie...niektórzy są serio sobą tutaj a ich twórczość wygląda jak rasowy troling głupiego i głupszego. I to jest prawdziwa tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Poheblowalbym ale jestem tak zmęczony i rozwalony choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Gościu, Ona ma Cię gdzieś, a ty wierszykami tu sypiesz ? xD Weż ogranij się i wyjdż na miasto, a nie przeżywasz laske jak sroka okres xD Mocne. Znowu poczułam ten testosteron miszelę. Już widzę te rozpięta koszule i wystające bazgroły na piersi. Niesamowity jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Tego się nauczyłam na Kafe. Bez beki teraz. Żeby się nie pochylać nad każdym psycholem i nie próbować każdego ‚zrozumieć’. Kafe coś mi dało w życiu To nie jest Szynszyla i myślę, że jej tutaj wcale nie ma. Qwerty się z nią kumpluje i jeżdżą na wypady, więc ona musi coś wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Niech rani mnie mocniej Niech rani mnie aż do krwi Każdy dotyk czuły aż po ból Teraz ranić może jeszcze ostrzej Rań mnie mocniej! Niech rani mocno gdy stoję wciąż O jeden krok Rozumiem że ta odpowiedź to ‚towar po terminie wyłączony ze sprzedaży’ 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu Idziemy spać a na jutro macie mi przygotować najlepsze oferty z kategorii patelnia 32 cm. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Ojej przepraszam pozwolilam sobie na odrobinę swobody. Najmocniej przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Jak byście się dowiedziały kto i co tu pisze i jako kto to myślę że Choroszcz by pękła w szwach totalne i tylko elektrowczonsy by pomogły. Wierzcie mi na słowo. Ale nic już więcej wam nie powiem bo i mnie by czekało srebrzysko na cito. Wole wypierać to że zw świadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Gościu, Ona ma Cię gdzieś, a ty wierszykami tu sypiesz ? xD Weż ogranij się i wyjdż na miasto, a nie przeżywasz laske jak sroka okres xD Makaron daj już spokój. Mamy cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Czekamy na kolejne urywki mody na sukces i przeboje artysty miszelę. Tradycji musi stać się zadość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jak byście się dowiedziały kto i co tu pisze Raz się dowiedziałam i...no tego, oryginały są i w elycie narodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jak byście się dowiedziały kto i co tu pisze i jako kto to myślę że Choroszcz by pękła w szwach totalne i tylko elektrowczonsy by pomogły. Wierzcie mi na słowo. Ale nic już więcej wam nie powiem bo i mnie by czekało srebrzysko na cito. Wole wypierać to że zw świadomości. znam kogoś kto na Kafe miał wgląd w panel moderatorski i widział takie akcje udawanie kogoś słodzenie z 1 hejtowanie z 2. Ludzie są naprawdę psychiczni i jako osoba normalna nie domuslisz się na co można wpaść dlatego ja żadnej teorii nie odrzucam na wstępie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Mocne. Znowu poczułam ten testosteron miszelę. Już widzę te rozpięta koszule i wystające bazgroły na piersi. Niesamowity jesteś. Ty również, nazywając mnie jakimś makaroniarzem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu Czy też macie wrażenie, że jedna osoba na temacie urwała się z innej bajki? jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: To nie jest Szynszyla i myślę, że jej tutaj wcale nie ma. Qwerty się z nią kumpluje i jeżdżą na wypady, więc ona musi coś wiedzieć jak rzucić racę na boisko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Czy też macie wrażenie, że jedna osoba na temacie urwała się z innej bajki? jprdl Ja tu widzę dwie ale nie mam okresu więc inby nie będę wszczynać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: To nie jest Szynszyla i myślę, że jej tutaj wcale nie ma. Qwerty się z nią kumpluje i jeżdżą na wypady, więc ona musi coś wiedzieć Nie wiem. Sam fakt że się kogoś widziało na piwie raz w życiu nie oznacza że sie go dogłębnie zna. Sąsiedzi też zawsze mówią że taki dobry i dzień dobry mówił Nie rzucam oskarżeń głośno myślę. Teoria o byłym nigdy mi się nie kleiła jednakowoz jeśli mam być 100proc szczera will see jak to mówią najstarsi górale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Makaron daj już spokój. Mamy cię Serio, nie znam typa Edytowano 5 godzin temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Tak naprawdę to se mozesz być misiem kolargolem. Ważne że się temat kręci jak odbyt Przemka po inwazji owsikow I popisać se mozna Przed snem dla relaksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Nie wiem. Sam fakt że się kogoś widziało na piwie raz w życiu nie oznacza że sie go dogłębnie zna. Sąsiedzi też zawsze mówią że taki dobry i dzień dobry mówił Nie rzucam oskarżeń głośno myślę. Teoria o byłym nigdy mi się nie kleiła jednakowoz jeśli mam być 100proc szczera will see jak to mówią najstarsi górale Ja tam nawet nie wiem o jakim eksie wy piszecie tak naprawdę i guwno mnie to obchodzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jezu krejzi uspokój sie. Jesteś tu x czasu i naprawdę nie wiesz jak można napisać komuś coś chamskiego? Poza tym to tylko poezja i nic takiego nie napisało to coś bo już nie wiadomo hu jest hu. Za bardzo na poważnie. Ale ja z nim nie gadam nawet a nawet najwięksi ‚ wrogowie ‚ z którymi toczę największe inby nie są takimi chójami i maja powód zazwyczaj a przynajmniej emocje hejterskie. No ja nie kumam. Ale już chooj mówię że kończę temat Edytowano 5 godzin temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Serio, nie znam typa Nie wiesz co u Poki Makaron? Byłeś dosyć mocno zakochany w niej i chyba nawet żonę chciałeś rzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ja tam nawet nie wiem o jakim eksie wy piszecie tak naprawdę i guwno mnie to obchodzi xD No ten wychodzę na chwilę to pseudo były szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ale ja z nim nie gadam nawet a nawet najwięksi wrogowie z którymi toczę największe inby nie są takimi chójami i maja powód zazwyczaj. No ja nie kumam. Idz na policję jak nimfetka. Tylko wyśpij się przed żeby nie wyglądać jak ofiara mefedronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Ale temat się ładnie rozkręcił przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Idz na policję jak nimfetka. Tylko wyśpij się przed żeby nie wyglądać jak ofiara mefedronu. Hahaha już wyszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: No ten wychodzę na chwilę to pseudo były szynszyli Ona tylu ich miała ze moze to być czru krajm. Bat hu kers. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Hahaha już wyszłam Nie zapomnij wrzucić protokołu spisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach