kris888 203 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Dobra kupiłem 300szt i 400ml durexa na kredyt nie komplikuj sobie życia. nie stać cię to nie bierz. durex nie jest artykułem pierwszej potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 396 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Bo zdrozaly rękawiczki a te durexa 6szt nie potrzebuje odkąd umiejętności oszczędności Kùrwa leżak, na co ci tyle rękawiczek? Pytam ale czuję, że będę żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Kùrwa leżak, na co ci tyle rękawiczek? Pytam ale czuję, że będę żałować. Chooja mam 17.2 a punia 16 i mi wychodzi drugą stroną muszę 1szt podkladac czasem też w nich sprzątam np czyszcze rtv meble balkon bo nie lubię rąk niszczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: nie komplikuj sobie życia. nie stać cię to nie bierz. durex nie jest artykułem pierwszej potrzeby. Roochanie to 1 potrzeba maslowa fizjologiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu To tak jakbyś sřajtasmy nie kupił Durex Chusteczki Rękawiczki Musi być w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 396 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Chooja mam 17.2 a punia 16 i mi wychodzi drugą stroną muszę 1szt podkladac czasem też w nich sprzątam np czyszcze rtv meble balkon bo nie lubię rąk niszczyć Wiedziałam, że będę żałować tego pytania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Teraz będę oszczedzal do sprzątania bo mam karton tych hipermarket do piekarni matce kiedyś dali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Ale do roochania to nie podloze foliowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Wiedziałam, że będę żałować tego pytania No widzisz a ja już raz zatarlem Go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 203 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 10 napisał: Roochanie to 1 potrzeba maslowa fizjologiczna najpierw jest potrzeba jedzenia i picia potem snu, odpoczynku prokreacja jest dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, kris888 napisał: nie komplikuj sobie życia. nie stać cię to nie bierz. durex nie jest artykułem pierwszej potrzeby. Nie kupie to później po 45 muszę wydać to będzie 100 zamiast 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Przecież ja nie będę inpostu sponsorowal człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, kris888 napisał: najpierw jest potrzeba jedzenia i picia potem snu, odpoczynku prokreacja jest dalej. Ja to muszę roochnac co max 3dni nie lubię konia walic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 203 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 10 napisał: nie lubię konia walic jak nie lubisz to nie musisz tego robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Chochlik napisał: Wiedziałam, że będę żałować tego pytania No albo jak prąd czy coś rozkrecam przynajmniej zwarcia ni zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu A ja sam wszystko konserwuje naprawiam musze mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Są uniwersalne bardzo także polecam ja wziolem medyczne bo też do roochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Jak masz grube sprzątanie to później tyle wody pójdzie żeby ręce domyc czarne że lepiej rękawiczki a mam remont pokoju listwy malowac salon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, kris888 napisał: jak nie lubisz to nie musisz tego robić. Ale bzykać lubię tylko że nie zawsze mam ochotę rozłożyć wszystko bo to trzeba Ścieżkę położyć na to pusie wziąć żel założyć rękawiczke naoliwic pusie zdjac rekawiczke położyć pod koniec puni przygotować sobie pilota poduszke koldre za plecami rozebrać się umyc rece założyć douszne a potem po wszystkim to posprzątać umyc se umyc punie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Nie zawsze jest energia jeszcze czas musi być jak po 2 w nocy to średnio warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 4 Napisano 3 godziny temu A ja bym zjadła gofry z dużą ilością bitej śmietany i z borówkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu O 1 najlepiej zacząć nawet jakby zeszło 4h to będzie 5 rano a nie 7 czy coś z dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: A ja bym zjadła gofry z dużą ilością bitej śmietany i z borówkami Ja też bym zezarl wszystko co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 203 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Ale bzykać lubię tylko że nie zawsze mam ochotę rozłożyć wszystko bo to trzeba Ścieżkę położyć na to pusie wziąć żel założyć rękawiczke naoliwic pusie zdjac rekawiczke położyć pod koniec puni przygotować sobie pilota poduszke koldre za plecami rozebrać się umyc rece założyć douszne a potem po wszystkim to posprzątać umyc se umyc punie rzeczywiście sporo czynności trzeba wykonać. to już chyba szybciej byłoby sobie panienkę na telefon zorganizować i się pobawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 10 napisał: Ja też bym zezarl wszystko co dobre Nie licz, że ci postawie gofra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: rzeczywiście sporo czynności trzeba wykonać. to już chyba szybciej byłoby sobie panienkę na telefon zorganizować i się pobawić. Jak byś miał taką już zaprzyjazniona to może no sporo z tym zachodu dlatego też mam chusteczki żeby se zwalic jak kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Nie wiem czy tylko ja tak mam że praktycznie nigdy nie uzywalem chusteczek do smarkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu No bo po co można wyharhac do zlewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Dziadek to plul w gazety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 4 Napisano 3 godziny temu Muszę się przejechać do Bawidamka na gofry, a stamtąd pojedziemy do Katowic odwiedzić Nimfe na roladę i kluski z dziurkami I tu mogę im postawić obiad 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach