libedowsky 78 Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Normalnie w domu se zrobusz za 3zl mając gofrownicę nawet za 30 lezak twoj szwagier jest kierowca tira cysterny, gazy lpg czy jakicsh odpadow toksycznych ze to najniebezpieczniejszy zawod swiata ty jestes z radomia zgadlem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, czeski film napisał: Ciekawe czy chinole mają w magazynach jakąś wszywkę dla ćpunów A co chcesz sobie zamówić? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 23 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A co chcesz sobie zamówić? Nie, o ciebie się martwię. Znowu po nocach romansujesz z leżakiem i sądzę, że ty nawet w ciąży z cugu nie wypadłaś. Chwilowo cię nie było, bo ten gnojek któremu dawałaś dupy cię zajmował, ale już mu się chyba znudziłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 7 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A w jaki sposób ty chcesz je pozytywnie wykorzystać? Negatywne cechy charakteru takie jak skąpstwo, chytrość, egoizm, łakomstwo i zachłannosc to się nie da pożytecznie. To są pozytywne cechy dla singla z nimi nie zginie tak szybko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: To są pozytywne cechy dla singla z nimi nie zginie tak szybko xD Nawet singiel musi żyć w społeczeństwie, do tego często mieszka lub żyje z rodzicami/rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 228 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: To są pozytywne cechy dla singla z nimi nie zginie tak szybko xD Szybko nie przestanie być singlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: Szybko nie przestanie być singlem W ogóle nie przestanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, czeski film napisał: Nie, o ciebie się martwię. Znowu po nocach romansujesz z leżakiem i sądzę, że ty nawet w ciąży z cugu nie wypadłaś. Chwilowo cię nie było, bo ten gnojek któremu dawałaś dupy cię zajmował, ale już mu się chyba znudziłaś Zazdrość przez ciebie przemawia jak zwykle. Coś jeszcze chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 7 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nawet singiel musi żyć w społeczeństwie, do tego często mieszka lub żyje z rodzicami/rodziną. No to lepiej dla niego sobie zgromadzi oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A w jaki sposób ty chcesz je pozytywnie wykorzystać? Negatywne cechy charakteru takie jak skąpstwo, chytrość, egoizm, łakomstwo i zachłannosc to się nie da pożytecznie. Może są jakieś funkcje albo zawody, mogą być różne sytuacje gdzie trzeba np. przyoszczędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W ogóle nie przestanie. To jest aktualna trajektoria wypadkowa moich i moich rodziców poczynań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Urmaj napisał: Może są jakieś funkcje albo zawody, mogą być różne sytuacje gdzie trzeba np. przyoszczędzić. Jedynie te skąpstwo można obrócić w coś pożytecznego na przyszłość, w sensie że np z ludzi których ja znam którzy mają powyżej powiedzmy średniej dochody, czegoś się dorobili i mają oszczędności to akurat każdy skąpy strasznie ale tylko w wybranych kwestiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jedynie te skąpstwo można obrócić w coś pożytecznego na przyszłość, w sensie że np z ludzi których ja znam którzy mają powyżej powiedzmy średniej dochody, czegoś się dorobili i mają oszczędności to akurat każdy skąpy strasznie ale tylko w wybranych kwestiach. Lachon chce żeby wydawać na niego kase xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 3 godziny temu A gadzi tego nie rozumie bo pieniądze nie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Lachon chce żeby wydawać na niego kase xD Ja nie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja nie o tym. Skompstwo jest szkodliwe nawet dla samego siebie przykład argen albo ja kiedyś i często no ale u mnie to zależy od moda nie jest fixem stałym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 2 godziny temu Gdybym kiedyś nie był skąpy dzisiaj byłbym bez pieniędzy na chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 2 godziny temu A co dopiero czynsz ja potrafię naprawdę dużo wydawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: A co dopiero czynsz ja potrafię naprawdę dużo wydawać Nie mogę xd „Leżak” z forum Kafeteria to humorystyczna postac, symbolizująca osobę wyjątkowo bierną i leniwą, często unikającą wszelkich form wysiłku. W kontekście Kafeterii „leżak” żyje według zasady minimalizmu energetycznego – jest kimś, kto robi wszystko, aby jak najmniej się napracować i unika jakichkolwiek wyzwań. Postać „leżaka” to stereotyp osoby, która zawsze wybiera najprostszą drogę, nawet kosztem jakości życia czy samorozwoju. Może być przedstawiany jako ktoś, kto zamiast podejmować działania, godzinami przesiaduje na forach, komentując i analizując, co robią inni, ale sam niewiele zmienia w swoim życiu. Podobnie jak „stypiara”, „leżak” jest żartobliwym archetypem, wywołującym śmiech przez swoje przerysowane cechy lenistwa i unikania wszelkiej aktywności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie mogę xd „Leżak” z forum Kafeteria to humorystyczna postac, symbolizująca osobę wyjątkowo bierną i leniwą, często unikającą wszelkich form wysiłku. W kontekście Kafeterii „leżak” żyje według zasady minimalizmu energetycznego – jest kimś, kto robi wszystko, aby jak najmniej się napracować i unika jakichkolwiek wyzwań. Postać „leżaka” to stereotyp osoby, która zawsze wybiera najprostszą drogę, nawet kosztem jakości życia czy samorozwoju. Może być przedstawiany jako ktoś, kto zamiast podejmować działania, godzinami przesiaduje na forach, komentując i analizując, co robią inni, ale sam niewiele zmienia w swoim życiu. Podobnie jak „stypiara”, „leżak” jest żartobliwym archetypem, wywołującym śmiech przez swoje przerysowane cechy lenistwa i unikania wszelkiej aktywności. Przecież to bzdury są bo ja ciągle progresuje a wyzwanie już miałem jak straciłem na giełdzie. Samorozwoj mam już za sobą dużo poświęciłem na to czasu. Argen to ja dekadę temu. A stypiara istnieje. Skąd to masz ai? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu Leniwa w 2dni zeskrzybalem 50m2 będąc chory mnie nie wkúrwiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: Przecież to bzdury są bo ja ciągle progresuje a wyzwanie już miałem jak straciłem na giełdzie. Samorozwoj mam już za sobą dużo poświęciłem na to czasu. Argen to ja dekadę temu. A stypiara istnieje. Skąd to masz ai? Ja wiem, tak chat gpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu Co to za gowwno jest pół roku robiłem urzediwe z 50 działań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: Leniwa w 2dni zeskrzybalem 50m2 będąc chory mnie nie wkúrwiaj Ale to dla jaja, przecież ja tego nie napisałam, a ten się odrazu tłumaczy. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja wiem, tak chat gpt No dlatego nVidia powinna mieć korekte o 78,6% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale to dla jaja, przecież ja tego nie napisałam, a ten się odrazu tłumaczy. xd Myślałem że śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Myślałem że śpisz Prawie śpię. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Prawie śpię. Dobranoc. ...a tam., nie śpisz. Lepiej w ping-ponga ze ścianą pograć niż zabawiać leżaka, miejże do siebie odrobinę szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, czeski film napisał: ...a tam., nie śpisz. Lepiej w ping-ponga ze ścianą pograć niż zabawiać leżaka, miejże do siebie odrobinę szacunku Raczej to ja ją zabawiam bo ja mam co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Prawie śpię. Dobranoc. Dobranoc kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach