Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Libedowsky się tak podnieca i Rym&Cym a to za bardzo sesnu nie ma chyba że mieć takiego za 20kola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Np mame emulator po co jak najlepie metal slugi a to mam ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu hejka jak tam jestes? u mnie zalamka ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu czym sie podnieca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Nie mam pomysłu oprócz np starych strategii i sex gierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Kiedyś miałem tą gre kupiliśmy z kolegą w kafejce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu a co to sex gierki i jakie stare strategie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) masakra lezak ja z samicami to juz nie powinienem pisac przez neta, ani sie przyjaznic, psychike mi psuja mocno bardzo, a chca dobrze, ale ja jestem pojeebany ;/ Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu niewszystkie mi psuja psyche ale np przez panne kwikernes to mi psycha siadla mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu zaczalem lysiec wtedy w ogole przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a co to sex gierki i jakie stare strategie? Ja lubię takie z ps1 c&c populaus the begining a pc daje je nawet fullhd czy 4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu nic sie nie ucze nic nie czytam opieerdalam sie baby ode mnie spieerdalaja do innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu No z samica to inne życie czyli w sumie wszystko co masz na singla traci znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu no nie wiem, a na konsoli mozna grac w strategie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: No z samica to inne życie czyli w sumie wszystko co masz na singla traci znaczenie kumpli tez nie moge mievc bo samica ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu im wiecej bab do mnie pisze to ja potem sie chce zabiic bo mi psycha siada, i antydepresanty to srafe tak na mnie wplywa chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 5 Napisano 4 godziny temu Ja lubię dlubac w oprogramowaniu a taką listwe malowax średnio chociaż to od razu poprawia rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu wykonczony jestem ale leki nic nie pomoga, po prostu czasem cos pojdzie nie tak w zyciu a potem psychika skrzywiona na zawsze i myslenie sprawia bol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu jakim oprogramowaniu? mysle ze piesza wycieczka by mi zrobila dobrze, bo fajnie za miastem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu 56 minut temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Zobacz jaka fajna gra H W to to nawet nie trzeba było wchodzić bo po nazwie w linku wiadomo co to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu czesc Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu mi psycha juz na dobre siadla, zdeechne tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu moglem wygrac los na loterii i miec fajna dziunie to ja sie raz napilem innym razem przycpalem i choy ;/ a innym razem napisalem cos nietrzezwy i sie skonczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu jestem zalamany i zdechne przez to w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu ogolnie jest przejeebane bo nie mam na czym sie skupic co mi sprawia frajde i zdycham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 4 godziny temu Cześć cześć, ano czytam właśnie, tyle że nawet nic nie mogę doradzić bo co bym nie powiedziała to ty już to wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 4 godziny temu moze sobie jakas pojeebana znajde albo pojeebana znajdzie mnie, bo normalna to nie dla mnie a czy nienormalne i pojeebane samice istnieja? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 708 Napisano 3 godziny temu Istnieją, spokojnie. Wcale nie mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 3 godziny temu nie no, jest ok, tylko zrobilem sie odludek w ogole, rzadko gdzie wychodze do ludzi i w.ogole cos mi sie pojeebalo w glowie i dlatego tak sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) a czym sie ceeechuuje dziewczyna nienormalna pojeebana? a czym normalna? Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach