Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Dobrze więc złoże wam życzenia jeśli zdążę kiedyś do was zawitać i mnie wpuścicie choć jako druga żona to mam chyba jakieś prawa? Druga żona? Ja o niczym nie wiem. Nie lubię się dzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja z nim gadałam i on mnie tak strasznie zjechał że w sumie jeszcze nikt mnie tak nie zwyzywał nigdy a ja go nawet nie znam. Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja z nim gadałam i on mnie tak strasznie zjechał że w sumie jeszcze nikt mnie tak nie zwyzywał nigdy a ja go nawet nie znam. Ale o Promyka się czepiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pearl napisał: Złota zasada, śpiesz się powoli Jak ja lubię szybko żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Druga żona? Ja o niczym nie wiem. Nie lubię się dzielić Ty się w tym układzie nie dzielisz tylko my 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 66 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Druga żona? Ja o niczym nie wiem. Nie lubię się dzielić Nie nadążasz czytać chyba. Parabatai mówiła że ja drugą żoną będę bo to ślub tylko zapomniałam już jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Zrobię dla nas, dla dzieci i dla wnuków. Dla prawnuków niech już kanapeczki dzierga następne pokolenie Mówiłam, genów nie oszukasz Dla nas okey, ale dzieci, wnuki itd to niech sobie sami robią kanapki, niech się uczą Myślisz że to tak będzie po równo z tymi genami 50:50? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: A gdzie Ty chcesz szukać, po plecach mnie klepać? Nie mogę Ci powiedzieć bo za szybko znajdziesz, będziesz musiała się trochę postarać Ależ nie zadręczasz, jeśli masz ochotę możesz opowiadać Zacznę Cię oklepywać jakimś łomem jak trafię na coś twardego to będą klamki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Ty się w tym układzie nie dzielisz tylko my Widzę że ja już nie mam tu nic do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 66 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Ale o Promyka się czepiał? Ja tylko powiedziałam że lubie promyka i się zaczęło ta jazda dla mnie koleś niezrównoważony prychicznie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie nadążasz czytać chyba. Parabatai mówiła że ja drugą żoną będę bo to ślub tylko zapomniałam już jaki Bo ja tak mam że zawsze wolniej czytam jak pisze, no chyba że odwrotnie jak czytam to nadążam pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Dla nas okey, ale dzieci, wnuki itd to niech sobie sami robią kanapki, niech się uczą Myślisz że to tak będzie po równo z tymi genami 50:50? Ale na wszystko mamy tylko 2 tygodnie, tak będzie szybciej Myślę że stosunek procentowy w tym przypadku jest nieistotny, bo nasz poziom szaleństwa jest na tym samym poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Widzę że ja już nie mam tu nic do powiedzenia Zgadza się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Zacznę Cię oklepywać jakimś łomem jak trafię na coś twardego to będą klamki Łomem, jaka Ty romantyczna jesteś Niekoniecznie jak trafisz na coś twardego że to będą klamki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja tylko powiedziałam że lubie promyka i się zaczęło ta jazda dla mnie koleś niezrównoważony prychicznie jest. Za Promyka też oberwałam i to nie tylko od niego. Ale ostatnio przeszedł sam siebie, napadł mnie zupełnie bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Ale na wszystko mamy tylko 2 tygodnie, tak będzie szybciej Myślę że stosunek procentowy w tym przypadku jest nieistotny, bo nasz poziom szaleństwa jest na tym samym poziomie Dobra przedłużymy o godzinę, więc spokojnie I zobacz jak my pasujemy do siebie, jak dwie połówki jabłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 66 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: Widzę że ja już nie mam tu nic do powiedzenia Masz dużo bo możesz wybrać kolor wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Łomem, jaka Ty romantyczna jesteś Niekoniecznie jak trafisz na coś twardego że to będą klamki A co Ty dzisiaj mnie poznałeś, że się tak dziwisz? No sorry, ale żadna cześć Twojego ciała nie może być tak twarda jak złota klamka, choćbyś nie wiem jak pobudzony był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Zgadza się A gdzie równouprawnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Masz dużo bo możesz wybrać kolor wina To faktycznie duży wybór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dobra przedłużymy o godzinę, więc spokojnie I zobacz jak my pasujemy do siebie, jak dwie połówki jabłka To nie my tu o czasie decydujemy Taaa, jak głupi i głupszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 66 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Za Promyka też oberwałam i to nie tylko od niego. Ale ostatnio przeszedł sam siebie, napadł mnie zupełnie bez powodu Takich ludzi nie cierpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A co Ty dzisiaj mnie poznałeś, że się tak dziwisz? No sorry, ale żadna cześć Twojego ciała nie może być tak twarda jak złota klamka, choćbyś nie wiem jak pobudzony był Nie no ale takiego romantyzmu to nawet i po Tobie się nie spodziewałem Uwierz na słowo jest twarda, ale łomem nie będziemy sprawdzać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Takich ludzi nie cierpię. Ja też dlatego ich unikam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: To nie my tu o czasie decydujemy Taaa, jak głupi i głupszy Jak to nie, a kto? Kto taki odważny? Jak zwał tak zwał, na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie no ale takiego romantyzmu to nawet i po Tobie się nie spodziewałem Uwierz na słowo jest twarda, ale łomem nie będziemy sprawdzać Kurcze, tak mało czasu a jeszcze tyle do odkrycia Nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja też dlatego ich unikam. Czasem się nie da nie reagować, parabatai Nie widziałam tej akcji ani w kierunku Ciebie, ani do megi_ona Za to na temacie z Niburdoamą odnośnie mnie i jej. 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Takich ludzi nie cierpię. Dwulicowość okropna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 104 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Kurcze, tak mało czasu a jeszcze tyle do odkrycia Nie wierzę Spokojnie jeszcze nie raz się odkryjemy w nocy spod kołdry Twoje metody do sprawdzenia są drastyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 66 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Spokojnie jeszcze nie raz się odkryjemy w nocy spod kołdry Twoje metody do sprawdzenia są drastyczne A ja? Chyba druga żona śpi z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 599 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pearl napisał: Czasem się nie da nie reagować, parabatai Nie widziałam tej akcji ani w kierunku Ciebie, ani do megi_ona Za to na temacie z Niburdoamą odnośnie mnie i jej. Dwulicowość okropna. Ja po prostu ignoruje, często nawet nie czytam. Jak widzę tylko kto mnie komentuje po prostu to omijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach