Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 2 godziny temu Teraz sobie wymyslily że posprzatane już mieszkanie w nowoczesnym stylu biało czarnym to nora melina i te co tam trzecie jest rudera chyba nie wiem. No i dlaczego nie latam co chwilę na cmentarz. Bo ja jestem samodzielny od 5 roku życia matke z pracy odbieralem zamiast ona mnie ze szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja mam dwa laptopy i sluchawki i mi starczy na kompie zawsze jest co robic, mimo ze glownie sie opieerdalam xD Mozna siedziec i dlubac mi tak prawie 20lat zleciło na stacjonarny dlatego lepiej przenieść hobby rozrywki na wyższy poziom Mówią że punie są obleśne a to 40latek walacy konia to nieporozumienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 2 godziny temu ja gdy bylem dzieckiem to mialem fajne kolezanki a wolalem jakies gry na kompie i tak mi zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 2 godziny temu tez mi troche zlecialo czasu na gierki zamiast mature zdawac to ja siedzialem w domu i wbijalem levele xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach