przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja tam wszystko wypiję co mi dadzą. Tonic lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ok, ale ostrzegam, ze mam slaba glowe. Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Tonic lubisz? Nie, ale gin z tonikiem jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Dobra robimy ognisko w grudniu, przed świętami, każdy powinienem mieć wtedy dobry nastrój ja ogarnę Alko i co kto woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Ja też To kto kogo zaprowadzi bezpiecznie do domu? Potrzebna nam 3 osoba do pilnowania kalek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: To kto kogo zaprowadzi bezpiecznie do domu? Potrzebna nam 3 osoba do pilnowania kalek. Do UK moze być ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie, ale gin z tonikiem jest ok. Zapytałam, bo moje pierwsze skojarzenie z tonickiem jest, bleeeee. Nie odważyłam się nigdy napić mleka od krowy prosto po dojeniu. Koziego też nie tknęłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Dobra robimy ognisko w grudniu, przed świętami, każdy powinienem mieć wtedy dobry nastrój ja ogarnę Alko i co kto woli Mam w grudniu urodziny. Okazja już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Zapytałam, bo moje pierwsze skojarzenie z tonickiem jest, bleeeee. Nie odważyłam się nigdy napić mleka od krowy prosto po dojeniu. Koziego też nie tknęłam. I dobrze, bo mozna sie zarazic chorobami od zwierzat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Mam w grudniu urodziny. Okazja już jest 60? No i pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Mam w grudniu urodziny. Okazja już jest Ja tez jestem grudniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Dobra robimy ognisko w grudniu, przed świętami, każdy powinienem mieć wtedy dobry nastrój ja ogarnę Alko i co kto woli Będziecie pić na kafeterii? Wchodzę w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: I dobrze, bo mozna sie zarazic chorobami od zwierzat. Tego nie wiem. Inni pili. Mnie jakoś odrzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Będziecie pić na kafeterii? Wchodzę w to Nie, grupowe selfie i wrzucamy tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: 60? No i pięknie Jeszcze nie, ale blisko wiesz, że wieku i utraty cnoty przed ślubem babie się nie wypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Nie, grupowe selfie i wrzucamy tutaj A gdzie to się będzie odbywać? W Jukon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Jeszcze nie, ale blisko wiesz, że wieku i utraty cnoty przed ślubem babie się nie wypomina Ty nie z tych, co się gniewa o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja tez jestem grudniowa. Taka sympatyczna mi się od początku wydawałaś. Teraz wiem dlaczego. Wszyscy z grudnia są fajni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: A gdzie to się będzie odbywać? W Jukon? Gdzieś na łące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ty nie z tych, co się gniewa o to Mam inne wyjście? Spoko. Daję radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Gdzieś na łące Na łące w grudniu? To chyba tylko sernik się nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Na łące w grudniu? To chyba tylko sernik się nada Ognisko będzie będę pilnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Tego nie wiem. Inni pili. Mnie jakoś odrzuca. Mozna sie zarazic groznymi bakteriami i wirusami, zatruc sie a nawet umrzec. Niestety takze niektore choroby przenosza sie ze zwierzat domowych na ludzi, po to sie pasteryzuje mleko zeby sie pozbyc bakterii i wirusow od zwierzat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Bajora nie będzie, sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, ferrytyna napisał: Będziecie pić na kafeterii? Wchodzę w to Tak, krowie mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Mozna sie zarazic groznymi bakteriami i wirusami, zatruc sie a nawet umrzec. Niestety takze niektore choroby przenosza sie ze zwierzat domowych na ludzi, po to sie pasteryzuje mleko zeby sie pozbyc bakterii i wirusow od zwierzat. A czy to sie tyczy fetyszu breast feeding? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Mozna sie zarazic groznymi bakteriami i wirusami, zatruc sie a nawet umrzec. Niestety takze niektore choroby przenosza sie ze zwierzat domowych na ludzi, po to sie pasteryzuje mleko zeby sie pozbyc bakterii i wirusow od zwierzat. Nie mam okazji by się o tym przekonać i jak w/w, nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Bajora nie będzie, sory Kamień z serca. Wolałabym się napierd...ć, niż słuchać jego muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: A czy to sie tyczy fetyszu breast feeding? Lo matko, a jest taki fetysz? Takie od matki to raczej jest ok skoro dziecko to je. Tak w ogole to dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja kolezanka po porodzie zjadla łozysko 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie mam okazji by się o tym przekonać i jak w/w, nie lubię. Sorry, ponioslo mnie z faktami, wlasnie jestem po lekturze ksiazki na temat ludzkiego ciala i wystapil u mnie efekt Dunninga–Krugera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach