Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Wbrew pozorom twoje stanowisko nie jest tak bardzo odległe od niektórych (nie będę podawać liczb) facetów - związek = dymanie na zawołanie Mops by dolozyl 380 do czynszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu No chodzi o sex wszystko inne jest mało warte mi aż tak brudne mieszkanie nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Urmaj napisał: Ma wywalone. To chyba dobrze rób swoje znajdź se pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Urmaj napisał: Podobno kobietom spada ochota średnio w 9 miesiącu od ślubu. Wgl te co nie lubią sexu to nie powinny szukać bo oszukajom dla towarzystwa a potem pełno problemu jak potomstwo alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Wgl te co nie lubią sexu to nie powinny szukać bo Dla mnie teraz tylko taka się nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: To chyba dobrze rób swoje znajdź se pochwe Bym musiał całe życie odwrócić do góry nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Urmaj napisał: Bym musiał całe życie odwrócić do góry nogami. Bez matki niby można a gowwno się zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Nie wiem jakieś lachony są poo...one i nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 4 godziny temu ja chyba tez nie czekam jak mi konsola przyjdzie i bede gral 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach