libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Leżę. powstan bo iskra przepowiedziala koniec swiata niebawem trzeba albo uciekac albo sie modlic ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie. Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie. I nie tylko tymi drogami chadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 3 godziny temu Ide spac i Wam tez radze. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ide spac i Wam tez radze. Dobranoc! dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: I nie tylko tymi drogami chadza. Dragami tez? Dobre fazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Vlad Srakula napisał: Dragami tez? Dobre fazki O tym nic mi nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach