przewr(l)otna 702 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Facet z Jajami napisał: Tak, ale nie zmmienia to faktu, że był mistrzem. Faceci robią to w celu zaliczenia kobiety raz lub wiele razy, bo malo który chce się wiązać i tworzyć coklolwiek stałego będąc podrywaczem. Nie myślą wiedzą, tak działa instynkt faceta. Owszem, dlatego tak ciężko niektórym trafić na odpowiedną osobę. Niejeden podrywacz ma żonę i dzieci. To chyba kwestia temperamentu i libido? Bo my kobiety się na tym nie wyznajemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Niejeden podrywacz ma żonę i dzieci. To chyba kwestia temperamentu i libido? Bo my kobiety się na tym nie wyznajemy Tak, ale nie każdy. Kwestia tego czego się oczekuje od kobiety. Wiem, dlatego niektórzy faceci mają łatwiej Was poderwać Edytowano 5 godzin temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 4 godziny temu Casanova robił to tak że każda była zadowolona i nie miała do niego żalu ale też miał wyższe standardy niż siusiaki atakujące wszystko co się da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Facet z Jajami napisał: Tak, ale nie każdy. Kwestia tego czego się oczekuje od kobiety. Wiem, dlatego niektórzy faceci mają łatwiej Was poderwać Mnie proszę w to nie mieszać. Już o tym pisałam. Kiedyś faceci bali się mnie podrywać ze strachu przed odrzuceniem. Teraz się boją, że się zgodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, przewr(l)otna napisał: Bo my kobiety się na tym nie wyznajemy Nie rozróżnisz kobieciarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Mnie proszę w to nie mieszać. Już o tym pisałam. Kiedyś faceci bali się mnie podrywać ze strachu przed odrzuceniem. Teraz się boją, że się zgodzę Spoko, tylko rozmawiamy. Nie mam zamiaru Cię podrywać, więc i potencjalnie odrzucony nie będę Cóż, strach ma wielkie oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Nie rozróżnisz kobieciarza? My kobiety nie wiemy co to bawienie się ludzkim uczuciem Czy rozróżniam kobieciarza? Raczej tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Facet z Jajami napisał: Spoko, tylko rozmawiamy. Nie mam zamiaru Cię podrywać... bo co? Bo stara i średnio nachalnej urody jestem? Że tak powiem twoimi slowami: Cóż, strach ma wielkie oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu Coś tu sporo nowych nicków i teraz mam ból głowy: znam? Czy nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Coś tu sporo nowych nicków i teraz mam ból głowy: znam? Czy nie znam Mnie znasz, a ja Ciebie Przewrotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 520 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Dobór słów ma ogromne znaczenie. Trochę pojechałeś po bandzie. kajam się bo nie chciałem Krejzi pocisnąć raczej sprowokować jakąś żywszą ripostę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Pearl napisał: Mnie znasz, a ja Ciebie Przewrotko. To dobrze, czy źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: To dobrze, czy źle? Dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kajam się bo nie chciałem Krejzi pocisnąć raczej sprowokować jakąś żywszą ripostę Złą metodę obrałeś. Żeby tu być na forum, trzeba mieć twardą doopę. Niby każdy ją ma i potrafi odpyskować. Są jednak dni, kiedy duperelka potrafi człowieka mocno zaboleć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pearl napisał: Dobrze Dobrze, że się nie znamy? I tak ma pozostać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Dobrze, że się nie znamy? I tak ma pozostać? Na odwrót 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Złą metodę obrałeś. Żeby tu być na forum, trzeba mieć twardą doopę. Niby każdy ją ma i potrafi odpyskować. Są jednak dni, kiedy duperelka potrafi człowieka mocno zaboleć. Całkowita racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu Dobranoc:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pearl napisał: Dobranoc:)) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu 13 godzin temu, Qwerty88 napisał: A po co? Dzieki temu nie rumienię się już więcej na widok trenera, całą energię mogę przekierować na inne ważne tematy. Same plusy! ale przecież libido nie powoduje tego że zdejmujesz majty i rzucasz sie na kasjera w biedrze. libido to jedno a to czy ci sie ktos podoba to drugie przeciez impotencja nie powoduej braku zainteresowania plcia przeciwna. to musi byc jakas nieprzepracowana trauma byc moze po prababce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, libedowsky napisał: ale przecież libido nie powoduje tego że zdejmujesz majty i rzucasz sie na kasjera w biedrze. libido to jedno a to czy ci sie ktos podoba to drugie przeciez impotencja nie powoduej braku zainteresowania plcia przeciwna. to musi byc jakas nieprzepracowana trauma byc moze po prababce Jednak libido sprawia, ze plec przeciwna bardziej nam sie podoba, bo chce nam się ten tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jednak libido sprawia, ze plec przeciwna bardziej nam sie podoba, bo chce nam się ten tego. dziwne ja jak widze ladna babe w biedrze to mi sie podoba ale nie chce z nia ten tego wydaje mi sie ze wiekszosc ludzie nie ma jak wy z qwerty i oddziela to ze ktos sie podoba od tego ze majtki chce zrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu myslicie lechtaczkami widocznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: dziwne ja jak widze ladna babe w biedrze to mi sie podoba ale nie chce z nia ten tego wydaje mi sie ze wiekszosc ludzie nie ma jak wy z qwerty i oddziela to ze ktos sie podoba od tego ze majtki chce zrzucic Moze masz obnizone libido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Moze masz obnizone libido nie sadze nigdy nie chcialem bzykac kazdej baby ktora uwazalem za ladna to wy macie cos nie tak naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu (edytowany) np baba pisior moze byc ladna a bym nie bzykal to nie ma nic wspolnego z libido bzykalabys pustaka serio ? albo wielka baba tez czesto jest ladna Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nie sadze nigdy nie chcialem bzykac kazdej baby ktora uwazalem za ladna to wy macie cos nie tak naprawde Nie kazdego ladnego chce bzykac, tylko tych sexy. Niektorzy sa ładni ale nudni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: np baba pisior moze byc ladna a bym nie bzykal to nie ma nic wspolnego z libido bzykalabys pustaka serio ? albo wielka baba tez czesto jest ladna A Ty sie rumienisz na widok kazdej ladnej kobiety? Bo o tym byla mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A Ty sie rumienisz na widok kazdej ladnej kobiety? Bo o tym byla mowa. nie ja sie nie rumienie na widok zadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, libedowsky napisał: myslicie lechtaczkami widocznie Leżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach