malowany 101 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh Edytowano 10 godzin temu przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 10 godzin temu kto bogatemu zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 10 godzin temu A jeszcze niedawno nie miałem co jeść heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, malowany napisał: Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh No szalejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 10 godzin temu Dam mu tipa 5zl, na 4 piętro będzie wchodził, należy mu się i niech wie, że na biednego nie trafiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No szalejesz. Się żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Się żyje No, tak szastać kasą ładnie ładnie. Też musiałam avatar zmienić, ten bardziej pasuje do tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu sralier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 9 godzin temu Elcia twój fan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu Elcia jest cudowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Elcia twój fan? Ja nic nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Elcia twój fan? Raczej psychofan. A ty sie z nami wczoraj nie żegnałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ej dobra bo ja jestem w lazience, biore goraca kapiel w solach morskich + plyny do kapieli i mam w lazience niezla saune parowa XD wlasnie xD fajnie pachnie i niezla para w powietrzu haha bede pozniej pa ;* Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Raczej psychofan. A ty sie z nami wczoraj nie żegnałeś? Odeszedlem, ale wróciłem. Ty mnie nie kojarzysz, więc na pewno nie z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ej dobra bo ja jestem w lazience, biore goraca kapiel w solach morskich + plyny do kapieli i mam w lazience niezla saune parowa XD wlasnie xD fajnie pachnie i niezla para w powietrzu haha bede pozniej pa ;* W bajorze lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu pewnie ze lepiej ale mam tez glosnik bluetooth marshall embrion ii wiec sobie slucham muzyki w klopie i jest goraco i fajnie xD wzialem sobie wode mineralna, mandarynki zeby sie nawadniac xD fajna mam impreze sam ze soba w klopie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu glosno leci muuuza jeee pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu do bajora ide jutro z rana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: fajna mam impreze sam ze soba w klopie XD Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD haha pollecam xD wzialem sobie wode mineralna do picia, mandarynki, muza leci z glosnika glosno, fajnie pachnie, jest goraca i cala laznia paruje XD woda w wannie goraca i piana XD predko z wanny nie wychodze XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: haha pollecam xD wzialem sobie wode mineralna do picia, mandarynki, muza leci z glosnika glosno, fajnie pachnie, jest goraca i cala laznia paruje XD woda w wannie goraca i piana XD predko z wanny nie wychodze XD A gdzie %? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu slucham sobie hardcore heaven I z telefonu super techniawa i rejwy leca jeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: A gdzie %? woda jest nie pije %% chcialem sobie zajarac jointa w wannie ale mam tyton w drugiej chacie a nie chcialo m isie isc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, malowany napisał: Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh Ja dokupilem szajsu do malowania razem już za 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD Co? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, malowany napisał: Odeszedlem, ale wróciłem. Ty mnie nie kojarzysz, więc na pewno nie z tobą Przypomniałeś mi sie, wiec teraz mam cie już na celowniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Przypomniałeś mi sie, wiec teraz mam cie już na celowniku Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna.ratownika 26 Napisano 9 godzin temu Kjut aw mm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Problem mam z wykladzina mały pokój a kawalek będzie wielki jak do salonu bo akurat 3,36m na 3,75m i 3m za małe xd Edytowano 9 godzin temu przez Pochwa w pochwie 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, malowany napisał: A gdzie %? Ten tylko o jednym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach