E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Kupiłaś coś od 30 Nie pytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu jakby byla jakas chetna sie podotykac to dotykalbym sie teraz, nie chce mi sie czekac juz jestem po 30 i cale zycie olewalem dziewczyny, bo mialy chlopaka juz mi sie nie chce teraz mam wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie pytaj. Teraz to już muszę masz priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu w realu jak gdzies wychodze i widze fajna dziewczyne ktora mi sie podoba i jest sama a ja np. tez jeestem sam i moze jej sie tez podobam to potem ja widze z innym gosciem a ja ciagle sam jak palec i tak juz lata mijaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: jakby byla jakas chetna sie podotykac to dotykalbym sie teraz, nie chce mi sie czekac juz jestem po 30 i cale zycie olewalem dziewczyny, bo mialy chlopaka juz mi sie nie chce teraz mam wyjeebane Elcia jest ale musisz jechać do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Mi durexy brakło i te rękawiczki i się zastanawiam co ja jeszcze zuzywam co lepiej za 30 niz 45 Edytowano 4 godziny temu przez Pochwa w pochwie 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: jakby byla jakas chetna sie podotykac to dotykalbym sie teraz, nie chce mi sie czekac juz jestem po 30 i cale zycie olewalem dziewczyny, bo mialy chlopaka juz mi sie nie chce teraz mam wyjeebane Najlepiej mieć wyјеbаne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja i tak ponad 8 miesiecy musze byc w UK teraz to nawet jak by sie katiuszka do mnie odezwala to nie moge z nia jechac w podroz, wiec chuuj... nie odezwie sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mloda mama napisał: nie odezwie sie... wiem, tak myslalem, i jestem zalamany moze za 5 lat mi przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu nie stac mnie na wyjazdy do warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Muszę się porozgladac po chacie o ten obudowa 3,5 do 2,5 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Najlepiej mieć wyјеbаne. Łatwo ci pisać bo jesteś świnią. Jak chce ci sie seksu to wyjdziesz na miasto i zara jakiś spermiarz się znajdzie. U facetów tak nie ma niestety. Edytowano 4 godziny temu przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Ciekawe czy antyramy są do 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mloda mama napisał: Łatwo ci pisać bo jesteś świnią. Jak chce ci sie seksu to wyjdziesz na miasto i zara jakiś spermiarz się znajdzie. U facetów tak nie ma niestety. Jest tylko musisz 200zl mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu A zaraz se popatrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Najlepiej mieć wyјеbаne. nom chcialbym, ale to chuujowo jak cos sie zjeebalo z kims i chuuj : ( znowu bede smutny kolejne 5 lat bo jakas dziewczyna z neta sie do mnie nigdy nie odezwie juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: wiem, tak myslalem, i jestem zalamany moze za 5 lat mi przejdzie Może moon zrobi jakiś projekt baby i w nim sie zakochasz, wtedy zapomnisz o katiuszce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Jest tylko musisz 200zl mieć Wtedy tak, chyba że ma sie taką fobie jak ty to nawet 200 zł nie pomoże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu ja Elci tez nie chce marze o dziewicy, ktora nigdy nie miala chlopaka, i seeks po slubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu myslalem, ze sie w katiuszce zakocham, ale najeebalem sie raz, innym razem sie nacpalem i ja pognalem bo bylem nietrzezwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ja Elci tez nie chce marze o dziewicy, ktora nigdy nie miala chlopaka, i seeks po slubie To Szukaj w przedszkolu, bo świnie w wieku 13 lat już sie ruuuchają w tych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu tak to jest, jeden przyjaciel ktorego znam od 11 lat postawil mi piwo w pubie i zesmy sie napili inny przyjaciel mi postawil dragi i sie nacpalem i przez przyjaciol katiuszka mnie znienawidzila, a w sumie to mam fajnych przyjaciol no nikt nie jest idealny niestety ja chcialbym byc ale ciezko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mloda mama napisał: To Szukaj w przedszkolu, bo świnie w wieku 13 lat już sie ruuuchają w tych czasach zadnej nigdy nie znajde i tyle umre praawik i nigdy nie spalem z dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, mloda mama napisał: Jak chce ci sie seksu to wyjdziesz na miasto i zara jakiś spermiarz się znajdzie. U facetów tak nie ma niestety. Tak dokładnie tak robię, wychodzę przed blok i krzyczę aż echo niesie... kto chce? kto chce? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: myslalem, ze sie w katiuszce zakocham, ale najeebalem sie raz, innym razem sie nacpalem i ja pognalem bo bylem nietrzezwy I DOBRZE SIĘ STAŁO BO NIC DOBRGO BY NIE WYSZŁO Z TEGO.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mloda mama napisał: I DOBRZE SIĘ STAŁO BO NIC DOBRGO BY NIE WYSZŁO Z TEGO.. no w polsce za duzo ludzi, jej znajomi przyjaciele dziecko a ja jestem samotnikiem ktory siedzi od lat cale zycie sam w domu i nie mam przyjaciol ani kolegow, do nikogo sie nie odzywam zyje jak pustelnik w samotnosci cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nom chcialbym, ale to chuujowo jak cos sie zjeebalo z kims i chuuj : ( znowu bede smutny kolejne 5 lat bo jakas dziewczyna z neta sie do mnie nigdy nie odezwie juz Nie ma sensu rozpaczać bo czasu i tak się nie cofnie, lepiej żyć tym co jest teraz, nie ciągle patrzeć wstecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: zadnej nigdy nie znajde i tyle umre praawik i nigdy nie spalem z dziewczyna ALE Z CHŁOPEM SPAŁEŚ I TO NIE JEDNYM. A TAKI LEŻAK TEŻ UMRZE JAKO PRAWWIK A UDAWANY SEKS ROBIŁ TYLKO ZE SZTUCZNĄ CIIPĄ UBRANĄ W SPODNIE KUZYNKI. WIĘC MOŻE BYĆ GORZEJ. Edytowano 4 godziny temu przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mloda mama napisał: ALE Z CHŁOPEM SPAŁEŚ I TO NIE JEDNYM. A TAKI LEŻAK TEŻ UMRZE JAKO PRAWWIK A UDAWANY SEKS ROBIŁ TYLKO ZE SZTUCZNĄ CIIPĄ UBRANĄ W SPODNIE KUZYNKI. WIĘC MOŻE BYĆ GORZEJ. NIGDY SIE Z ZADNYM FACETEM NIE DYYMALEM, MARZYLEM O KATIUSZCE ZE BEDZIEMY ZASYPIANI PRZYTULENI DO SIEBIE I BEDZIE FAJNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie ma sensu rozpaczać bo czasu i tak się nie cofnie, lepiej żyć tym co jest teraz, nie ciągle patrzeć wstecz. no racja fajnie ze sobie lolka zajaralem niedawno xD slucham sobie muzyki i mi fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach