ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ona tylu ich miała ze moze to być czru krajm. Bat hu kers. Ale on niby jest z reala. Tym razem to nie kejs zapraszania Akimke na randkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Nie zapomnij wrzucić protokołu spisania. Wrzucę pieczątkę dzielnicowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ale on niby jest z reala. Tym razem to nie kejs zapraszania Akimke na randkę My wszyscy jesteśmy z reala. Wiem że trudno uwierzyć ale tak jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: My wszyscy jesteśmy z reala. Wiem że trudno uwierzyć ale tak jest. Ja nie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Ja nie:p Czyli pisze z botem. W sumie nie powinnam być zdziwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Nie wiesz co u Poki Makaron? Byłeś dosyć mocno zakochany w niej i chyba nawet żonę chciałeś rzucić Naprawdę nie znam typa, ale widzę, że mocna spina też tu idzie. To forum faktycznie jest do bańki xD Edytowano 4 godziny temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Tak naprawdę to libed pisze. Myślicie ze dlaczego go nie ma. Ano właśnie. A ja jestem reptilianka ale muszę to ukrywać i to mnie już męczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, przewr(l)otna napisał: Szczerze? Gdyby mój facet przeczytał tu na wyrywki 3 tematy, zakazałby wejść dożywotnio. W przypadku braku posłuszeństwa wywali przez balkon łapka i wszystkie telefony Tak reagują normalni faceci i osoby które nam dobrze życzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przynajmniej dzięki tej inbie makaron się ujawnił bo też się zastanawiałam wcześniej kto to ten facet z jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Naprawdę nie znam typa, ale widzę, że mocna spina też tu idzie. To forum faktycznie jest do bańki xD Edytujesz co chwilę komentarze jak Makaron. Po co tu się wbiłeś, jak same baby tu zostały? Twój tupet i brak wyobraźni mnie przerażają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Przynajmniej dzięki tej inbie makaron się ujawnił bo też się zastanawiałam wcześniej kto to ten facet z jajami jego tez nakręca zazdrość o szynszylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Widzisz i libed wyszedł z podziemia. Wystarczy wspomnieć o tym gadzie i się pojawia. Zreszta to bardzo charakterystyczne dla troli. Wzmianka o nich i wyskakują jak glut z dupy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: 1. Stalker 2. Jestem tak zayebisty, że muszę sprawdzić dla kogo mnie porzuciła. 3. Narobię jej siary z zemsty. 4. Co to za miejsce, że moja inteligentna luba tyle tu czasu spędzała? Wchodzę na chwilę sprawdzić. Rzeczywiście, jest cudownie, zostaję. Pkt 3 - check! dobra odpuszczam ten spisek że to szynszyla. To pewnie jakiś powalony były który robi koło pióra a ja dałam się sprowokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: jego tez nakręca zazdrość o szynszylę Z pokahontaz w śpiochach do milfa szynszyli. Ma chłopak rozmach. Kocha je wszystkie. Pewnie też Szynszyla tym steruje z libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Widzisz i libed wyszedł z podziemia. Wystarczy wspomnieć o tym gadzie i się pojawia. Zreszta to bardzo charakterystyczne dla troli. Wzmianka o nich i wyskakują jak glut z dupy. Gdzie on? Przeżył szczepienie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jego tez nakręca zazdrość o szynszylę Czy szynszyla poznała cię tam gdzie miała widzenie z akime? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 3 godziny temu To przeciez nie Makaron, zupelnie inna gadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Gdzie on? Przeżył szczepienie! Czasami lepiej by było umrzeć po zamiast zostać z uszkodzonym mózgiem. Ale to moje zdanie a ja mam radykalne poglądy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Czy szynszyla poznała cię tam gdzie miała widzenie z akime? co ty taka wscibska sie zrobilas od wczoraj wypytujesz wszystkich o wszystko jak stara baba na targu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: To przeciez nie Makaron, zupelnie inna gadka. Załóż okulary babciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: co ty taka wscibska sie zrobilas od wczoraj wypytujesz wszystkich o wszystko jak stara baba na targu Bo to podszyw jest też. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Edytujesz co chwilę komentarze jak Makaron. Po co tu się wbiłeś, jak same baby tu zostały? Twój tupet i brak wyobraźni mnie przerażają Szkoda mi czasu nawykłócanie się kim jestem Powidziałem jasno i nie muszę się tłuamczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jego tez nakręca zazdrość o szynszylę Chyba pomyliłeś faceta gościu. Jak Ci zależy walcz co mnie to, ale widzę, że ciśnienie masz spore i nie potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: To przeciez nie Makaron, zupelnie inna gadka. 34 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Gościu, Ona ma Cię gdzieś, a ty wierszykami tu sypiesz ? xD Weż ogranij się i wyjdż na miasto, a nie przeżywasz laske jak sroka okres xD zupełnie inna gadka, w ogóle niepodobna do makarona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, ferrytyna napisał: Pkt 3 - check! dobra odpuszczam ten spisek że to szynszyla. To pewnie jakiś powalony były który robi koło pióra a ja dałam się sprowokować dobrze Ci idzie! nie poddawaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 3 godziny temu Apropo racy na boisko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 54 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bo to podszyw jest też. Proste. co ty bredzisz przeciez to ja ten nick zalozylem w niedziele ty z mieczem pijesz czy co sie z toba dzieje ze tak nie kontaktujesz od jakiegos czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 3 godziny temu Trump prowadzi w głosowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, libedowsky napisał: co ty taka wscibska sie zrobilas od wczoraj wypytujesz wszystkich o wszystko jak stara baba na targu Cofnij się do jego twórczości a potem mu wpjerdol. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dobrze Ci idzie! nie poddawaj się Weź już odpłyń do zatoki czy gdzie tam mieszkasz. Fajnie ci się ulało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach