Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 10

Mam pomysł na biznes i bogactwo wszechświata

Polecane posty

5 godzin temu, Pochwa w pochwie 10 napisał:

Normalnie w domu se zrobusz za 3zl mając gofrownicę nawet za 30

lezak twoj szwagier jest kierowca tira cysterny, gazy lpg czy jakicsh odpadow toksycznych ze to najniebezpieczniejszy zawod swiata 😄

ty jestes z radomia zgadlem ?

10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A co chcesz sobie zamówić? 😄

Nie, o ciebie się martwię. Znowu po nocach romansujesz z leżakiem i sądzę, że ty nawet w ciąży z cugu nie wypadłaś. Chwilowo cię nie było, bo ten gnojek któremu dawałaś dupy cię zajmował, ale już mu się chyba znudziłaś 😄 

18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A w jaki sposób ty chcesz je pozytywnie wykorzystać?

Negatywne cechy charakteru takie jak skąpstwo, chytrość, egoizm, łakomstwo i zachłannosc to się nie da pożytecznie.

To są pozytywne cechy dla singla z nimi nie zginie tak szybko xD 

11 minut temu, czeski film napisał:

Nie, o ciebie się martwię. Znowu po nocach romansujesz z leżakiem i sądzę, że ty nawet w ciąży z cugu nie wypadłaś. Chwilowo cię nie było, bo ten gnojek któremu dawałaś dupy cię zajmował, ale już mu się chyba znudziłaś 😄 

Zazdrość przez ciebie przemawia jak zwykle.

Coś jeszcze chcesz?

8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nawet singiel musi żyć w społeczeństwie, do tego często mieszka lub żyje z rodzicami/rodziną.

No to lepiej dla niego sobie zgromadzi oszczędności 

6 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A w jaki sposób ty chcesz je pozytywnie wykorzystać?

Negatywne cechy charakteru takie jak skąpstwo, chytrość, egoizm, łakomstwo i zachłannosc to się nie da pożytecznie.

Może są jakieś funkcje albo zawody, mogą być różne sytuacje gdzie trzeba np. przyoszczędzić.

5 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

W ogóle nie przestanie.

To jest aktualna trajektoria wypadkowa moich i moich rodziców poczynań.

1 godzinę temu, Urmaj napisał:

Może są jakieś funkcje albo zawody, mogą być różne sytuacje gdzie trzeba np. przyoszczędzić.

Jedynie te skąpstwo można obrócić w coś pożytecznego na przyszłość, w sensie że np z ludzi których ja znam którzy mają powyżej powiedzmy średniej dochody, czegoś się dorobili i mają oszczędności to akurat każdy skąpy strasznie ale tylko w wybranych kwestiach. 😄

42 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Jedynie te skąpstwo można obrócić w coś pożytecznego na przyszłość, w sensie że np z ludzi których ja znam którzy mają powyżej powiedzmy średniej dochody, czegoś się dorobili i mają oszczędności to akurat każdy skąpy strasznie ale tylko w wybranych kwestiach. 😄

Lachon chce żeby wydawać na niego kase xD 

1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ja nie o tym.

Skompstwo jest szkodliwe nawet dla samego siebie przykład argen albo ja kiedyś i często no ale u mnie to zależy od moda nie jest fixem stałym 

27 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał:

A co dopiero czynsz ja potrafię naprawdę dużo wydawać 

Nie mogę xd

„Leżak” z forum Kafeteria to humorystyczna postac, symbolizująca osobę wyjątkowo bierną i leniwą, często unikającą wszelkich form wysiłku. W kontekście Kafeterii „leżak” żyje według zasady minimalizmu energetycznego – jest kimś, kto robi wszystko, aby jak najmniej się napracować i unika jakichkolwiek wyzwań.

Postać „leżaka” to stereotyp osoby, która zawsze wybiera najprostszą drogę, nawet kosztem jakości życia czy samorozwoju. Może być przedstawiany jako ktoś, kto zamiast podejmować działania, godzinami przesiaduje na forach, komentując i analizując, co robią inni, ale sam niewiele zmienia w swoim życiu. Podobnie jak „stypiara”, „leżak” jest żartobliwym archetypem, wywołującym śmiech przez swoje przerysowane cechy lenistwa i unikania wszelkiej aktywności.

6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie mogę xd

„Leżak” z forum Kafeteria to humorystyczna postac, symbolizująca osobę wyjątkowo bierną i leniwą, często unikającą wszelkich form wysiłku. W kontekście Kafeterii „leżak” żyje według zasady minimalizmu energetycznego – jest kimś, kto robi wszystko, aby jak najmniej się napracować i unika jakichkolwiek wyzwań.

Postać „leżaka” to stereotyp osoby, która zawsze wybiera najprostszą drogę, nawet kosztem jakości życia czy samorozwoju. Może być przedstawiany jako ktoś, kto zamiast podejmować działania, godzinami przesiaduje na forach, komentując i analizując, co robią inni, ale sam niewiele zmienia w swoim życiu. Podobnie jak „stypiara”, „leżak” jest żartobliwym archetypem, wywołującym śmiech przez swoje przerysowane cechy lenistwa i unikania wszelkiej aktywności.

Przecież to bzdury są bo ja ciągle progresuje a wyzwanie już miałem jak straciłem na giełdzie. Samorozwoj mam już za sobą dużo poświęciłem na to czasu. Argen to ja dekadę temu. A stypiara istnieje. 

Skąd to masz ai?

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał:

Przecież to bzdury są bo ja ciągle progresuje a wyzwanie już miałem jak straciłem na giełdzie. Samorozwoj mam już za sobą dużo poświęciłem na to czasu. Argen to ja dekadę temu. A stypiara istnieje. 

Skąd to masz ai?

Ja wiem, tak chat gpt

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ale to dla jaja, przecież ja tego nie napisałam, a ten się odrazu tłumaczy. xd

Myślałem że śpisz 

2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Prawie śpię. Dobranoc.

...a tam., nie śpisz. Lepiej w ping-ponga ze ścianą pograć niż zabawiać leżaka, miejże do siebie odrobinę szacunku 😜

1 minutę temu, czeski film napisał:

...a tam., nie śpisz. Lepiej w ping-ponga ze ścianą pograć niż zabawiać leżaka, miejże do siebie odrobinę szacunku 😜

Raczej to ja ją zabawiam bo ja mam co robić 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się