mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no w polsce za duzo ludzi, jej znajomi przyjaciele dziecko a ja jestem samotnikiem ktory siedzi od lat cale zycie sam w domu i nie mam przyjaciol ani kolegow, do nikogo sie nie odzywam zyje jak pustelnik w samotnosci cale zycie PRZECIEŻ MIAŁEŚ WIELU PRZYJACIÓŁ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mloda mama napisał: ALE Z CHŁOPEM SPAŁEŚ I TO NIE JEDNYM. A TAKI LEŻAK TEŻ UMRZE JAKO PRAWWIK A SEKS ROBIŁ ZE SZTUCZNĄ CIIPĄ OBRANĄ W SPODNIE KUZYNKI. WIĘC MOŻE BYĆ GORZEJ. Ty szczerbatek a może tak dla odmiany o sobie i swoim zyciu poopowiadaj a nie o innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mloda mama napisał: PRZECIEŻ MIAŁEŚ WIELU PRZYJACIÓŁ. w polsce zerwalem ze wszystkimi kontakt, a w uk przestalem wychodzic z domu bo mam przyjaciol na irc z roznych krajow i z nimi sobie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu szczerbaty mnie nienawidzi jak katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ty szczerbatek a może tak dla odmiany o sobie i swoim zyciu poopowiadaj a nie o innych. Ja pravik nie jestem od dawna, więc nic ciekawego nie ma do opowiadania... Edytowano 4 godziny temu przez mloda mama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: szczerbaty mnie nienawidzi jak katiuszka Nieprawda, lubimy cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: w polsce zerwalem ze wszystkimi kontakt, a w uk przestalem wychodzic z domu bo mam przyjaciol na irc z roznych krajow i z nimi sobie pisze A ALFONS I SPONSORZY? PRZECIEŻ PISAŁEŚ WIELE RAZY ŻE TO SĄ PRZYJACIELE TWOI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak dokładnie tak robię, wychodzę przed blok i krzyczę aż echo niesie... kto chce? kto chce? A ja mowie co tak się drze pod blokiem jakiś lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Ja mam gdzieś dyski twarde 3,5 to na razie nie biore Jeden uj później można oddac coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu nie mam zadnego alfonsa i sponsorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Takie bardziej kosmetyczne rzeczy co ciężko coś oddac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Wyobrazacie sobie że to takie super a ilu ludzi siedzi z kimś z braku laku albo meczy się w pato toksycznym związku i czyma tylko hejterskie uzależnienie hormonalne bo często nawet ni ma miłości samej w sobie między ludźmi tylko uzależnienie i wyuczone odruchy jak robienie koopki Edytowano 4 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie mam zadnego alfonsa i sponsorow jakbyś nie miał to byś w namiocie mieszkał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Chyba wszystko mam już gilzy te żele wziolem rękawiczki Chusteczki mokre mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, mloda mama napisał: A ALFONS I SPONSORZY? PRZECIEŻ PISAŁEŚ WIELE RAZY ŻE TO SĄ PRZYJACIELE TWOI Tak mnie właśnie zastanowiło już jakiś czas temu, że akurat wy dwaj zawsze się dogadywaliscie a od pewnego czasu zaobserwowałam że jedynie próbujesz go hejtowac, tak jak zresztą wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu vlad srakula siedzisz sobie z rudzielcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Pixy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Żele intymne mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak mnie właśnie zastanowiło już jakiś czas temu, że akurat wy dwaj zawsze się dogadywaliscie a od pewnego czasu zaobserwowałam że jedynie próbujesz go hejtowac, tak jak zresztą wszystkich. BO MOJĄ PRZYJACIÓŁKĘ ŹLE POTRAKTOWAŁ. I to nie jest hejt tylko on sam kiedyś pisał o tych sponsorach... Edytowano 4 godziny temu przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Tylko obudowe się opłaca wewnętrzna 3,5 do 2,5 ale może hdd wsadze stary jakiś skoro bb nawigator może być tylko 128GiB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 3 godziny temu Rudzielec ma swoją miejscowe bo czasem zeszcza się gdzie nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Żele intymne mam po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 3 godziny temu no i co ci sponsorzy robia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 3 godziny temu no w ogole lepiej by chyba bylo jakbym umarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu Tylko na 3,5 to ja nie skopuje nic xD kurde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no i co ci sponsorzy robia? no korzystają z twoich usług xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mloda mama napisał: po co Do mycia fioota są lagodnieszne niż zwykle mydlo a i tak muszę mieć do puni coś lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no w ogole lepiej by chyba bylo jakbym umarl Nie można tak pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 3 godziny temu jakich uslug? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, mloda mama napisał: BO MOJĄ PRZYJACIÓŁKĘ ŹLE POTRAKTOWAŁ. I to nie jest hejt tylko on sam kiedyś pisał o tych sponsorach... I teraz się będziesz mścił przez cały czas. A idź w рizdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach