ktosmniepolubi 1 Napisano 7 Listopad ktos tesknil? pozdrowi mnie ktos? ukocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 Listopad ja tesknilem, pozdrowienia, kocham 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosmniepolubi 1 Napisano 7 Listopad ale ja nie jestem Elcia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 Listopad spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 Listopad a jak masz na imie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano 7 Listopad Napisz coś więcej o sobie, może ktoś Cię rozpozna bo na ten moment jesteś... nowa : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celestia 5 Napisano 7 Listopad Jesteś jak gość z przeszłości Czytałam takie przyjemne opowiadanie o pewnej kawiarence,w której zajmując jedno szczególne miejsce i spełniając mnóstwo innych warunków,można było odbyć podróż w czasie. Ale trzeba było wrócić do teraźniejszości "zanim wystygnie kawa". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach